Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 18. hét (május 2-8.)

Wellness horoszkóp 18. hét (május 2-8.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Tele vagy energiával, amit számos területen kamatoztathatsz. Elsősorban a pénz és a hivatás területe kerül előtérbe. A hét közepén, ha bármilyen ajánlatot kapsz, fontold meg, és vállald is el. Mindenképpen hosszú távon gondolkodhatsz. Valószínűleg, az egyre inkább nyárra emlékeztető időjárás az, ami sokszor kicsalogat a szabadba. A te jegyedben […]

KOS (március 21 – április 20.)

Tele vagy energiával, amit számos területen kamatoztathatsz. Elsősorban a pénz és a hivatás területe kerül előtérbe. A hét közepén, ha bármilyen ajánlatot kapsz, fontold meg, és vállald is el. Mindenképpen hosszú távon gondolkodhatsz. Valószínűleg, az egyre inkább nyárra emlékeztető időjárás az, ami sokszor kicsalogat a szabadba. A te jegyedben születettek számára a növények virágba borulása nem csak a szépséget, hanem allergiás reakciókat is jelentheti.

BIKA (április 21 – május 20.)

Munkakörülményeid talán nem ideálisak. Kellő türelemmel azonban könnyedén túlléphetsz a napi problémákon. A hét első napja zsúfoltabb lehet az átlagosnál, de jó szervezéssel bármit megoldhatsz. Szakmai előrelépést remélsz? Ebben az esetben a hét második felére időzítsd a megbeszéléseket. Kitűnő lesz a kommunikációd. A hét végi pihenő napokba próbálj aktivitást is csempészni.

IKREK (május 21 – június 21.)

Jóleső izgalomban telik az egész heted. Imádod a társaságot, és ebben most nem is lesz hiányod. Valaki a baráti, vagy ismeretségi körből nagyon sokat tehet a jövőd érdekében. A hét második felében minden apró információra fektess nagy hangsúlyt. Elképzelhető, hogy megtudod, ki lesz az új főnök, vagy hasonló, az egzisztenciádat érintő érdekesség jut a tudomásodra.

RÁK (június 22 – július 22.)

A család és a hivatás közötti egyensúly megteremtése fontos feladat. Ezen a héten a hivatás viszi el a pálmát. Annyi izgalmas dolog történik, hogy szinte egy perc pihenőd sem lesz. A hét közepétől megtapasztalod, hogy milyen jó, ha sok barátod és jóakaród van. A hét végén inkább problémát okoz, ha a partnered valamilyen programjavaslattal áll elő. Szeretnél egy igazi, lusta hétvégét.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Legjobban akkor érezheted magad, ha külföldi utazáson veszel részt. A hét első napja ugyan kalandos lehet, de olyan frappánsan oldod meg a felmerülő problémákat, hogy akár példa is lehetsz mások előtt. A túlterheléstől azonban óvd magad. Sok gyaloglás, csomagok cipelése, vagy egy elvétett mozdulat ezen a héten kellemetlen hát- és gerincfájdalmakhoz vezethet.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Anyagi dolgokba nem érdemes annyira belemerülni, hogy álmatlanságot okozzon. A hét közepén koncentrálj a párkapcsolatodra. Ha egyedül élsz, különleges találkozásban lehet részed. Most még nem tudhatod, de feltehetően hosszú távon számíthatsz majd erre a személyre. A hét második felében megnő az aktivitásod. Inkább szellemileg, mintsem fizikailag tudod magad formában tartani. 

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Változtatási kényszer vesz erőt rajtad a hét elején. Szerencse, hogy te csak szorult helyzetekben hozol döntéseket, így most nem tudsz semmi visszafordíthatatlant elkövetni. Keress inkább társaságot, és tartsd nyitva a szemed, ugyanis találkozhatsz valakivel, aki minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. Azzal pedig ne foglalkozz, hogy a családod vagy mások mit gondolnak.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Még akkor is pozitív a heted, ha továbbra is nyüzsögnek a kerékkötők a munkahelyeden. Lassan megtanulod, hogyan kezeld őket. A kommunikációban és az emberi kapcsolataid alakításában nagy előrelépést teszel. Sokkal bölcsebben tudod irányítani a dolgokat és sokkal kevésbé érzed azt, hogy lelkileg is kihasználnak. A hét elején ügyelj rá, hogy ne tartózkodj huzatos helyen. Hajlamos lehetsz homloküreg gyulladásra.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Rendkívül pozitív hangulatban indítod a hetet. A legkülönfélébb területeken érhetsz el sikereket. Bármibe fogsz, mindenben örömödet leled. A héten a munkádban is kiemelkedőt nyújthatsz. Ha te vagy a főnök, okosan irányítod a beosztottakat. Amennyiben pedig te vagy beosztott, a legjobb tulajdonságaidat kamatoztatod a munkában. A feldobott hangulatú hetet koronázd meg egy vidám, társasági hétvégével.

BAK (december 22 – január 20.)

Jókedvű vagy és vidám. Munkád minőségén sokat javít, ha otthon is tudsz dolgozni. Szereted, ha nyugodt, ideális körülmények között tevékenykedsz. A hét második felétől az önálló elképzelések kerülnek előtérbe. Erősnek, energikusnak érzed magad. Úgy gondolod, itt az ideje, hogy a saját lábadra állj. Ez lehet egy önálló vállalkozás indítása, esetleg meglévő feladataid átstrukturálása.  

VÍZÖNTŐ (január 21- február 19.)

Nagy türelemmel fordulj a családtagjaid felé. Különösen a hét első napján fordulhat elő, hogy próbára teszik a türelmedet. A hét közepén pedig még az is megeshet, hogy anyagi igényekkel állnak elő. Rajtad múlik, hogy milyen módon kezeled az ügyet. A hét második fele mozgalmasan telik, inkább a magánéletedre kerül a hangsúly. Ha egyedül élsz, bátran ugorj fejest a társasági élet eseményeibe.

HALAK (február 20 – március 20.)

Egy ingatlan ügy sokkal nagyobb figyelmet kap tőled, mint amit megér. Jelenleg ne hozz semmilyen döntést ebben a kérdésben! A hét közepétől bebizonyíthatod, mennyire vagy megbízható. Segíthetsz a hozzád közel állóknak, de távolabbi ismerősök, vagy akár ismeretlenek is élvezhetik a gondoskodásodat. A hét vége felé kifejezetten szerencsésnek érezheted magad. Jó hír érkezik, vagy egy olyan vendég, akit már régen láttál.   

Amikor lankad a libidó…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X