Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 17. hét (április 25-május 1.)

Wellness horoszkóp 17. hét (április 25-május 1.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Aktivitásod most sem hagy cserben. Ezen a héten azonban jobb lenne, ha kizárólag a szellemiségedet csillogtatnád és a fizikai erődet valahová jó mélyre eldugnád. Sajnos a bolygók csúnya tréfát űzhetnek veled, ha sportolsz, ugyanis túlerőltetésre és esetleg még balesetre is hajlamossá tehetnek. A Húsvét utáni hétre valószínűleg kikristályosodik benned […]

KOS (március 21 – április 20.)

Aktivitásod most sem hagy cserben. Ezen a héten azonban jobb lenne, ha kizárólag a szellemiségedet csillogtatnád és a fizikai erődet valahová jó mélyre eldugnád. Sajnos a bolygók csúnya tréfát űzhetnek veled, ha sportolsz, ugyanis túlerőltetésre és esetleg még balesetre is hajlamossá tehetnek. A Húsvét utáni hétre valószínűleg kikristályosodik benned a gondolat, hogy melyik az a kapcsolatod, aminek ideje véget vetni.

BIKA (április 21 – május 20.)

Születésed hónapjában járunk, legalább is az asztrológiai számítások szerint. Előtérbe kerül minden jó tulajdonságod, azaz a megbízhatóság és a türelem. Ezek mellett a hét különösen alkalmas hosszú távra szóló tervek, elképzelések indításához. Húsvét hétfőn inkább lazíts. Semmilyen megerőltető tevékenységet ne folytass. Szükséged van legalább egy napra, amit csendesen, elmélkedve tölthetsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ha a húsvéti ünnepek alatt elutaztál, éppen kedvező időpontban tetted. Nagyon sok energiád gyűlt össze, amit legjobb kisétálni magadból, vagy a lehetőség szerint a szabadban sportolni. A napfénnyel legyél óvatos, ezekben a napokban, bármennyire vágyódsz is a fény után, a bőröd rendkívül érzékeny. Nagyon sok mindenre kiterjed az érdeklődésed, de ismét beleeshetsz a felszínesség hibájába.

RÁK (június 22 – július 22.)

Megmakacsolod magad. Feltehetően egy húsvéti locsolkodó vagy egy barátnő az, aki miatt elveszítheted a béketűrésed és elhatározod, mostantól csak az számít, amit te határoztál el. Egyébként zsúfolt hétre számíthatsz. Munkádban kiteljesedhetsz, bár néhány családtagod egyáltalán nem örül ennek. Szeretnének többet veled lenni. Most azonban hivatásod területe annyi érdekességet és annyi lehetőséget kínál, hogy kár lenne kihagyni.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Valószínűleg sokat jelent számodra Húsvét hétfő. Fáradhatatlanul tevékenykedsz, akár vendégek fogadásáról, akár pedig egy jó kis túra megszervezéséről van szó. Érdemes kihasználnod a jó időjárás adta lehetőségeket. Egy piknik a szabadban most aranyat ér. A hét közepén nem érdemes felülni a provokációknak. Vannak emberek, akik kizárólag arra szövetkeznek, hogy bosszantsanak. Nézz át a fejük felett.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A gondolataid gyorsvonat-sebességgel száguldoznak. Itt az idő leállni. Gondold végig, mi az, ami örömet okoz, és csak azzal foglalkozz egy darabig. A hét elején próbálj a napi rutinból kiszakadni. Hétfő amúgy is ünnepnap, de a következő reggelen kivételesen ne a kávéscsésze után nyúlj, hanem nyisd ki szélesre az ablakodat és szívd be mélyen a levegőt. Szomszédokkal inkább a jó viszonyt ápold. Ne legyél barátságtalan!

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Rendkívül aktív leszel. Óva intelek azonban a túlzott nyüzsgéstől. Teher lehet a környezeted számára, ha mindig a te hangodat hallja, de a túlzott szervezkedéssel, ügyintézési kényszerrel is inkább ellenségeket és nem barátokat szerzel. A héten, ha a kollégák  biciklizni hívnak, alaposan ellenőrizd a kerékpárodat. A legkisebb lazaság, vagy oda nem figyelés kellemetlen helyzetbe sodorhat. 

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

E héttől kezdve a párkapcsolatodra fokozottan figyelnek a csillagok. Remek időszak vár rátok! Engedd, hogy a kedvesed valóban a kedvedben járjon. A hét elején a szüleiddel türelmetlenné válhatsz, de néhány nap elteltével, még ha nem is mondod meg nekik, magadban elismered, hogy igazuk volt. A hét közepétől nem ártana néhány napos tisztító kúrába kezdened. A húsvéti ételek nyomait valahogy el kellene tüntetni.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Nagyon szigorú vagy magaddal. Olyan embereknek is meg akarsz felelni, akiknek ez egyáltalán nem fontos. Jelenleg szinte mániákusan törekszel a rendre, fegyelemre és pontosságra. Mindezek valóban értékes törekvések, de csak akkor, ha képes vagy mértéket tartani. A hét vége lehet a legmozgalmasabb. Baráti társasággal szinte minden programon feltalálod magad, és ha nem is tudsz lazítani, biztos, hogy nagyon jó a hangulatod.

BAK (december 22 – január 20.)

Pénzügyekben nem állsz a helyzet magaslatán. Talán kisebb összeget kaptál, mint amire számítottál. Ennek ellenére nem érdemes megkongatnod a vészharangot. A hét közepén, – ha  eddig még nem fogtál hozzá a nagy, tavaszi selejtezéshez –  vedd sorra az íróasztalod tartalmát. Találhatsz néhány érdekes, nosztalgikus dolgot is, de jó adag fölösleges papír, lejárt számla is akad, amit azonnal kidobhatsz. Jó érzés lesz, elhiheted.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A hét úgy indul, mintha egy hullámvasútra ülnél. Feltehetően több barátoddal is találkozol.  Különféle dolgok, általában társasági eseményekkel  kapcsolatban zúdulnak rád. Próbálj sorrendet tartani és csak a legfontosabb összejöveteleken vegyél részt. Semmi értelme elapróznod magad. A hét végén vedd elő a legjobb és legsimulékonyabb stílusodat. Utadba kerülhetnek meglehetősen bosszantó emberek.

HALAK (február 20 – március 20.)

Jót tenne a pihenés. Arra gondolok, amikor semmit nem csinálsz, lógatod a lábad, ha lehet vízparton, vagy egy kertben és csak a belső rezgéseidre figyelsz. Nem tesz jót a túlzott aktivitás, mivel néhány esetben vakvágányra futhatsz. Egyik családtagod nagyobb terhet tesz a válladra. Próbálj vele értelmesen beszélni, hogy a probléma az övé, neki kell megoldania. Te legfeljebb meghallgatod.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X