Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 9. hét (február 28 – március 6.)

Wellness horoszkóp – 9. hét (február 28 – március 6.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Nagyon nehéz eltántorítani az elképzeléseidtől. Ezen a héten ismét a hivatásod területe lehet az, ahol nehézségekkel kell szembe nézned. Ezek többnyire emberekkel kapcsolatos kisebb-nagyobb napi bosszúságok. Mindezek ellenére oldott hangulatban töltöd a hetet. Minden nap elhatározod, hogy elkezded végre a tavaszváró diétádat, de egyelőre még halogatod. BIKA (április 21 […]

KOS (március 21 – április 20.)

Nagyon nehéz eltántorítani az elképzeléseidtől. Ezen a héten ismét a hivatásod területe lehet az, ahol nehézségekkel kell szembe nézned. Ezek többnyire emberekkel kapcsolatos kisebb-nagyobb napi bosszúságok. Mindezek ellenére oldott hangulatban töltöd a hetet. Minden nap elhatározod, hogy elkezded végre a tavaszváró diétádat, de egyelőre még halogatod.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ezekben a napokban ne akarj semmit megoldani. Nehezen viseled a változásokat. Családod is megérzi ezt a makacsságot, különösen, ha pénzügyekben fordulnak hozzád. Jelenleg kerülöd azokat a témákat, ahol a túlzott józanság helyett inkább érzelmekre lenne szükség. A hét közepétől többnyire a munkád foglalkoztat. Elképzelhető, hogy új körülményeknek kell megfelelned.

IKREK (május 21 – június 21.)

A hét első két napján, ha teheted, kerüld a konfliktusokat. Találj magadnak nyugtató szabadidős elfoglaltságot. Hidd el, nem lehet és nem is érdemes minden tennivalót egyszerre elvégezni. Próbálj reggel egy kicsivel korábban ébredni, nyitott ablaknál mélyeket lélegezni, és a dupla eszpresszók helyett inkább egy laza tejeskávéval indítani a napot. A hét második felében vidám és aktív leszel.

RÁK (június 22 – július 22.)

Aki most ismer meg, el sem hiszi, hogy alapvetően érzelmes, érzékeny típus vagy. Keményen és nagyon határozottan reagálsz minden felmerülő kérdésre. Hivatásodban néha fent, néha lent érzed magad, de makacsul ragaszkodsz az elgondolásaidhoz. A hét végén higgy a megérzéseidnek – kitűnően működnek. Tedd félre az összes racionális gondolatodat, és kizárólag az ösztöneidre hagyatkozz.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Pénzügyekkel lehetőleg ne foglalkozz. A hét első felében próbálj normális, valóban emberi kapcsolatokat létesíteni. Ne akarj többnek látszani, mint aki vagy. Akinek fontos a személyed, az mindenféle plusz erőbedobás nélkül is értékel téged. A hét közepén fogékonnyá válsz a legkülönfélébb újdonságokra. Nézz szét, milyen lehetőség adódik design dolgokkal kapcsolatos kiállítás látogatására.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Mindenki, akivel most sikerül kapcsolatba lépned, a segítségedre lehet. Ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik támogatják az elképzeléseidet. Szeretettel és empátiával fordulsz a többiek felé és ez nagyon vonzóvá tesz. A hét közepén lelkesen útjára indíthatsz egy új elképzelést a munkahelyeden. A hét végén pedig a legjobb kikapcsolódás, ha színházba vagy moziba mész. A lényeg, hogy amit megnézel, romantikus, érzelmes mű legyen.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Ne lepődj meg, ha úgy érzed, veled ez már megtörtént egyszer. A bolygók most ilyen tréfát űznek veled. Családod valószínűleg felhoz egy olyan témát, amitől te már szabadulni szeretnél, ők azonban nem engednek. Munkahelyeden, különösen, ha többen dolgoztok együtt, nagyon kellemesen alakulhat a hét második fele. Jól teszed, ha szombatra közös programot szervezel a kollégákkal. A lényeg a társaság és lehetőleg a szabad levegő.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Tele vagy tervekkel és szép álmokkal. Előbb azonban néhány régi beidegződéssel kell leszámolnod. Oldd meg azokat a korábbi problémákat, amik még mindig nyomasztanak. Ez egy módon sikerülhet: következetességgel és felkészültséggel. Munkádért vársz egy összeget, talán túlóra pénzt, ami egyelőre még csak nem is hallat magáról. Ragaszkodj a kifizetéshez – ne hagyd, hogy valaki más tegye zsebre.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A hét jelmondata: önzetlenség mindenekelőtt. Ebben az időszakban minden alkalmat megragadsz, hogy segítő jobbot nyújts annak, aki erre rászorul. Nem csak anyagilag, hanem emberileg is mellette állsz a bajbajutottaknak. A hét elején egy barátnőd számára – ha átszámolod a háztartási kiadásait -, sokat spórolhatsz. Egyelőre semmi lazítást nem engedsz magadnak. Mindent nagyon komolyan veszel.

BAK (december 22 – január 20.)

Eleinte nagyon nehéz veled szót érteni, ragaszkodsz még a legapróbb nézeteidhez is. Nélküled még az i-re a pont sem kerülhet fel. Jó dolog, ha valaki ennyire alapos, de amit most csinálsz az már inkább szőrszálhasogatás. A hét végére azonban megmozdul körülötted az állóvíz: társaságba kerülsz, olyanok közé, akikkel közös az érdeklődésetek. Hidd el, a hangulatod egyre jobb lesz, ha kipróbálsz egy új táncot.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Továbbra sem szereted, ha dirigálnak neked. Most ráadásul valaki olyan teszi, akit te nem sokra becsülsz. Meg akarod mutatni, hogy a saját erődből is jelentős dolgokra vagy képes, nem kell hozzá az irányítás. Bár a tavasz közeledik, nem árt az óvatosság. Egyelőre napsütésben is vedd fel a sáladat! Lehet ez egy már valamivel könnyebb, vidámabb színű kendő, mint amit a múlt héten viseltél, de szükség van rá, hiszen most különösen érzékeny a torkod.  

HALAK (február 20 – március 20.)

Talán sikerült valamennyit pihenned a hétvégén, esetleg baráti társaságban töltötted az idődet, így most sokkal lazább és engedékenyebb vagy. Jót tesz neked, persze bárki másnak is, ha sikerül a háta mögé utasítani a zavaró tényezőket. Ez pedig, ezen a héten így lesz. Most sokkal több konstruktív gondolatod támad, és sokkal bátrabban mered azokat másokkal is megosztani, mint korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X