Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 20. hét (május 16-22.)

Wellness horoszkóp 20. hét (május 16-22.)

0

Írta: and

KOS (március21 – április 20.) Változatosságra vágysz. Több lehetőséget is szeretnél kipróbálni. Hivatásod területén éppen ezért türelmetlen lehetsz. A kollégák, esetleg beosztottak kifejezetten idegesítenek a hét első napjaiban. Úgy érzed, ha valaki gátol, hát azt közöttük kell keresned. A hét közepén kedved támad tanulni. Itt az ideje, hogy akár nyelvet vagy egy új mozgásformát kezdj […]

KOS (március21 – április 20.)

Változatosságra vágysz. Több lehetőséget is szeretnél kipróbálni. Hivatásod területén éppen ezért türelmetlen lehetsz. A kollégák, esetleg beosztottak kifejezetten idegesítenek a hét első napjaiban. Úgy érzed, ha valaki gátol, hát azt közöttük kell keresned. A hét közepén kedved támad tanulni. Itt az ideje, hogy akár nyelvet vagy egy új mozgásformát kezdj elsajátítani. Minden újdonságba intenzíven veted bele magad.

BIKA (április 21 – május 20.)

Hízásveszélyes napoknak nézel elébe. Jól tennéd, ha étkezési naplót vezetnél és a hét végén összegeznéd a tapasztalatokat. Biztosan kibukik, mi az, amiből többet eszel a kelleténél, vagy éppen mi az, amire semmi szükséged nincsen. Kedveled az édességeket és valószínűleg minden nap elhatározod, hogy holnaptól csökkented a mennyiséget, de ez a holnap mindig csak tolódik, tolódik.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ezen a héten már megkezdheted a születésnapi ünneplést. Munkádban is érződik a pozitív hatás, már ami általában mindenkit övez a jeles nap környékén. Új főnök érkezhet, vagy éppen egy barátságos pártfogód akad. A hét elején azonban, bármilyen remek ötleteid támadnak, inkább legyél visszafogott, ugyanis annyira túlzásba viheted a lelkesedést, hogy senki nem vesz majd komolyan.

RÁK (június 22 – július 22.)

Nagyon jó a hangulatod. Fizikai és lelki energiád kifogyhatatlan. Szükséged is van ezekre a tartalékokra, hiszen az év egyik legfárasztóbb, legtöbb munkát adó, de egyben legeredményesebb hete áll előtted. Jól el is fáradsz. A pároddal ingerlékeny lehetsz, de ez csak a hét első két-három napját érinti. Te is átgondolod a dolgot, de valószínűleg ő is belátja, hogy vita helyett sokkal fontosabb, hogy segítsen és melletted álljon.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A te királyi jegyedben születettek semmit nem csinálnak fél szívvel, vagy szenvedélymentesen. Ezen a héten szinte szétvet a sok energia. Mindent el akarsz intézni, mindenkivel szeretnél találkozni és az élet valamennyi élvezetéből szeretnéd kivenni a részed. A hét második felében tanácsos azokat a dolgokat előtérbe hozni, ahol a természetnek szerepe lehet. Cseréld ki a növényeket a balkonládában, vagy menj hosszú erdei sétára.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Emberi kapcsolataid megsínylik, ha türelmetlen vagy. A hét első napjaiban megmagyarázhatatlan indulattal fordulsz mások felé. Vitával, hidd el, csak ellenségeket szerezhetsz. A hét közepétől elcsitulnak a hullámok. Minden, amit a családoddal közösen tervezel, kitűnően sikerül. Lassan itt az ideje átgondolni a nyári szabadságodat. Olyan helyre foglalj szállást, ahol biztosított a jó levegő és a csend.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Amennyiben tartozásod van, esetleg neked tartozik valaki, ezekben a napokban dűlőre kell jutnod az ügyben. Semmiképpen ne legyél ingerlékeny, hanem próbáld józan érvekkel megszerezni a pénzed, vagy éppen higgadtan átgondolni, hogyan is lehetne ismét egyensúlyba hozni a bankszámládat. Találj időt kikapcsolódásra is. Legjobb lenne, ha a kollégákkal közösen uszodába, vagy vízpartra mennétek.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

A Hold csúnya tréfára készül a jegyedben születettekkel. Annyira tele leszel érzelmekkel, indulatokkal és igazságtudattal, hogy el sem tudod képzelni, más embernek is lehet elképzelése, esetleg ő is érez valamit. A veled élőkkel kíméletlenül elbánhatsz a hét elején. Miután jól kiadtál magadból mindent, szétnézel, kivel vagy kikkel lehetne kellemes napokat eltölteni. Arra is van esély, hogy egy régi szerelmed felbukkanjon az idők homályából.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Számodra nagyon sokat jelent a mozgás. Ezekben a napokban is, ha lehet, minél több időt tölts a szabadban és végezz valamilyen társas sportot. Ilyen például a tenisz, ahol nem csak a jó levegő, a mozgás, hanem egy jó kis beszélgetés a szünetben, ami száz százalékig feltölt és örömet okoz. Arra azonban ügyelj, hogy bármilyen információhoz jutsz, csak alapos megfontolás után add tovább másoknak. Szíved szerint egyfolytában pletykálkodnál.

BAK (december 22 – január 20.)

A hét első napjaiban versenyre kelhetnél egy örökmozgóval. Éppen te, aki mindent előbb a fejében játszik le, és csak ezután cselekszik, szóval éppen te leszel az, aki előbb lép és csak utána gondolkodik. Ebből esetenként konfliktus adódhat a szeretteiddel, de gyakorlatias éned hamar visszarázódik a megszokott kerékvágásba. A hét végére, ha elfáradsz, inkább maradj otthon és rendezgess fotókat, könyveket.

VÍZÖNTŐ (január 20 – február 19.)

Szenvedélyesen veted bele magad a hivatásodba. Feltehetően kedvedre való feladat, vagy lehetőség adódik. Ez néhány napig elszórakoztat. Jól érzed magad a bőrödben. Anyagi vonalon is kellemes meglepetés ér. Elképzelhető, hogy olyan pénz érkezik, amiről már régen lemondtál. Családoddal, otthonodban teljes a harmónia. Ha van kert, vagy terasz, esténként egy pohár hideg itallal üljetek ki beszélgetni.

HALAK (február 20 – március 20.)

Érzelmes, fantáziadús lényed segítő bolygót kap. A Neptunusz megkezdi útját a jegyedben, így még több különleges lelki élményben lehet részed, mint eddig. Optimista leszel a hét minden napján és a legkülönfélébb élethelyzeteket is könnyedén veszed. Jó alkalom adódik a nyaralás megtervezésére is. Valahol egy különösen kedvező ajánlatot olvasol, amit kivételesen, szinte gondolkodás nélkül elfogadsz.       


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X