Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 11. hét

Wellness horoszkóp 11. hét

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A legkisebb eredményért is meg kell dolgoznod. A hét első két napja neked fárasztó tortúra. Különösen lelkileg lehet megterhelő ez az időszak. Valószínűleg előre kell dolgoznod, vagy éppen az otthoni teendők halmozódtak fel az elmúlt időszakban. Bármi legyen a dolgod, legalább óránként szellőztesd át a lakást. A friss levegő […]

KOS (március 21 – április 20.)

A legkisebb eredményért is meg kell dolgoznod. A hét első két napja neked fárasztó tortúra. Különösen lelkileg lehet megterhelő ez az időszak. Valószínűleg előre kell dolgoznod, vagy éppen az otthoni teendők halmozódtak fel az elmúlt időszakban. Bármi legyen a dolgod, legalább óránként szellőztesd át a lakást. A friss levegő szinte átmossa az egész szervezetedet. A hét második felében már a régi, jó formádat mutatod.

BIKA (április 21 – május 20.)

Kizárólag olyan barátokkal keresd a kapcsolatot, akikben megbízol. Semmi szükség fecsegő, irigykedő nőszemélyekre. A hetet indító két szabadnapon válassz inkább egy jó könyvet, vagy tervezd meg a nyaralásodat. A hét közepétől minden figyelmeddel koncentrálj a munkádra. Amennyiben önálló vállalkozásod van, remek hírt kapsz. Ennek segítségével a  távoli jövőt is tervezgetheted.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ez a hét nem az a hét, amikor kölcsön kellene adnod valakinek. Még a legkedvesebb családtagod kérése elől is inkább térj ki, mivel a most kiadott összeget nagy valószínűség szerint soha nem látod viszont. A hét közepén kifejezett bőkezűségi roham vesz erőt rajtad  A tavasz már itt van a levegőben. Az esőcseppek is inkább simogatnak és nem fagyasztanak. Ideje, hogy egy könnyű kabátot húzz magadra.

RÁK (június 22 – július 22.)

Az első két napon inkább csak olyasmivel foglalkozz, ami nagy örömet okoz. Semmi kötelező, semmi elhanyagolt, régi ügy. A Hold csúf tréfára készül veled. Az sem lehetetlen, hogy megríkat. Ráadásul még valódi okot sem tudsz felmutatni, miért is vagy szomorú. A hét közepétől azonban, ha bármilyen üzleti ügyed van, a legjobb eredményekre számíthatsz. A hétvége közeledtével egyre inkább úgy érzed, hogy bármire képes vagy.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Olyan valaki sérthet meg, akiben eddig bíztál. Borús hangulatban kezded a hetet. Szerencsés lenne aktív pihenést választanod. Ha az időjárás megengedi, menj a szabadba. Más esetben egy gyógyfürdő, vagy legalább egy délelőtt az uszodában, helyreállíthatja a testi, lelki egyensúlyodat. Próbáld a hét elejét inkább magadban eltölteni. A pihenést, feltöltődést segíti a meditáció.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ne bánd, ha valakitől hiába vársz e-mailt, vagy telefonhívást. Nem lehet minden kapcsolat örökéletű. Néhány nap múlva már magad is érted, mitől fáradt ki a barátság. A hét elején a szabad napokat töltsd relaxációval. Ha már lefoglaltad a helyed egy wellness hotelben és ott olvasod ezt a prognózist, a legjobb úton jársz a teljes megújulás felé. A hét második felében rendkívüli energiával rendelkezel. Olyasmit is megmutatsz a külvilágnak, amit eddig titkoltál.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Egy korábbi munkahelyi konfliktus megviselt és még mindig a sebeidet gyógyítgatod. Jó lenne már túllépni az egészen. Gondolj arra, hogy te sem vagy mindig a leghatározottabb. Máskor mondd ki a véleményed és akkor nem kell senkinek sem találgatni. Párkapcsolatban ideális a hét, hiszen mindent megtesztek annak érdekében, hogy egymás kedvét keressétek. Anyagi területen ne legyenek nagy elvárásaid.

SKORPIÓ (október 24 – november 23.)

Egyre nagyobb szükséged van mozgásra. A szabad napokon mindent megteszel annak érdekében, hogy néha szinte az ájulásig lefáraszd magad. Ez hiba. Mindig csak terv- és ne ötletszerűen sportolj. Találd meg a napi időbeosztásod szerint a legalkalmasabb szakaszt, amikor a mozgás valóban hasznos és fáradtság helyett kellemes ellazulást hoz. Bárki bármennyit ígér, rendkívüli munkát most ne vállalj.

NYILAS (november 24 – december 21.)

Legszívesebben csak a szellemedet edzed. A hét első napjaiban szinte falod az olvasnivalókat. Azért ne csak a szobában töltsd az időt! Társaságban szinte repülnek az órák. Hívj magaddal olyanokat is, akiket régen láttál. Hálásak lesznek ezért a baráti gesztusért. Mostanában egy rejtett képességed is felszínre kerülhet. Érdekes élmény, ha olyasmi is foglalkoztat, ami egyelőre unikum az életedben.

BAK (december 22 – január 20.)

A szórakozás bizony pénzbe kerül. Ennek előnyét és hátrányát is megtapasztalhatod ezen a héten. Eleinte zokon veszed, ha kiderül, hogy nincs meg mindenre a fedezet, de a későbbiek során pozitív tapasztalatként könyveled el mindazt, ami ezekben a napokban talán bosszant. A kibontakozáshoz szükség van szemléletváltásra. Ismered ugye a félig üres, vagy éppen félig tele pohár hasonlatot? Tedd magadévá az utóbbit!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Soha ilyen fontosnak nem érezted az érzelmi biztonságot. Hidd el, aki hozzád tartozik, nem is akar máshoz tartozni. Te pedig csak úgy tudod bebiztosítani magad, ha nem makacsul, hanem a másik félnek is megadva a mozgásteret alakítod az életet. A hét közepén legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Ebben a felfokozott érzelmi állapotban leghelyesebb lenne jótékony célra adakozni, vagy valamilyen segítő munkát vállalni.

HALAK (február 20 – március 20.)

Érzelmileg kissé megvisel a hét eleje, de ilyenkor gondolj azokra az apró, ámde minden napodat jellemző sikerekre, amikor például egy családtagod mond hálás köszönetet, vagy éppen egy ismeretlen embernek segítesz valahol eligazodni. Ha fáradtnak érzed magad, rövid időre délután is lefekhetsz. Alvás, meditáció, relaxáció. Bármelyiket választod, csak hasznodra lehet. Szükséged van egy kis csendre a feltöltődéshez. 
   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X