Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 23. hét (június 6 – június 12.)

Wellness horoszkóp 23. hét (június 6 – június 12.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Gondolkodásodat kettősség jellemzi: nagyon szeretnél már végre pihenni, semmit nem csinálni, ugyanakkor tele vagy tetterővel. Hogy hogyan lehetne úgy rendezni a napjaidat, hogy a vágyaid és az egyéniséged is megkapja azt, amire szüksége van? Nincs más hátra, mint abbahagyni a halogatást, és valóban elkezdeni a rendszeres mozgást! Az egész […]

KOS (március 21 – április 20.)

Gondolkodásodat kettősség jellemzi: nagyon szeretnél már végre pihenni, semmit nem csinálni, ugyanakkor tele vagy tetterővel. Hogy hogyan lehetne úgy rendezni a napjaidat, hogy a vágyaid és az egyéniséged is megkapja azt, amire szüksége van? Nincs más hátra, mint abbahagyni a halogatást, és valóban elkezdeni a rendszeres mozgást! Az egész napos lótás futást ne tekintsd mozgásnak.

BIKA (április 21 – május 20.)

A Mars személyében olyan égitest került a jegyedbe, ami növeli a benned élő szenvedélyt. Sajnos sokféle problémát is gerjeszt. Megoldás lehet, ha minden pletykát, bosszantást elengedsz a füled mellett, és kizárólag a saját jólléteddel foglalkozol. Ezen a héten például jó ötleteid akadnak pénzügyi területen. Szeretnél magadra is költeni, de hosszabb távon a családod is jól járhat.

IKREK (május 21 – június 21.)

Annyi minden érdekel! Minden alkalmat megragadsz, ahol szükség lehet páratlan kommunikációs képességedre. Barátkozol, intézkedsz. Szellemiek területén biztos, hogy te lehetsz a héten a legfelkapottabb Zodiákus jegy. A hét közepén kisebb aggodalom üti fel a fejét. Egyik családtagod ügyében szeretnél hathatós segítséget nyújtani, de túlságosan sok a részlet, ezért elveszhetsz bennük.

RÁK (június 22 – július 22.)

Fantasztikusan aktív vagy: szellemi és fizikai erőd páratlan. Érdemes lenne tervszerűen haladni a mindennapokban és a sok munkahelyi hajtás mellett végre újra visszatérni valamelyik kedvenc testedzésedhez. Számodra a tánc lehet az, ahol a mozgás mellett nőies lényed is előtérbe kerülhet. Szeretnél többet foglalkozni a családoddal is. Arra azonban figyelj, hogy a túlzásba vitt gondoskodás teher is lehet.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Te vagy az, aki minden körülmények között szereti hallatni a hangját. A meteorológiai nyár beköszöntött, így most már hivatalosan is a te kedvenc évszakodat írjuk. Meg is látszik ez minden napodon. Aktívan, vidáman, tele elképzelésekkel éled az életed, senki nem unatkozik melletted. A hét közepén egy kicsit számold át a kiadásaidat, és egyeztesd a bevételekkel. Meg van az egyensúly?

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Egyik éned a másikkal viaskodik: szeretnéd, ha te lennél az első a munkában, de közben szinte képtelen vagy tartani a határidőket. Ebben a melegben ez nem is csoda. Érdemes lenne legalább egy kicsit lehűteni magad. A reggeli kávé helyett csomagolj magadnak gyümölcsöt és egy üveg gyógyteát. Meglátod, kevésbé lesz stresszes a napod! Ha egy bosszantó főnök is ül a nyakadon, ne keresd vele a konfliktust.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Már ezekben a napokban is jól jön, ha szabadságon vagy. A barátaiddal a vízparton felhőtlenül boldog lehetsz. Mindenképpen tartsd be a napozás szabályait. Lehet, hogy most még nem érzed, milyen károkat okoz, ha a déli órákat is a tűző napon töltöd, de a leégés komoly bőrproblémákhoz vezethet. Ha éppen a vizsgaidőszakodat töltöd, vagy felvételire készülsz, igencsak izgatott vagy, ugyanakkor szellemileg nagyon friss.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Úgy véled, eljött a munkahelyi kibontakozás ideje. Mások, esetleg már a nyaralásról ábrándoznak, te azonban éppen ezeket a napokat használod ki, hogy magadra irányítsd a főnök figyelmét és bebizonyítsd, hogy nélkülözhetetlen vagy. Mivel ünnepi hosszú hétvége következik, neked is szükséged lesz lazításra. A pároddal tölts minél több időt: főzzetek valami különlegeset és élvezzétek egymás társaságát!

NYILAS (november 23 – december 21.)

Elsősorban óvakodj a túlzott lazaságtól, nemtörődöm viselkedéstől. Munkahelyeden beszólhatsz valakinek úgy, hogy észre sem veszed, milyen sértő voltál. Kínos lehet később magyarázkodni. A hét végét töltsd baráti körben. Jót tesz a friss levegő, így ha teheted, találjatok egy árnyas erdőt, ahol naponta sétálhattok. Új ismeretségeket is hozhatnak ezek a napok, új barátaiddal pedig könnyen megtalálod a közös hangot.

BAK (december 22 – január 20.)

Nálad most is a kötelességtudat kerül az első helyre. Feltehetően soha nem is állt máshol. Néhány napig úgy érzed, összecsapnak a fejed fölött a hullámok, de hidd el, ez csak átmeneti állapot. Sokkal többet vállalsz, mint az megengedhető lenne. Kreatív területen komoly eredményeket érhetsz el – két bolygó égi pozíciója is segítheti a művészi kibontakozást. Ezeket a kedvező, ihletett pillanatokat érdemes kihasználni.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Általában nem vagy magamutogató, most azonban annyi élményed van, hogy valahogyan ki kell adnod magadból. Minden alkalmat megragadsz, hogy a kollégákat és a környezetedben élőket szórakoztasd. Ösztönös késztetést érzel, hogy mindenhez hozzászólj és véleményt nyilváníts. A hosszú hétvégén, ha teheted, utazz el. Nem lenne meglepő az sem, ha ezekben a napokban még egy extrém sportot is kipróbálnál.

HALAK (február 20 – március 20.)

A megszokottnál is sokkal több benned az idealizmus. Különféle vállalkozások ötleteivel állsz elő. Óriási benned a szellemi aktivitás, valójában azonban a tervek csak tervek maradnak. Ugyanakkor, aki ezen a héten a társaságodat élvezheti, sokkal gazdagabb lélekkel távozik, mint amivel érkezett. Számodra örömet jelent, ha másokon segíthetsz, így tehát a hét végén a legnagyobb nyugalommal összegezheted a történteket.    


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X