Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 10. hét (március 7-13.)

Wellness horoszkóp 10. hét (március 7-13.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Ide nekem az oroszlánt is! Ez lehet a jelmondatod erre a hétre. Fantasztikus lendületben vagy. Minden sikerül, amihez csak kezdesz, azonban a nagy lendület nagy fáradtságot is hoz. Már most, a hét elején fogadd meg, hogy minden nap időben, azaz legkésőbb fél 11 körül ágyba fekszel. Olvass néhány oldalt, […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ide nekem az oroszlánt is! Ez lehet a jelmondatod erre a hétre. Fantasztikus lendületben vagy. Minden sikerül, amihez csak kezdesz, azonban a nagy lendület nagy fáradtságot is hoz. Már most, a hét elején fogadd meg, hogy minden nap időben, azaz legkésőbb fél 11 körül ágyba fekszel. Olvass néhány oldalt, és utána aludd ki magad. Különösen a hét elején próbálj mértékkel a monitor előtt ülni. Megfájdulhat a szemed.

BIKA (április 21 – május 20.)

Jó ízléseddel egészen lázba hozhatod a környezetedet és a munkatársaidat. Még a főnöködnél is szerezhetsz jó pontokat. Ezen a héten a kreativitásodat tudod legjobban kamatoztatni. Így például, ha már nagyon várod a tavaszt, „lapozz át” néhány internetes oldalt, ahol lakberendezési és dekorációs tanácsokat kaphatsz. Még a legborúsabb télvégi napot is feldobhatod, ha hozzálátsz egy tavaszi párna vagy takaró készítéséhez.

IKREK (május 21 – június 21.)

Baráti társaságban még a legunalmasabb nap is gyorsabban telik. Tervezzétek meg a nyaralást, de a most következő hosszú hétvégére is kitalálhattok valami szórakoztatót. Az Ikrek számára nagyon fontos az aktivitás. Most azonban mégis inkább a lustálkodást választanád. Találj rá az arany középútra: szombaton és vasárnap indulj laza sétára.

RÁK (június 22 – július 22.)

A munkádban tudsz a legjobban kiteljesedni. Olyan magas szintre viszed a tevékenységedet, hogy csodálókra is szert tehetsz. A hét első két napján ne csak az lebegjen a szemed előtt, hogy inad szakadtig dolgozz, hanem az is, hogy egy-egy jó ebédet is elfogyassz. Sokszor az idegesség, feszültség oka éppen az, hogy nem táplálkozol megfelelően. Neked pedig a gyomrod az egyik gyenge pontod.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Nyugodt hétnek nézel elébe. Szellemileg ugyan sokkal nagyobbak az elvárásaid, mint amire most lehetőséged van, de ez a helyzet még mindig jobb, mintha feszültségekkel kellene számolnod. Amennyiben tanfolyamra jársz, próbára teszed az oktatód idegeit. Sokkal többet kérdezel, mint amennyit ő képes lenne megválaszolni, vagy elviselni. A társaid körében azonban sikert aratsz. A hét végét töltsd laza baráti társaságban, csak semmi elköteleződés!

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ezen a héten új célt tűzöl magad elé, hiszen nagyon hiányzik a változatosság. Munkádban meg is találod a megfelelő utat az újdonságok felé, különösen, ha olyan területen dolgozol ahol egy jó ötlet aranyat ér. Magánéleted is fontos szerepet kap. Még egy régi kapcsolatra is ráfér, hogy néha megújuljon. A hét közepén rendezz a párod számára meglepetés vacsorát. Egy szépen terített asztal és a gyertyafény nagyszerű romantikus ajándék lehet.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Nagyon élvezed a szellemi fölényedet. Jó ötlet, ha ezekben a napokban színházba, esetleg egy tartalmas filmre hívod el a számodra legkedvesebbet, vagy egy barátnődet. Ez olyan élményt nyújthat, ami mindenképpen elüt a mindennapok rutinjától. Munkahelyeden érlelődik a változás, de erről még nem tanácsos senkivel beszélgetned. A fél információk félrevezethetőek lehetnek.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Szereted a titokzatos dolgokat és a rendhagyó megoldásokat. Ezekben a napokban, ha ügyes vagy, mindkettőben részed lehet. Családoddal és a partnereddel szinte misztikusnak mondható a kapcsolatod. Nincs szükség szavakra, elég, ha csak egymás szemébe néztek. A kellemes, emelkedett otthoni légkör kihat a hétköznapjaidra is. Nyugodt vagy, aki nyitott szemmel és szívvel vállalkozik újszerű megoldásokra.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Ragaszkodsz egy új elképzelésed megvalósításához, ami bizony sokba kerül. Anyagilag tehát igen megterhelő lesz a heted. A pénz nem csak, mint fizetőeszköz szerepel nálad, hanem sajnos egy vita alapja is lehet. Vedd elő híres igazságérzeted, és gondold át a dolgokat mindkét fél szemszögéből. Így valószínűleg egyszerűbb lesz megoldást találni. A hét végére oldottá válik a hangulatod, és a társaság középpontja lehetsz.   
 
BAK (december 22 – január 20.)

Minden döntésed előtt hallgass nyugodtan a megérzéseidre. Utóbbi időben sokat fejlődött az önbizalmad. Így még a családtagjaiddal is el tudod fogadtatni azokat az elképzeléseidet, amiket a legfontosabbnak tartasz. A hét közepén minden felmerülő kérdésben reálisan döntesz. A hét végét és a rákövetkező szabad napokat mindenképpen töltsd jó levegőn.
Számodra fontos a szép, egészséges bőr – ezt elérheted, ha kiszabadulsz a szobából.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Feszültséggel terhelt hét előtt állsz. Legegyszerűbben úgy kerülheted el ezeket a megpróbáltatásokat, ha sokféle elfoglaltságot találsz magadnak. Most végre kiélheted a kreativitásodat – a hét közepén például kipróbálhatnál egy új receptet. A tavasz közeledtével amúgy sem árt, ha mihamarabb áttérsz egy egészségesebb életmódra. A főzés előkészületét is élvezetessé teszi, ha meglátogatsz egy közeli piacot. A friss zöldségek látványa, illata nyugtató hatással lesz rád.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nagy lendülettel várod a tavaszt. Arcbőrödnek szüksége lenne egy alapos, szakemberrel elvégeztetett tisztításra. A napi megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról pedig ne csak beszélj, hanem fogyaszd is el! A te jegyedben születetteknek még az átlagnál is nagyobb szüksége van az éltető vízre. A belső feltöltés mellett a hét végén keress fel egy uszodát, vagy ha ez nem szimpatikus, készíts egy kellemes habfürdőt.   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X