Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 16. hét (április 18-24.)

Wellness horoszkóp 16. hét (április 18-24.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Nagyon jó, energikus, mozgalmas hétre számíthatsz. Mindenképpen tudnod kell, hogy a túlzott aktivitás időnként többet árt, mint használ. Emberi kapcsolataidban türelmetlen lehetsz, talán még a főnöködet is kiosztod. A hét második felében enyhül a feszültség. Kedvező lehetőség adódik utazásra. Töltsd a hétvégét szép természeti környezetben. A húsvét pihenést, barátokkal […]

KOS (március 21 – április 20.)

Nagyon jó, energikus, mozgalmas hétre számíthatsz. Mindenképpen tudnod kell, hogy a túlzott aktivitás időnként többet árt, mint használ. Emberi kapcsolataidban türelmetlen lehetsz, talán még a főnöködet is kiosztod. A hét második felében enyhül a feszültség. Kedvező lehetőség adódik utazásra. Töltsd a hétvégét szép természeti környezetben. A húsvét pihenést, barátokkal való találkozást hoz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ez a hét még nem hozza meg a várva várt eredményeket. Nagy terveid vannak, de most még inkább gyűjtögesd az erődet. Munkahelyeden ne ülj fel minden piszkálódásnak. Most könnyebben sértődsz meg, mint általában. Elképzelhető, hogy a főnök jelentéktelen ügyekkel zaklat és olyat is számon kér tőled, ami nem a te dolgod. Szerelemben, barátságban sokféle lehetőség áll előtted.

IKREK (május 21 – június 21.)

Nagyon várod a hétvégét. Munkádat is hajtanád, minél gyorsabban szeretnél végezni.
Türelmetlenül, hajszoltan azonban nem lehet jó eredményt elérni, sőt inkább hiba csúszhat a számításodba. Lekötheted magad, ha húsvéti meglepetést készítesz a kollégák, barátok számára. Lehet ez ötletesen feldíszített sütemény vagy más, apró ajándéktárgy az ünnep jegyében.

RÁK (június 22 – július 22.)

Sikeres vagy a munkádban, bár néha még meginog az önbizalmad. Jó lenne, ha időt szakítanál rá és találkoznál a barátnőiddel. Egy kellemes délután egy kávéház teraszán felér egy heti lustálkodással. Érdemes erre a hétre utazást szervezni, lehetőleg külföldre. Jót tenne, ha új tájakat, új embereket, szokásokat ismernél meg. Amennyiben kreatív területen munkálkodsz, még ihletet is meríthetsz az élményekből.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A magabiztosság általában előnyt jelent, kivéve, ha túlzottan az vagy. Ezen a héten a legjobb, ha megfogadod, a mértéktartás a célravezető. Nagyszerűek a megérzéseid – jól tudod használni a munkádban és a karriered építésében. Családod igényt tart a figyelmedre, te azonban inkább túlórázol. Nem érdemes magadra haragítani őket. Engesztelésül vidd el őket a hét végén olyan programra, ahol népszokásokat ismerhetnek meg.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Jól gondolod, hogy itt az ideje a lazításnak. Mind a magánéletben, mind pedig a hivatásodban túlságosan pörgősre sikerültek a napjaid. Most már nincs más hátra, fogadd el azt, ami van és dőlj hátra. Kapcsolataidban nagyon sokat jelent, ha megértést mutatsz mások felé. Jelenleg nem esik nehezedre, hogy csendben, figyelemmel hallgass. Meglátod, az odafigyelés meghozza jutalmát.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Nagyon sokat álmodozol, szereted a fantázia birodalmába ringatni magad. Különféle elképzeléseid nem csak arra jók, hogy elszórakoztasd magad, hanem kreatív területen még hasznod is származhat ezekből. A fantázia, ha ésszel párosul, fantasztikus dolgokra képes.
A heti jó érzésedet növelheted, ha kipakolsz egy tömött szekrényt, kimosod a függönyeidet, vagy kitisztítod a szőnyegeidet.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Belefáradtál már az állandó munkahelyi védekezésbe, és abba, hogy mások helyett is dolgozol. Szeretnél teljesen önállóvá válni: főnökök, kollégák vagy mások beleszólása nélkül dolgozni. A hét közepén teremts magad körül nyugodt légkört: egy szál virág még a legsötétebb szobába is belopja a napfényt. Bármennyire is türelmetlennek érzed magad, gondolj arra, hogy ha másokon köszörülöd a nyelved, semmi nem lesz jobb.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A hét elején nagyon nehéz rávenni bármilyen komolyabb munkára. Elkalandozik a figyelmed. Inkább arra vágysz, hogy minél gyorsabban, minél messzebbre juss. A hét második felében váratlan, szerencsés helyzetbe kerülhetsz, ami feltehetően a magánéletedet érinti. Eleinte nagyon boldog leszel, de később megkérdőjelezed, hogy egyáltalán minek kellett belevágni ebbe a dologba.

BAK (december 22 – január 20.)

Most duplán igaz a mondás: „nehéz az élet”. Egyre könnyebben veszed azonban az akadályokat, karriered is biztosabban alakul. Otthon, ha háztartást is vezetsz, egyre több a dolgod. Fontosnak tartod a közelgő húsvéti ünnepeket: finom ételekkel, süteményekkel készülsz. Tartsd szem előtt az egészséges táplálkozás szempontjait. A hét végén pedig szakíts időt egy kellemes kirándulásra, sétára.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Elmondhatod, hogy amibe csak belefogsz, azt sikerre viszed. Általában olyan dolgokkal foglalkozol, amiknek a jelen helyett inkább a jövőben lehet haszna. Különféle tervek, elképzelések forognak a fejedben, amik ma még elképzelhetetlennek tűnnek, legalább is egy átlagember számára. Rólad azonban senki nem állítja, hogy átlagos lennél. Elképzelhető, hogy kapsz egy nagyszerű ajánlatot, ami nagyobb mennyiségű pénzt hozhat a házhoz.

HALAK (február 20 – március 20.)

Számodra mindennél fontosabb az érzelmi biztonság. Ennek ellenére sokszor megkísérted a sorsod, és próbára teszel olyanokat, akik a szívedhez közel állnak. Az érzések mellett az anyagiak is szerepet kapnak a héten: sokat számolsz, elképzeled, milyen lenne, ha több pénz jutna mindenre. Remek gondolataidnak végre foganatja is lehet. Nem csak beszélsz vagy ábrándozol pénzről, hanem valamennyit már a zsebedben is érezheted.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X