Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 12. hét (március 21 – 27.)

Wellness horoszkóp – 12. hét (március 21 – 27.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A Nap megkezdi útját a születési jegyedben. Az asztrológia szempontjából egy új ciklus kezdődik. A tavasz első napjával számodra is megnyílik a kapu, hogy feltöltődj és az élet több területén is keresd a megújulást. Emberi kapcsolataid területén erősödnek a kedvező tendenciák. Olyan ismeretségeket is köthetsz, melyeket korábban valami megakadályozott. […]

KOS (március 21 – április 20.)

A Nap megkezdi útját a születési jegyedben. Az asztrológia szempontjából egy új ciklus kezdődik. A tavasz első napjával számodra is megnyílik a kapu, hogy feltöltődj és az élet több területén is keresd a megújulást. Emberi kapcsolataid területén erősödnek a kedvező tendenciák. Olyan ismeretségeket is köthetsz, melyeket korábban valami megakadályozott. Növekszik a vonzerőd, és sajnos az étvágyad is. Itt az ideje egy tisztító kúrának.

BIKA (április 21 – május 20.)

Számodra az élet élvezete mindig az első helyen áll. Ezen a héten mégis a munkád az, ami a legtöbbet jelenti. Újító gondolataiddal többször is megkeresed a főnöködet. Mivel a pénz is fontos számodra, azokat a lehetőségeket részesíted előnyben, ahol nagyobb jövedelemre tehetsz szert. Ezekben a napokban koncentrálj az új kapcsolataidra. Többen lehetnek azok, akik nagyon jó hatással lesznek rád, de vannak olyanok, akik alááshatják a hitelességedet.

IKREK (május 21 – június 21.)

Most már hivatalosan is tavasz van. Téged sem hagy érintetlenül a lassacskán rügyező fák látványa. Kedvet kapsz a mozgáshoz. Ha van egy alkalmas park a közeledben, reggelente menj ki egy kicsit kocogni. Ismerkedésre is több remek lehetőséged adódik. Beszélgetés reményében még vonzóbb lehet a napi sport. Alkalmi ismerőseidtől ne fogadj el befektetési tanácsokat. Elég, ha csak egy-egy gyümölcsturmix receptjét cserélitek ki egymás közt.

RÁK (június 22 – július 22.)

A feszültség, amivel a hetedet indítod, valójában hajtóerő. Munkádban eredményt értél el, és még ha fáradt is vagy, alaposan átgondolva láthatod, hogy amiért harcoltál, annak eredménye van. Fontos lenne, hogy legalább a hét elején próbálj aktívan pihenni. Bármilyen kikapcsolódás megteszi, lényeg, hogy szabad levegőn tölts minél több időt. Az otthon biztonságos falai közül szabadulj ki, és élvezd a tavaszi illatokat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Bizonyos helyzetekben túl élesen reagálsz. Valójában nincs semmi problémád, legfeljebb a téli napfényhiány most kezd kitörni rajtad. Naponta többször is könyökölj ki egy kicsit az ablakon, és szippants mélyeket. Szórakozásképpen tervezd meg a nyaralásod, vagy egalább nézegess néhány fotót napsütötte tengerpartokról, vagy egyéb szép természeti környezetről. Társaságban te leszel a mértékadó és ez mindenképpen feldob.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Anyagi ügyek problémát okoznak, de ha jól átgondolod, te magad gerjeszted ezeket. Lépj túl a mindennapos bosszúságokon. Éppen itt az ideje, hogy rendszeres mozgásba kezdj. A csillagok ezen a héten kedveznek mindenféle kezdeményezésnek, a többi már csak rajtad múlik. Próbáld ki, hogy egyszer mobiltelefon nélkül egy jó sportcipőben nekivágsz az útnak. Olyan élményben lesz részed, amit ezentúl szeretnél naponta átélni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Baráti kapcsolataidat most tudod a legjobban és a legpozitívabban kamatoztatni. Olyan vonzerővel rendelkezel, ami számtalan ajtót megnyit előtted. Üzleti megbeszéléseid biztos, hogy sikerrel zárulnak. Általában, egész héten erősödnek körülötted a kedvező tendenciák. Fontos a külvilággal való kapcsolatod. Akár még anyagi előnyöd is származhat abból, ha ügyesen válogatod meg az új ismerőseidet.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Nagyon sokat dolgozol, rengeteg energiádat emészti fel a hivatásod. Szükséged lenne a pihenésre, feltöltődésre. A hét közepétől alkalmad lehet esténként egy jó könyv mellett elszundítani. Ragaszkodj ahhoz, hogy valóban könyv legyen és ne film vagy televíziós műsor. A monoton cselekedet segít az ellazulásban.  Akik párkapcsolatban élnek és gyermeket szeretnének, ebben az időszakban sikerrel járhatnak.

NYILAS (november 23 – december 21.)
 
Próbáld magad ellazítani. A hét legnagyobb részében képtelen vagy kivárni a dolgok végét. Mindent sokkal előbb szeretnél tető alá hozni, mint az valójában lehetséges. Egyes baráti kapcsolataidra árnyék vetülhet. Ha általában a vak bizalom vezetett az emberi kapcsolataidban, most csalódások érhetnek.  A hét végét, ha teheted, töltsd a családoddal. Ők optimizmust sugároznak, és ettől te is sokkal pozitívabb leszel.

BAK (december 22 – január 20.)

A hét első napjaiban minden eddig elintézetlen dolgod végére pontot tehetsz. Sok feladatod lesz, de ezeket csodálatosan rövid idő alatt és sikeresen intézed. A hét közepén még váratlan szabad időd is akad, amikor végre egy kicsit magad lehetsz és összegyűjtheted a gondolataidat. A hét végén, ha az időjárás engedi, menj ki a szabadba, és fuss, vagy ha kevésbé vagy edzett, kocogj egy kicsit. Természetesen az intenzív séta sem megvetendő.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Fogalmazhatnék úgy is, hogy a korábban bevetett horogra most akad a hal, hiszen munkádban a jóval ezelőtt elkezdett projektek kezdenek mostanában eredményeket hozni. Fontos, hogy ezen a héten se add fel. Jelentős eredményeket érhetsz el, ha nem csak a szigorúan vett munkahelyi kötelességeidet teljesíted, hanem igyekszel emberi kapcsolataidban is helyt állni.

HALAK (február 20 – március 20.)

Sokkal erősebbek az érzelmeid, mint általában. Máskor inkább a lágy éned dominál, ezekben a napokban azonban határozottnak, elszántnak mutatod magad. A hét második felében előtérbe kerülhetnek különféle ideológiák, amiket te is fontosnak gondolsz. Ahhoz azonban nincs kellő bátorságod, hogy a nézeteid mellett síkra szállj. Inkább vállalod a belső feszültséget, nyugtalanságot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X