Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp – 13. hét (március 28 – április 3.)

Wellness horoszkóp – 13. hét (március 28 – április 3.)

0

Írta:

KOS (március 21 – április 20.) Ezt a hetet nagyon jól ki tudod használni, ha beosztod az idődet és az energiádat. A csillagok céltudatossá és fáradhatatlanná tesznek. Néha, talán még túl élénk is lehetsz. Ilyenkor bosszant mindenki, aki kicsit is lassúbb, vagy megfontoltabb nálad. Munkádban mindent elkövetsz, hogy az élre kerülj. A hét közepén, ha […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ezt a hetet nagyon jól ki tudod használni, ha beosztod az idődet és az energiádat. A csillagok céltudatossá és fáradhatatlanná tesznek. Néha, talán még túl élénk is lehetsz. Ilyenkor bosszant mindenki, aki kicsit is lassúbb, vagy megfontoltabb nálad. Munkádban mindent elkövetsz, hogy az élre kerülj. A hét közepén, ha valaki egy jó lehetőséget ajánl, azonnal fogadd el!

BIKA (április 21 – május 20.)

Ezen a héten lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott leszel. Élvezed azt a békét és nyugalmat, ami körülvesz. Ragaszkodj az őszinteséghez: lehet, hogy valamit titkolsz a szeretteid elől, de a titkolózás nem vezet jóra. Megérzik rajtad, és kérdezősködni kezdenek. Egyszerűbb, ha őket is beavatod a dolgaidba. A hét első napjaiban olvass át néhány utazási magazint, vagy honlapot.

IKREK (május 21 – június 21.)

A túlzott rámenősség most egyáltalán nem célravezető, sokkal inkább idegesítő. Ha egy vállalkozást vagy valamilyen csoportot vezetsz, érdemes lenne figyelned a többiek érzéseire és elvárásaira is. Lehet, hogy nagyon jól kigondolod, hogy mi lenne kedvező, de ami neked jó, az nem biztos, hogy mások számára is követhető. Egész héten keresed a kihívásokat! Minden érdekel, ami legalább egy kicsit izgalmas vagy veszélyes.

RÁK (június 22 – július 22.)

Hagyatkozz a megérzéseidre! Hivatásodban egyre keményebben kell helyt állnod. Sokkal könnyebb, ha a belső iránytűdre hagyatkozol, és nem próbálsz görcsösen teljesíteni. Ha vezető pozícióra vágysz, ezen a héten közelebb kerülhetsz a vágyott célodhoz. Bátran elhiheted, hogy alkalmas vagy a feladatra. A hét közepén ugyan kissé ingadozik a hangulatod, de a hét végére kiteljesednek a pozitív gondolataid.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Nagyon vidám leszel ezen a héten, tele lendülettel. Minden nap magasra emelt fejjel lépsz az utcára. Van is mire büszkének lenned, hiszen munkádban valószínűleg már bekövetkezett egy kedvező fordulat, de magánéletedben sem lehet okod panaszra. Fontos célokat, ideákat tűzöl magad elé. Lényegében ezek a gondolatok foglalkoztatnak, és ezek tesznek mosolygóssá. 

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Már a hét első napján teleírod a naptáradat. Így a legfontosabb dolgod, hogy valóban tartsd is a határidőket, és mindegyik találkozódra pontosan érkezz. Mivel sűrű napok várnak, előre szólok, semmiképpen ne idegesítsd magad. Reggelenként gondold át a napi teendőket, és arra is ügyelj, hogy mindent pakolj be a táskádba. Délutánonként próbálj néhány percet csak magadban lenni, és meditálva erőt gyűjteni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Szerencsés vagy, ha erre a hétre időzíted a tavaszi nagy szekrénypakolást. Olyan céltudatosan és racionálisan rendezed a dolgaidat, hogy mindenki megirigyelhet. A hét közepén könnyű szívvel tudsz megválni olyan holmiktól, amik csak a helyet foglalják, ugyanakkor örömet szerezhetsz vele másoknak, akik éppen ilyesmire vágynak. Társaságban kiegyensúlyozottnak mutatod magad, azonban belül kissé elégedetlen vagy.  

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Mivel nagyon jó a hangulatod, éppen ideje lenne, hogy a régen elhanyagolt barátaiddal újra felvedd a kapcsolatot. Meglepődsz, mennyi érdekességet mesélnek, ráadásul neked is jól jön a kikapcsolódás. A hétvége közeledtével, ha esetleg gyermekre vágysz, ne csak álmodozz, hanem tegyél is érte! Sikerrel járhatsz. Munkahelyeden van néhány kollégád, akiket nagyon unsz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Pénzügyeidet rendezheted a hét elején. Olyan ötleted támad, amit semmiképpen ne hagyj elveszni! Sokat jelentenek számodra az ismerőseid, barátaid. Jó sok időt tölthetsz velük ezekben a napokban. Ha az időjárás engedi, próbáljatok ki közösen egy újfajta sportot. Érdemes lenne elgondolkodni például a lovagláson. Az lovakból áradó erő és nyugalom jót tenne neked.

BAK (december 22 – január 20.)

Tele vagy erővel és energiával. Éppen ezért nem tűröd, ha valaki ellentmond, vagy nem úgy cselekszik, ahogyan elvárod. Hivatásodban bíztató jelek mutatkoznak. Ennek ellenére te egy perc pihenőt sem engedsz meg magadnak. Szigorúan és következetesen járod a számodra kijelölt utat. A hétvége hozhat némi pihenést is, de ami ennél sokkal fontosabb, új kapcsolatokra tehetsz szert, amikkel a karrieredet is segítheted.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A hét kezdete, számodra, szinte mindig kínszenvedés. Szeretnéd kicsit kitolni a hétvége szabadságát. Most azonban szívesebben indulsz útnak, mivel kedvező, számodra sokféle kihívást jelentő munka vár. Szinte minden napodat feldobott hangulatba töltöd. Úgy érzed, nincs számodra lehetetlen. Vasárnapra fogadd el a barátaid meghívását, és mindenképpen menjetek a szabadba. Egy kiadós séta alatt szinte újjászülethetsz.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nem kell mindent ennyire komolyan venni. Biztos vagyok benne, hogy valaki hétvégi ígéretét akarod számon kérni. Próbálj inkább felülemelkedni a történteken. Koncentrálj a hivatásodra, ahol egyre jobb pozíciót érhetsz el. Egyre többször kérik a véleményed, így sokat hallathatod a hangodat, ezáltal növekszik az önbizalmad is. Vasárnapra fogadd el a társasági meghívást még akkor is, ha szívesebben olvasgatnál otthon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X