Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 21. hét (május 23-29.)

Wellness horoszkóp 21. hét (május 23-29.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.)Pénzügyeid kerülnek reflektorfénybe. Több kérdésben is döntést kell hoznod, de valószínűleg minden ügyed pozitívan zárul. Óvakodj azonban a kihívó viselkedéstől. Irigyeket és haragosokat szerezhetsz. Legjobban tennéd, ha túlzott energiádat sporttevékenységekben vezetnéd le. Olyan lehetőségeket keress, ahol nem csak a tested, hanem a lelkedet és a tudatodat is edzheted. A jóga […]

KOS (március 21 – április 20.)

Pénzügyeid kerülnek reflektorfénybe. Több kérdésben is döntést kell hoznod, de valószínűleg minden ügyed pozitívan zárul. Óvakodj azonban a kihívó viselkedéstől. Irigyeket és haragosokat szerezhetsz. Legjobban tennéd, ha túlzott energiádat sporttevékenységekben vezetnéd le. Olyan lehetőségeket keress, ahol nem csak a tested, hanem a lelkedet és a tudatodat is edzheted. A jóga vagy pilates nagyon alkalmas lehet.

BIKA (április 21- május 20.)

Uralkodó bolygód, a Vénusz most a jegyedben jár. Erősíti az összes jó tulajdonságodat, a megértést, a nyugalmat, ugyanakkor vonzóvá is tesz. Minden olyan tevékenységben eredményes lehetsz, ahol a nőiesség előnyt jelent. Munkádban, különösen a hét elején sok, és feltehetően rendkívüli sikert érhetsz el. A hét közepén ne ülj fel mindenféle mendemondának. Jöhet valaki, aki félrevezet.

IKREK (május 21 – június 21.)

A Nap elérte a születési jegyedet. Különösen a hét végén érzed majd nagyon elemedben magad. Fontossá válnak a barátaid. A társasági élet főszereplője leszel. A hét közepén a munkahelyeden felkínálhatnak egy új lehetőséget. Mielőtt igent mondanál, jó alaposan járd körül ezt az ajánlatot. Lehet, hogy több pénzt kínál, de nem egészen tiszta úton juthatnál hozzá az összeghez. Megéri?

RÁK (június 22 – július 22.)

Az érzelmek uralják az egész hetedet. Olyan támogatókra találsz, akikre eddig legfeljebb csak álmodban tippelhettél. A hét elején szárnyal a kreativitásod. Az is elképzelhető, hogy megismerkedsz valakivel, aki lelkileg is nagyon közel áll hozzád. A hét végén fontos, hogy kiengedd a gőzt. Szükséged van a sok szellemi munka után arra, hogy fizikai terhelésben is részed legyen. A csillagok most ebben is segítenek.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Éppen itt az ideje, hogy felfedezzenek. Kitűnő szervezőkészségeddel most magadra irányíthatod a figyelmet. A főnököd többször is nyilvánosan megdicsér. A hét elején szinte minden területen kísérletezel. Emberi kapcsolataidban is feszegeted a határokat. Most azonban nem az uralkodói éned kerül előtérbe, hanem a kedves, elbűvölő arcodat mutatod. Sokkal egyszerűbb így eredményeket elérni.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Józan és határozott vagy. Munkádban egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmedet. Igyekszel még a megszokottnál is sokkal pontosabban eleget tenni az elvárásoknak. Itt azonban felhívnám a figyelmedet, hogy a túlzott hajtás megárthat. Gondolj arra, hogy most már lassan inkább nyárelő van, mint tavasz. Nagyon jót tenne, ha találnál szabadidőt, és kimennél egy vízpartra. Szükséged van csendre és tiszta levegőre.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Hétfőn reggel úgy érzed, mintha újjászületnél. Kirobbanó formában vagy. Vicces, vidám és találékony leszel. Munkádban úgy érzed, mindent elérhetsz. Ideálisnak érzed a körülményeidet, kedvesnek látod a kollégákat. Nagyon pozitív a hozzáállásod az élethez. A hét végén egy izgalmas lehetőség érkezhet: egy külföldi út vagy egy érdekes e-mail, ami újabb távlatokat nyithat előtted.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ez a hét, ha szeretsz főzni, sok új gasztronómiai kalandot hozhat. Kedvet kapsz új ízek, új fűszerek kipróbálásához. Használd ki az évszak adta lehetőségeket és szaladj ki egy közeli piacra. Meglátod, hatalmas élményt jelent megszimatolni a friss zöldségeket, gyümölcsöket. Az élet egyéb területein eddig még soha nem tapasztalt naivitást mutatsz. Olyan leszel, mint az egyszeri kisgyerek, aki mindent elhisz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Optimizmusod most sem hagy el. Különféle programokra hívod a barátaidat. Elképzelhető, hogy közös kerékpártúrát szerveztek. Persze a nagy elhatározás még kevés. Gyakorolni, edzeni kellene az indulás előtt. Ezekben a napokban kedveznek a csillagok minden sportos tevékenységnek. A hét közepétől a családodra koncentrálsz. Kellemes, vonzó kerti programokkal még közelebb kerülhettek egymáshoz.

BAK (december 22 – január 20.)

Teljes erőbedobással a munkádra koncentrálsz. Ötleteid egészen rendkívüliek, és ha kreatív területen dolgozol, komoly eredményt érhetsz el. A hét közepén beléd bújik a kisördög. Nagyon mélyen belenyúlsz a pénztárcádba. Kivételesen nem a józan ész, hanem a sok vonzó holmi az, ami dönt. A hét végét, ha társasággal töltöd, vigyázz, mert túlságosan felpörgetheted magad.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Jól indul a hét. Igazán úgy sikerül minden, ahogy azt szeretnéd. Kivételesen nem csak ötleteid akadnak, hanem fontosnak tarod a kitartó, módszeres felkészülést is. A hét végén, ha sikerül elutaznod valahová, számos élményre van kilátásod. Élvezed a lehetőséget, hogy újdonságokat ismerhetsz meg. Alaposan el is fáradsz, de annyi az élmény, hogy szinte észre sem veszed, mennyire leterhelted magad.

HALAK (február 20 – március 20.)

Az önmegvalósítás eleinte nehezen alakul. Két-három nap elteltével azonban annyira jók lesznek a megérzéseid, hogy bátran hallgass rájuk. Akár személyes, akár pedig pénzügyekben hidd el, úgy van jól, ahogy belső hang súgja. A hét végén egy váratlan ötlettől vezérelve hatalmas vendégséget rendezel. Meg akarod mutatni a kerted, vagy az új grillsütőt, vagy egyszerűen csak szeretnéd a közeledben tudni a barátaidat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X