Főoldal > PSZICHÉ > 10 dolog, amire legjobban vágynak a pasik

10 dolog, amire legjobban vágynak a pasik

lélekpárkapcsolatszenvedélyviselkedés
0

Írta: and

1. Törődj a lelkével A férfiak – a nőkhöz hasonlóan – éppúgy szeretik, ha meghallgatják őket, és olyan nőre vágynak, aki minden élethelyzetben valódi társként viselkedik. Éreztesd pároddal, hogy szükséged van a törődésére, bízol benne és felnézel rá, így megőrizheti férfias attitűdjét, miközben te nő maradhatsz mellette. Tanuld meg tisztelni, megérteni, így érezni fogja, hogy […]

1. Törődj a lelkével

A férfiak – a nőkhöz hasonlóan – éppúgy szeretik, ha meghallgatják őket, és olyan nőre vágynak, aki minden élethelyzetben valódi társként viselkedik. Éreztesd pároddal, hogy szükséged van a törődésére, bízol benne és felnézel rá, így megőrizheti férfias attitűdjét, miközben te nő maradhatsz mellette. Tanuld meg tisztelni, megérteni, így érezni fogja, hogy bármikor számíthat rád.

2. Légy szexis

Nem csupán a kapcsolat elején fontos, hogy vonzó és kívánatos légy. A nők közül sokan esnek abba a hibába, hogy elhanyagolják külsejüket, majd csodálkoznak azon, ha egy idő után kedvesük nem kívánja őket. Figyelj oda a megjelenésedre, ne legyél slampos, ne mászkálj előtte szakadt melegítőben, és ami a legfontosabb: szeresd a tested, légy büszke idomaidra, hisz így maradhatsz ellenállhatatlan a szemében.

3. Ne zaklasd

A pasik olykor szeretnek egyedül lenni, elvonulni a világ zajától, vagy a barátokkal görbe estét csapni. Ha kimenőt kér, ám jeleneteket rendezel, vagy hisztizel, csak azt éred el, hogy párod jobban fogja magát érezni másokkal, mint veled. Ne csimpaszkodj a nyakába, ne fojtsd meg a szeretetteddel és hagyd meg számára azt az életteret, amire neked is szükséged van.

4. Fogadd el a bókokat

Értékeld, ha kedveskedik neked, és örülj minden apróságnak, amit érted tesz. A pasik nem szeretik, ha egy nő folyton elégedetlenkedik, vagy mások boldogságával példálózik. Egy simogatás, egy mosoly, egy sms csupa olyan gesztus, mely többet jelent, mint egy drága ajándék, vagy egy külföldi utazás.

5. Maradj őszinte

par2.jpg ()Egy jól működő párkapcsolat alapja a nyitottság, az őszinteség, és tudnod kell, a férfi csak arra vágyik, amire te. Ha nem fogalmazol egyértelműen, amikor bánt valami, titkolózol, és nem meséled el gondjaidat, előbb-utóbb kommunikációs zavar és hatalmas távolság keletkezik kettőtök között.

6. Találjatok ki közös hobbikat

Szervezzetek olyan programokat, melyet mindketten egyformán élveztek, és ha párod jól érzi magát veled, nem lesz igénye arra, hogy nélküled töltse az estéket. Légy rugalmas a tiltakozás helyett, mert egy addig még nem próbált dologgal izgalmas és új élmények részese lehetsz.

7. Ápold a tüzet

A rendszeres és szenvedélyes szex a pasik listáján az első helyen áll, számukra a kötődés, az intimitás főként az ágyban fejeződik ki, ahol igazán elengedhetik magukat. Csábítsd el párodat vadító fehérneműben, mókázzatok szex-társasjátékkal, vagy kényeztesd érzéki masszázzsal.

8. Lepd meg egy intim estével

A kettesben eltöltött meghitt órák csodákat tehetnek a párkapcsolatban. Akár finom ételről, könnyed borozgatásról vagy közös fürdésről legyen szó, igazi romantikát hozhat a mindennapi életbe. Tudnod kell, a férfi is képes apróságoknak örülni, ha úgy érzi, hogy szeretettel közelítesz felé, és fontos a számodra.

9. Sétáljatok a természetben

Egy romantikus séta a közeli hegyekben, vagy egy hétvégi piknik nagyszerű lehetőség, ahol csak egymással törődhettek. A természet közelsége megnyugtat, kikapcsol és harmóniába hoz mindkettőtöket, a kellemes fizikai fáradtság után pedig nagyszerű érzés egymás karjaiban megnézni egy klassz filmet.

10. Incselkedj

Ne feledkezz meg arról, hogy nő vagy, akinek a pajzánság, a játékosság, a titokzatosság a legnagyobb fegyvere. Lepd meg párodat egy váratlan randevúval, vesd be a flörtölés trükkjeit, és igyekezz különlegessé tenni az alkalmat, hogy mindketten újra átélhessétek a kezdeti izgalmakat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X