Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 15. hét (április 11-17.)

Wellness horoszkóp 15. hét (április 11-17.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A hét elején próbáld a nap minden percét munkával, baráti beszélgetésekkel, vagy terhelő mozgással kitölteni. Okkal, vagy ok nélkül, de forr benned az indulat. Vitatkozni nem érdemes, mert nehéz utólag magyarázattal szolgálni, ráadásul még jobban felhergeled magad. A hét közepétől lényeges jobb lesz a helyzet. Amennyiben éppen ezekre a […]

KOS (március 21 – április 20.)

A hét elején próbáld a nap minden percét munkával, baráti beszélgetésekkel, vagy terhelő mozgással kitölteni. Okkal, vagy ok nélkül, de forr benned az indulat. Vitatkozni nem érdemes, mert nehéz utólag magyarázattal szolgálni, ráadásul még jobban felhergeled magad. A hét közepétől lényeges jobb lesz a helyzet. Amennyiben éppen ezekre a napokra esik a születésnapod, egy teraszos étterembe hívd meg a barátaidat.

BIKA (április 21 – május 20.)

Valakinek túl kemény a feje és túl erős az akarata a környezetedben. Te pedig sokkal érzékenyebben reagálsz a legkisebb bántó mondatra is, mint általában. Legjobb lenne, ha a megbeszéléseket későbbre halasztanád. Két-három napig kerülj minden olyan helyzetet, ahol döntésre lenne szükség, vagy ahol várható a komolyabb stressz. Közlekedésben, még ha gyalog jársz is, tartsd be a szabályokat.

IKREK (május 21 – június 21.)

Egy barátnőd azt hiszi, hogy a végtelenségig kihasználhat. Megteszed azt, amit jónak látsz, vagy amire képes vagy, de neked is szükséged van a saját életedre. Nem állhatsz folyamatosan  mások rendelkezésére. A hét közepére annyira lelkes leszel, hogy  még a régen halogatott dolgaidat is elvégzed. Érdemes lenne ezekben a napokban akár az álmaidat, akár a gondolataidat feljegyezni. Később még a hasznodra lehetnek.

RÁK (június 22 – július 22.)

A hét elején érzékenyebb lehetsz az átlagosnál, de nagyon hamar túljutsz ezen az állapoton. Optimistán kezded szemlélni a világot. Amennyiben tanulsz, jó lehetőségeid adódhatnak, vagy éppen most érsz el nagyon jó eredményt. A hét második felében a szorgalom és a kitartás  játssza a főszerepet. Lehet, hogy mostanában indítottál egy tavaszi diétát. Ennek már érezhető a jótékony hatása. Tarts ki mellette tovább is!

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Mindig te akarod játszani a főszerepet. Hidd el, hogy vannak mások is, akik értik a dolgukat. Kritizálással legfeljebb csak ellenségeket szerezhetsz magadnak. A hét közepén megcsillanthatod a tehetségedet, ha pénzügyekről, vagy programszervezésről van szó. Lelkesedésed határtalan, bár ezekben az esetekben is jobb, ha a többi résztvevő csendben aláveti magát az akaratodnak.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Nem könnyű a helyzeted. Számos területen akadályokat tapasztalsz. Ennek ellenére ne a barátaidon próbáld számon kérni a sikertelenséget. Koncentrálj a párkapcsolatodra. Vedd észre, hogy van segítséged és ne szégyellj kérni. Vannak ugyanis dolgok, amiket nem lehet egyedül megoldani. A hét végére enyhül a szorongásod. Menj vízpartra, a csend, a jó levegő, a víz csobogása nyugtatóan hat.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Ha korábban kissé pesszimistán láttad a világot, ezen a héten minden okod meglesz az optimizmusra. Nagyon kedvezően alakulnak az emberi kapcsolataid. Feltehetően több új ismeretségre is sikerül szert tenned. Újra nagyon fontosnak és elismertnek érezheted magad. Hatalmas lelki és fizikai energiát tudhatsz a magadénak. Legjobb lenne, ha kerti munkával  fárasztanád magad. A növények közelsége jótékonyan hat.   
 
SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Egész héten hajlamos vagy a megszakadásig dolgozni. Nem lehet leállítani. Hajt a bizonyítási vágy. Gondolj azonban arra, hogy a te erőd sem kifogyhatatlan. Jó lenne, ha legalább esténként a pároddal töltenéd az időt. Nagyon jó a kapcsolat köztetek, ezt még fokozhatod, ha közösen terveztek, akár nyaralást, akár más programot. A hét vége felé nézd át a lakást, mit lehetne selejtezni. Jó érzés egy levegősen megpakolt szekrényt nézegetni.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Jó hír, hogy a korábban óriásinak gondolt problémák mára már nevetségesen kicsire zsugorodnak.  Ez az érzés pedig nagyon feldobja a hangulatodat. Ha önálló vállalkozásod van, próbálj segítséget hívni az adminisztrációhoz. Ez a terület nem az erősséged, és egy kicsi mellényúlás, valaminek a félreértése nagyon komoly problémát okozhat. Otthon, családi körben  biztonságban érzed magad. Nagyon jó a hangulat.

BAK (december 22 – január 20.)

Tele vagy erővel, energiával. Egyik feladat készen és már keresed, vagy kéred is a másikat. Valóban, igazad van, ha ki akarod használni a kínálkozó lehetőségeket, de arra mindig fordíts gondot, hogy ne hanyagold el a barátaidat, családodat, vagy éppen a partneredet. A hét végén, ha van a közelben műemlék vagy várrom, esetleg kijelölt, szép, árnyas túra útvonal, feltétlenül menj el oda a szeretteiddel.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Valakire, feltehetően egy idősebb rokonodra nagyon dühös lehetsz. Nem érti meg az elképzeléseidet, ebből következik, hogy nem is nyújt segítséget. Mindezek ellenére jó a hangulatod, különösen a hét közepén, amikor a párodnak olyan meglepetést tudsz szerezni, amire ő nem számít. A hétvégét, bárki bármit mond is, te lustálkodással töltöd. Alapvetően neked sem ártana a friss levegő, de most inkább egy DVD filmet választasz.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nagyon jó hétre van kilátás. Vonzóan, mindig udvariasan és sok sikerrel veszed az akadályokat, már ha vannak akadályok egyáltalán. Optimizmusod minden nap elkísér. Munkában és párkapcsolatban simán mennek a dolgok. A hét végére feladatokat vihetsz haza, ezzel azonban nem aratsz osztatlan sikert. Sokkal szerencsésebb lenne, ha uszodába, vagy vízpartra vezetne az utad. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X