Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 14. hét (április 4-10.)

Wellness horoszkóp 14. hét (április 4-10.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Bármi történjen, bármilyen helyzetbe kerülsz, heti optimizmusod mindenen átsegít. A mások számára nehéz bolygóállások neked sok többletenergiát biztosítanak. Az élet soha nem könnyű, de benned meg van a képesség a nehezebb időszakokat is átvészelni. Fizikai energiád jelentősen megnövekszik. Érdemes minden napodba legalább rövidebb ideig tartó kondicionáló edzést iktatni, vagy […]

KOS (március 21 – április 20.)

Bármi történjen, bármilyen helyzetbe kerülsz, heti optimizmusod mindenen átsegít. A mások számára nehéz bolygóállások neked sok többletenergiát biztosítanak. Az élet soha nem könnyű, de benned meg van a képesség a nehezebb időszakokat is átvészelni. Fizikai energiád jelentősen megnövekszik. Érdemes minden napodba legalább rövidebb ideig tartó kondicionáló edzést iktatni, vagy valamilyen csapatjátékot.

BIKA (április 21 – május 20.)

Egészséged megőrzése fontos és nem halasztható feladat. Valószínűleg fájlalod a térded, vagy a bokád. Ne terheld túl magad! Az állandó munkahelyi és stresszhelyzeteket próbáld gyógyfürdőzéssel, vagy masszázzsal enyhíteni. A hét második felében hallgasd meg olyan emberek tanácsait akik értenek a pénzügyi befektetésekhez. Mindenképpen magad dönts a saját megtakarításaidról, de előtte tájékozódj.

IKREK (május 21 – június 21.)

A pénz főszereplő lehet ezen a héten. Olyan dologért kell fizetned, amit nem kalkuláltál be. Ez például egy büntetés lehet közlekedési kihágásért. Szellemileg és fizikailag nagyon jól érzed magad. Néha azonban elkedvetlenedsz és ezeknek az időszakoknak valódi okát nem is találod. Szerencsés lenne, ha változtatnál az étkezéseden. A tél folyamán lerakódott sok méreganyagot legalább egy gyümölcsdiétával próbáld kitisztítani.

RÁK (június 22 – július 22.)

Továbbra is nagyon fontos a hivatásod. Hatalmas energiával teszed a dolgod. Persze nem csak a kezed, hanem a szíved is részt kér a munkából. Mindent, amit csinálsz, a teljes egyetértéseddel, saját koncepcióddal, belső ösztönzésből végzed. Bizonyítási vágy hajt előre. Remélhetőleg ezt a főnököd is díjazza. Jelenleg a magánéletedet a háttérbe szorítod. A hét közepén azonban lehet két-három napod, amikor gyengédség és szeretet motivál.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Amit elterveztél, vagy éppen most tervezel, biztosan sikerül. Koncentrálj a különféle külföldi utakra, mivel ott szép élmények, szerencsés helyzetek várnak. Minden olyan életterületen, ahol szükség van magasabb képzettségre, esetleg olyan nézőpontra, ami fölötte áll az átlagosnak, nyerő lehetsz. Magánéleted azonban nem mindig egyszerű. Nagyok az elvárásaid és türelmetlen vagy.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Szerelemből házasság lehet, már ha olyan az élethelyzeted, hogy megteheted ezt a lépést. Párkapcsolatod ezen a héten így is úgy is reflektorfénybe kerül. A hét közepén nagyszabású tervek foglakoztatnak. Jó a képzelőtehetséged és mostanában kevésbé vagy aprólékos. Ne tudsz annyira elveszni a részletekben. Ez a helyzet kedvez a hosszú távú gondolkodásnak. A hétvégén használj ki minden olyan lehetőséget, hogy szabad levegőn legyél.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A csillagok ezen a héten nyitottá, barátságossá tesznek. A megszokottnál sokkal jobban keresed a társaságot, a közös élményeket. Mi lenne, ha az együtt töltött időt mozgással is összekötnétek? Olyan sok energiád van, hogy azt valahol le kell vezetni. A kellemes kávézók helyett válaszd a zöldellő parkokat, vagy erdőt. Ezen a héten jót tenne egy kúra a hajadnak is. Tápláló pakolás, frissítő hajvágás jót tesz.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Jól megtaláltad a helyed, ha új munkakörbe kerültél. Sok a dolgod, szívesen veszik az ötleteidet, te pedig örömmel kezdesz minden nap. Ügyelj azonban az étkezéseidre, különösen arra, hogy egyáltalán egyél, és azt rendszeresen tedd. Próbáld ki a sokféle, teljes kiőrlésű gabonából készült pékárukat. A gyomrodnak nagy szüksége van az egészséges ételekre. A szerelem és a harmonikus párkapcsolat továbbra is az életed része.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Nagyon sok terved van. Szinte már túlteng benned az aktivitás. Tárgyalsz, szervezel, lógsz a mobilodon, állandóan szemmel tartod az e-maileket. Vigyázz, nehogy függőség alakuljon ki! A te jegyedben születettek imádják a sportot és a szabad levegőt. Élj ezzel a tulajdonságoddal. Alkatodhoz közel áll a tenisz. Keress partnert, vagy egy edzőt és máris megkezdheted a rendszeres mozgást.

BAK (december 22 – január 21.)

Az otthon és a család sok energiádra tart igényt. Most jött el az ideje a tavaszi nagy rendrakásnak, selejtezésnek. A hét elején nagyon gyorsan túl lehetsz ezeken a feladatokon. Ráadásul még nem is érzed megterhelőnek. Néha észreveheted, hogy nem fordul úgy a nyakad, ahogy szeretnéd. Kérj tanácsot gyógytornásztól és lazítsd naponta többször is ezt a kritikus területedet.

VÍZÖNTŐ (január 22 – február 19.)

Sokkal kritikusabban szemléled és kezeled a környezetedet, kollégákat, barátokat, családtagokat, mint kellene. Erről nem tehetsz, most a csillagok ezt a tulajdonságodat erősítik. Úgy azonban nem kerek a világ, ha mindig csak a hibákat fedezed fel. Hidd el, hogy akik azt mondják, van élet a monitoron túl is, azok tudnak valamit. Próbáld ki, milyen, ha munka után legalább fél órát sétálsz, esetleg gyalogolsz hazáig.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nagyon nagy lendületet kapnak anyagi ügyeid. Végre olyan bevételhez jutsz, amiből valamennyit félre is tehetsz. Szokásos jószívűséged ezekben a napokban is megmutatkozik. Olyan embereken segíthetsz, akik nehéz helyzetben vannak, vagy hirtelen kerültek megoldandó probléma elé. Amikor másokért dolgozol, fáradhatatlannak tűnsz, de a valóságban nagyon kimerítenek ezek az esetek. Relaxációval feltöltődhetsz.      


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X