Főoldal > PSZICHÉ > Így keress párt a neten!

Így keress párt a neten!

bemutatkozásfotópárkeresésprofiltárskereső
0

Írta: and

Ki időnek, ki ismerkedési lehetőségnek van híján – ezért választják sokan a párkereső szolgáltatásokat. De vajon melyik működik igazán? Nézzük meg együtt! Mivel úgyis a netes módszer a legkézenfekvőbb, első sorban azt vettem sorra, hogyan érhetsz el vele leggyorsabban és leghatékonyabban célt. A saját környezetemben is látom, hogy működik a dolog. Legutóbb egy barátom számolt […]

Ki időnek, ki ismerkedési lehetőségnek van híján – ezért választják sokan a párkereső szolgáltatásokat. De vajon melyik működik igazán? Nézzük meg együtt! Mivel úgyis a netes módszer a legkézenfekvőbb, első sorban azt vettem sorra, hogyan érhetsz el vele leggyorsabban és leghatékonyabban célt. A saját környezetemben is látom, hogy működik a dolog. Legutóbb egy barátom számolt be a világhálón szerzett pozitív tapasztalatairól. Néhány hónap próbálkozás után ugyanis találkozott egy hozzáillő lánnyal, azóta is jól megvannak. Igen, információs társadalomban élünk, ma csupán a Facebooknak több mint 500 millió felhasználója van és ismerkedő modult is beépítettek. Miért ne használnád az internetet ismerkedésre? Használd! De okosan, csakúgy, mint a többi modern ismerkedést elősegítő szolgáltatást.

A képeken a lényeg

Kezdjük talán a legkönnyebben hozzáférhetővel, az internetes társkeresőkkel. Ha alaposan tájékozódtál arról, hogy a szolgáltatás milyen feltételekkel és költségekkel jár (például szednek-e havidíjat) és számodra elfogadhatóak ezek, akkor nincs akadálya, hogy próbára tedd ezt a fórumot.
Több sikertörténetről hallottam már, de annál több csalódásról és ámításról is. Igen, találkoztam több olyan férfival, aki sportot űzött abból, hogy az interneten megismert lányt az első randin az ágyába vigye. Ha valaki erre vágyik, talán könnyű dolga van, de mit tegyél, ha te komolyan gondolod?

ismerkedescikk.jpg ()Első szabály: Ha nem csak szexet keresel, ne hangsúlyozd túl a fotókon a bájaidat. Ha ugyanis túlságosan szexi vagy, bizonyára nagyon sok megkeresést fogsz kapni, és garantáltan „komoly szándékkal”. Csakhogy a pasik nem ugyanazt szándékozzák „komolyan tenni” veled, amit te hosszútávon remélnél.

Második szabály: Ne csupán a három évvel ezelőtti csúcsformád emlékeit pakold ki a fotóid közé, hanem jól megvilágított, előnyös, de mégis naprakész portrékkal és egész alakos fotókkal is kínáld meg az érdeklődőket. Csakhogy nem tetszel magadnak? Ne törődj vele – nem is magadnak kell bejönnöd. Légy bátor, de mégis reális. Ne tégy úgy, mint az egyszeri teleshopos ügynök – ne fényezd túl a távolból azt, ami közelről olyan, amilyen. Vállald büszkén és őszintén azt, ami van és bizton elnyered jutalmadat!

Tükrözzön téged a szöveged!

A kép után következik a bemutatkozó szöveg. Semmiképpen ne írd ki, hogy a „lelki társadat, a másik feledet, az igaz szerelmet” keresed. Ez azonnal elárulja, hogy tökéletes préda vagy a fent említett pasiknak. Miért? Mert rögtön kiderül, hogy kétségbe vagy esve. A kétségbeesés önmagában nem szégyen, azonban ha ezt nagydobra vered, kiszolgáltatod magadat a „gyűjtőknek és fejvadászoknak”.

Azzal, hogy egy ilyen általános leírást adsz vágyaid tárgyáról, nyilvánvalóvá teszed, mit szeretnél hallani! Mindenki leveszi, mit kell mondania neked ahhoz, hogy elolvadj, mint vaj a friss pirítóson. Aztán a sokadik csalódás után még mindig nem érted, miért történik mindig ugyanaz veled…
Ennek ellenére, légy te is aktív – válogass a fiúk között és üzenj nekik bátran. És ne ess kétségbe, ha nem is válaszolnak, vagy elutasítanak. Ez még nem a világ vége, majd jön az is, aki nem mond rád nemet. Értékeld a korrekt elutasítást, legalább nem vesztegetitek egymás idejét.

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X