Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 19. hét (május 9-15.)

Wellness horoszkóp 19. hét (május 9-15.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.)Hangulatod lényegesen jobb lesz, mint a hétvégén. Elfelejted az összes sérelmedet és bizakodóvá válsz. Különösen pénzügyeid alakulása hozhat kedvező fordulatot, vagy legalább egy olyan jó ötletet, ami segíthet rajtad. Általános értelemben remek hét vár. Nagyon nehéz lesz bárkinek is kifogni rajtad. Szellemileg és fizikailag is jó formában érezheted magad. BIKA […]

KOS (március 21 – április 20.)
Hangulatod lényegesen jobb lesz, mint a hétvégén. Elfelejted az összes sérelmedet és bizakodóvá válsz. Különösen pénzügyeid alakulása hozhat kedvező fordulatot, vagy legalább egy olyan jó ötletet, ami segíthet rajtad. Általános értelemben remek hét vár. Nagyon nehéz lesz bárkinek is kifogni rajtad. Szellemileg és fizikailag is jó formában érezheted magad.

BIKA (április 21 – május 20.)
Megnyugodhatsz, hiszen a munkahelyi intrikákhoz most már nincs semmi közöd. Próbáld lehűteni a többi kollégát is. Azokra gondolok, akikben túl erős az igazságérzet, ezért olyasmiért is ringbe szállnak, ami nem az ő asztaluk. Bölcsességgel sokra viheted. A hét közepén lelkileg és testileg is kirobbanó formába kerülsz. Ilyen jó alkalom ritkán adódik, tehát használd a találékonyságod és a vonzerődet se rejtsd el.

IKREK (május 21 – június 21.)
Aknázd ki a lehetőségeket, amik most kerülnek eléd. Nem érdemes semmilyen okból szoronganod. Híresen jó kapcsolatteremtő képességednek jó hasznát veszed. Elhamarkodottan ne ítélj, de egy gyors reakció sokat hozhat a konyhára. Értsd ezt szó szerint, hiszen e héten egy jó és gyors döntéssel megnövelheted a bevételedet. A hét második felében gyűjtő szenvedélyednek hódolhatsz, már ha van ilyen vágyad.

RÁK (június 22 – július 22.)
Egy jó indítás az egész hét hangulatát meghatározhatja. Neked most a kreativitásra kellene a hangsúlyt fektetned. Olyan barátok, támogatók is felbukkanhatnak, akik éppen ezt a tulajdonságodat értékelik nagyra. Érdemes elgondolkoznod egy váltáson is. Új külsővel lényegesen nagyobb önbizalomra tehetnél szert. A hét elején keresd fel a fodrászodat, bár egyes esetekben kimondottan jó lenne a régit leváltani és egy új hajszobrászt találni.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)
Tele vagy élményekkel. Egy külföldi utazás foglalkoztat. Lehet, hogy már utána vagy és azért mesélsz róla mindenkinek, de ha még nem valósult meg, akkor is annyi benned a terv és az elvárás, hogy képtelen vagy magadban tartani. A hét második felében koncentrálj a hivatásodra. A legmagasabb lécet is át tudod ugrani, ha nem felszínesen, hanem aprólékos figyelemmel követed a munkádat.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)
Nagyon érzékeny lehetsz napokon keresztül. Aki így viselkedi, azt nevezik mimóza léleknek. Próbáld meg elhinni, hogy senki nem akar megsérteni, és ha valami mégis elhangzik, ami nem felel meg az elvárásaidnak, nézd meg, kitől jön a megjegyzés. Lehet, hogy az illető felszínesen ítélkezik, de az sem lehetetlen, hogy jót akar neked. Próbálj sok időt a szabadban tölteni. Uszodában, gyógyfürdőben pedig kifejezetten feltöltődhetsz.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)
Nagy hangsúlyt fektetsz a külső kommunikációra. Nem csak szóban, hanem a testbeszédeddel is arra törekszel, hogy minél nagyobb elismerést szerezz. Valóban, jelenleg szinte sziporkázol, ha beszélned kell és a külsőségeidre is nagyon sokat adsz. Párkapcsolatod egén viharfelhők gyülekeznek. Ez már nem új keletű gond, de ezekben a napokban sokkal érzékenyebben reagálsz rá, mint korábban.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)
A hétfő reggelt jó lenne, ha nem e-mail nézegetéssel kezdenéd. Halaszd inkább délutánra, hiszen akkor már bármit olvasol, semmi nem billenthet ki az egyensúlyodból. Sokat jelent számodra a hivatásod. Ezekben a napokban a kollégák támogatnak, és a főnök is elismerő szavakkal nyilatkozik rólad. Szinte szárnyalsz. Jól érzed magad a munkahelyeden és egyre jobb ötletekkel gazdagítod a közösséget.

NYILAS (november 23 – december 21.)
Számtalan kitűnő feladattal találnak meg a munkahelyeden. Különösen a hét közepe az, amikor szellemi teljesítményed magasra szökik. Mint általában, most is könnyen lelkesedsz, és szinte gondolkodás nélkül vállalkozol a felkérésekre. Ezen a héten a számodra kedves személyeknek ajándékokat vásárolsz. Ezen a területen is érvényesül a kreativitásod. Sokat költesz, de számodra az a fontos, hogy adj, és érezd a megajándékozott örömét.

BAK (december 22 – január 20.)
Neked kicsit várnod kell, hogy elmondhasd, érdemes volt felkelned hétfő reggel. A csillagok  inkább hátráltatnak, nem pedig segítenek. Ezt a szakaszt jó lenne olyan elfoglaltságokkal tölteni, mint például olvasgatás, vagy meditáció. Ez utóbbi gyakorlása valójában minden  napodat egyre jobbá és szebbé teheti. Addig, amíg minden a vágyaid szerint alakul, hatalmas adag türelemre lesz szükséged. Ezen a héten megkezdheted a gyakorlását.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)
Jó lenne, ha az ígéreteidet és a vállalásaidat teljesítenéd. A hét első felében szinte biztos, hogy beveted magad a legvadabb kalandokba. Kipróbálsz új és feltehetően veszélyes sportágakat. Meg akarod mutatni a barátaidnak, hogy nem ismersz lehetetlent. Addig nincs is baj, amíg csak beszélsz ezekről a dolgokról. A hét második felében, ha döntési helyzet áll elő, inkább kérj halasztást.

HALAK (február 20 – március 20.)
Aki a te jegyedben született, imádja a vizet. Most már egy napot se halogasd, hanem vásárolj egy uszoda-, vagy fürdőbérletet. Szükséged van a víz lágy érintésére és arra a semmihez nem hasonlítható kikapcsolódásra, amit egy ilyen közeg nyújthat számodra.
A hét második felében, ha bármilyen családi vagy párkapcsolati kérdésben kell állást foglalnod, számolj legalább háromig, mielőtt megszólalsz.    
  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X