Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 22. hét (május 30-június 5.)

Wellness horoszkóp 22. hét (május 30-június 5.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A cselekvés számodra mindennél fontosabb. Állandóan az élet sűrűjét keresed. Ezen a héten végre élvezheted a munkád gyümölcsét. Lehetséges, hogy pénz áll a házhoz, vagy éppen olyan ajánlat érkezik, amit értelmetlen lenne visszautasítani. A hét közepén nagyon jól érzed magad. Fizikai és lelki erőd számottevő. Jól teszed, ha új […]

KOS (március 21 – április 20.)

A cselekvés számodra mindennél fontosabb. Állandóan az élet sűrűjét keresed. Ezen a héten végre élvezheted a munkád gyümölcsét. Lehetséges, hogy pénz áll a házhoz, vagy éppen olyan ajánlat érkezik, amit értelmetlen lenne visszautasítani. A hét közepén nagyon jól érzed magad. Fizikai és lelki erőd számottevő. Jól teszed, ha új ismeretségeket is kötsz. Ezekből később új munka, vagy új lehetőség származhat.

BIKA (április 21 – május 20.)

A csillagokat egész héten a legjobb barátaidnak tekintheted. Anyagi szempontból biztos, hogy sokat segítenek, de ha egy külföldi utat tervezel, ott is zökkenőmentesen alakulnak a dolgaid. Jó pontokat szerezhetsz a kollégák, barátok, vagy akár ismeretlenek körében. Mindenki megbízhatónak és nagyon kedvesnek tart. Ezekben a napokban különösen a munkakörülményeid javítást tartod fontosnak.

IKREK (május 21 – június 21.)

Fáradtnak és kedvetlennek érzed magad a hét elején. Jót tenne egy kiadós pihenés. Soha ne téveszd azonban szem elől, hogy az igazi lazítás nem az, amikor egy karosszékben lustálkodsz. Nagyon aktív jegyben születtél, így a pihenés órái is akkor hatékonyak, ha legalább egy frissítő séta erejéig kimozdulsz. A hét közepén fejtörést okozhat egy magánéleti kérdés. Gondold át józanul a dolgot.

RÁK (június 22 – július 22.)

Különösen a hét elején érzed magad nagyon lendületesnek. Talán új élmények varázsoltak el, vagy a munkád hozott nagy sikert, lényeg, hogy szinte kibújsz a bőrödből. Szükséged van sokféle újdonságra. Találj esetleg új edzésformát. Olyan helyre menj, ahol csoportos foglalkozások vannak. Jelenleg nagy szükséged van társaságra is. Motivál, ha látod mások erőfeszítését.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Legjobb lenne, ha mindent magad mögött hagynál és egy napsütötte tengerpartig meg sem állnál. Persze ne feledkezz meg egy divatos szalmakalapról és különféle napvédő krémekről. Ha alaposan felkészülsz, pompásan érezheted magad. A hét elején, ha áttekinted a bankszámlád, láthatod, hogy megfontolt pénzköltéssel sokkal többre jutsz, mintha csak ok nélkül szórnád a kereseted.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Úgy tekints magadra, mint egy kincsre. Tedd félre végre a kishitűséged. Ezekben a napokban megtapasztalhatod, hogy bizonyos munkaterületek nélküled egyszerűen nem is léteznek. A hét közepére időzítsd minden olyan találkozódat, ahol hosszútávú tervek kerülhetnek szóba. A hét végén, ha osztálytalálkozóra vagy hivatalos, vigyél magaddal néhány régi fotót. Ezek segítenek felidézni a legszebb emlékeket.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Jelenleg te vagy mindenre a megoldás. Elsősorban saját sorsod alakítását vedd a kezedbe. Ne félj megtenni az első lépést. Amint kiderül, hogy határozott is tudsz lenni, lassan leomlanak azok az akadályok is, amiket eddig hatalmasnak gondoltál. A hét elején túl élénk lehet a fantáziád. Nem szabad minden hiú ábrándnak bedőlni. Lehet, hogy valaki barátságot ígér, helyette azonban félrevezet.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Szinte minden vágyad teljesül. Kitűnő hétnek nézel elébe. Amennyiben ismertségre vágysz, annak sincs akadálya. Személyes kapcsolatokban, ha változatosságra törekszel, elérheted a célod, azonban arról ne feledkezz meg, hogy a kölcsönös bizalom eléréséhez neked is kell tenned valamit. Legfontosabb, hogy válj nyitottá. Erre ezen a héten minden lehetőség adott. Nem kell titkokat kifecsegned, csak egy kicsit közelebb engedni magadhoz másokat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Munkahelyed az, ami elsősorban számít. Lehet, hogy pletykák kapnak lábra. Mindent megtennél annak érdekében, hogy az eddig stabilnak hitt helyedet megtarthasd. Legfontosabb, hogy kapkodás helyett inkább gondolkodj józanul. Mindig csak annyit beszélj, amennyit szükséges. Fontos, hogy megőrizd a beléd vetett bizalmat. A hét közepén fokozódik szellemi aktivitásod.

BAK (december 22 – január 20.)

Továbbra is kedvező a csillagállás, ha kreativ területen dolgozol. Persze a kreativitás bármi másban is megnyilvánulhat. Barátkozni, ismerkedni is lehet egyedi módon. Ez a hét nagyon alkalmas mindenféle csoportos tevékenységre. Tudom, hogy te jobban szereted egyedül intézni a dolgokat, most azonban szükséged van mások figyelmére és elismerésére. Egy közös biciklizés, vagy egy hétvégi szalonnasütés nagyon jót tesz.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Családi életed kerül a középpontba. Talán szeretnél megállapodni, de erről inkább nem szólnál senkinek. Híres vagy a függetlenségedről, úgy érzed, vége a rólad alkotott elképzeléseknek, ha egyszer kijelented, neked is szükséged lenne egy bizonságos háttérre. A hét közepén találj lehetőséget mozgásra. Indulj gyalog a munkahelyedre. Alakítsd úgy a napjaidat, hogy legalább heti három alkalommal sétálj.

HALAK (február 20 – március 20.)

Jó a kapcsolatteremtő képességed. Magad is észreveheted, hogy ezekben a napokban könnyedén ismerkedsz, minden zavar nélkül fordulsz ismeretlenek felé. akik hamarosan már ismerőseiddé válnak.A hét elején egy-két olyan döntést is meghozol, amiket régóta halogatsz. A hét végén mindenképpen menj úszni. A te elemed a víz. Ott érzed magad a legjobban. Kikapcsolódsz, pihentet. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X