Főoldal > PSZICHÉ > 7 jel, hogy megcsalnak

7 jel, hogy megcsalnak

bizonyítékjelmegcsalásviselkedés
0

Írta: and

1. Jóval figyelmesebb Eddig se hanyagolt el, de most állandóan lesi minden kívánságod? Ajándékokkal, virággokkal lep meg, pedig nincs is szülinapod? Ezzel a gesztussal minden bizonnyal a saját bűntudatát akarja csillapítani, illetve figyelmességgel leplezni azt, hogy gyanút fogj. Mindemellett még – számodra –  indokolatlanul feldobott hangulatban van. Pont ezek a váratlan gesztusok azok, melyek bogarat […]

1. Jóval figyelmesebb

Eddig se hanyagolt el, de most állandóan lesi minden kívánságod? Ajándékokkal, virággokkal lep meg, pedig nincs is szülinapod? Ezzel a gesztussal minden bizonnyal a saját bűntudatát akarja csillapítani, illetve figyelmességgel leplezni azt, hogy gyanút fogj. Mindemellett még – számodra –  indokolatlanul feldobott hangulatban van. Pont ezek a váratlan gesztusok azok, melyek bogarat ültetnek a füledbe.

2. Vita vita hátán

Persze mindennek az ellenkezője is elképzelhető. Az eddig türelmes pasid mostanság mindenbe beleköt. Miért nincs vasalt ing, miért nincs tej a hűtőbe? Csupa olyan csip-csup dolog, amit máskor észre sem vett, most pedig veszekedést provokál. Sőt, a viták alkalmával rendszeresen felemlegeti kapcsolatotok zátonyra futását is.

3. Passzivitásból jeles

A köztes állapot, ami ugyanolyan kínzó tud lenni, mint az előző kettő. Mikor egy fedél alatt vagytok, együtt esztek, egy ágyban alszotok, de gyakorlatilag semmilyen kontaktus nincs köztetek. Az eddig kommunikatív pasid hirtelen elnémult, nem számol be semmiről, harapófogóval kell kihúzni belőle a szót. Látni, hogy teljesen máshol járnak a gondolatai. Sőt, magára zárja a dolgozószoba, a fürdőszoba ajtaját, hogy vigyázó szemeidet rá ne vesd.

megcsal2.jpg ()

4. Ízlésbeli változások

Az eddig metalrajongó embered hirtelen Lady Gagát kezd hallgatni? A bőrdzsekit kockás ingre és szövetgatyára cserélte? Frissen borotvált, és havonta fodrászhoz jár? A drasztikus ízlésbeli változások is utalhatnak arra, hogy egy másik nő keze van a dologban, és a pasid félrekacsinthat.

5. Több időt tölt a barátaival

Eddig is szeretett kéthetente összejárni a haverokkal, de most szinte majd’ minden nap összeröffennek egy italra? Munka után nem egyenesen hazamegy, hanem még elmegy focizni, mozizni a munkatársaival, haverjaival, otthon pedig inkább a TV-t bámulja, vagy a könyvet bújja, ahelyett, hogy téged szeretgetne? Sőt, a problémáit is inkább velük, mintsem veled osztja meg. Ez is egy jele annak, hogy kezd eltávolodni tőled.

6. Érdektelen a szex iránt

A vad orgiák már a feledés homályába vesztek. Jó, ha havonta egyszer-kétszer méltóztatik téged örömben részesíteni, de abban sincs köszönet, hisz látszik, hogy kényszerből, nem pedig szeretetből csinálja. Ha pedig te közeledsz, mindenféle mondvacsinált indokokkal utasít vissza.

7. Alvászavar

Az eddig nyugodtan alvó pasid most állandóan mocorog, magában beszél, és gyakorta kínozzák rémálmok. Ha felébred, pedig zavart lesz, mert nem tudja, hirtelen hol van, nálad, vagy éppen a szeretőjénél.

Szex és a stressz


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X