Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 24. hét (június 13 – június 19.)

Wellness horoszkóp 24. hét (június 13 – június 19.)

0

Írta:

KOS (március 21 – április 20.) Ennyire nem érezheted tehernek a munkát! A főnöködet egyenesen jó messzire küldenéd. Türelmetlenséggel és elégedetlenkedéssel semmire nem jutsz. Ebben az időszakban kissé lelassul az előmeneteled, de a napi dolgokban sokkal optimistább vagy, mint bármikor. Jól alakulnak az emberi kapcsolataid. Várhatóan ez a hét is hoz egy rövidebb utazást, ahol […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ennyire nem érezheted tehernek a munkát! A főnöködet egyenesen jó messzire küldenéd. Türelmetlenséggel és elégedetlenkedéssel semmire nem jutsz. Ebben az időszakban kissé lelassul az előmeneteled, de a napi dolgokban sokkal optimistább vagy, mint bármikor. Jól alakulnak az emberi kapcsolataid. Várhatóan ez a hét is hoz egy rövidebb utazást, ahol nagyobb társaságban kibontakozhatsz.

BIKA (április 21 – május 20.)

Érzelmeid szinte rugóra járnak – békés természeted van, most azonban a hét elején többször is majd’ felrobbansz az idegességtől. Mivel ünnepnappal indul a hét, elképzelhető, hogy a közlekedés okozhat gondot. Amikor kitörni készülsz, éld bele magad a másik ember helyzetébe is. Neki ugyanolyan nehéz, mint neked. A hét vége felé megnyugszol, és módod lesz kifejteni a véleményedet. Többen is felfigyelnek rá, milyen precízen fogalmazol.

IKREK (május 21 – június 21.)

Egyre magabiztosabban intézed a pénzügyeidet. Talán éppen a hétvégi pihenés hoz új, hasznos gondolatokat. Pénzedet sokkal lazábban kezelheted, mint eddig. Nagy igényed van mozgásra. Többen is hívnak közös játékra, sportra. Olyan mozgásformát keress, ahol sokat futhatsz. Egy kis edzés egyáltalán nem árt a lábadnak. A szellemed is új erőre kap, így ha a hét végén egy túlságosan konzervatívan gondolkodóval kerülsz össze, akit könnyedén meggyőzöl.

RÁK (június 22 – július 22.)

Az önállóságod, szabad gondolkodásod kisebb csorbát szenved. Vedd elő a feladataidat, és rangsorolj. Mindent tökéletesre szeretnél alakítani és éppen ez okozza a galibát. Föléd tornyosulnak a megoldhatatlannak látszó gondok, de hidd el, ez csak a látszat. Sok segítséget kaphatsz a barátaidtól. Lényegesen több a jóakaród, mint azt elsőre hinnéd. A pénzügyek miatt aggódsz, de hamarosan ez is megoldódik.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A hét első napját biztos, hogy családi körben töltöd. Tudod, hogy az utóbbi időben kevés gondot fordítottál rájuk, így most igyekszel pótolni. Túláradó érzelmekkel veszed körül a gyermekeidet, ha vannak, de a szüleid is bőven részesülnek abból a pozitív energiából, amit sugárzol. Nagyon fontos számodra a társasági élet. Itt azonban kibillenhetsz az egyensúlyból. Túl sok étellel, itallal próbálod meghódítani a vendégeidet.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Remélhetőleg egy kellemes tengerparton, vagy legalább egy medence mellett talál a hét első napsugara. Szükséged van a lazításra, kényeztetésre. Bármilyen bokros teendők várnak is otthon, te csak magaddal foglalkozz: lustának lenni nem mindig szégyen. Egy jó könyv kellemes kiegészítése lehet a pihenőnapoknak. Párkapcsolati szempontjából a hét vége az, ami a legtöbb lelki ajándékot, nyugalmat tartogatja.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Ha már beleugrassz valamilyen pénzügyi megoldásba, legalább nem bánd meg utólag. Olyan összeget semmiképpen ne adj ki, aminek hiánya veszélybe sodorhatja a megélhetésedet. Könnyen, gond nélkül ismerkedsz. Valószínűleg egy külföldi barát ezekben a napokban bukkan fel. Sokat áldozol rá is, itt azonban még fontosabb lenne az óvatosság. Lehetséges, hogy nem méltó a megbecsülésedre és az áldozataidra.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Hihetetlen az akaraterőd. Mindegy, hogy munkára, párkapcsolatra, a külsőd megváltoztatására irányul, bármibe fogsz, azt sikerre viszed. Fontos lenne a napi torna. Sajátíts el néhány egyszerű nyújtó gyakorlatot, hiszen a napi rutin, az ülő munka nem tesz jót sem a gerincednek, sem pedig az ízületeidnek. Azért szólok előre, mivel éppen a hét második felében érezheted sokszor, hogy recsegnek a térdeid.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Eleinte elveszettnek érzed magad, unatkozol. Hamarosan azonban újra az igazi optimista, mindent könnyedén megoldó, társaság kedvelt szereplője leszel. Párkapcsolatban még játékból sem lehetsz féltékeny. Egyáltalán nem méltó hozzád az ilyen gondolkodás, viselkedés. Saját portádon azonban nézz szét. Nem te vagy véletlenül az, aki kivétel nélkül mindenkivel flörtöl?

BAK (december 22 – január 20.)

Sikeres lehetsz minden olyan területen, ahol önállóságra, vállalkozó szellemre és kitartásra is szükség van. A hét elején szenvedélyesen fordulsz a barátaid felé – szeretnéd őket is olyannak látni, mint magadat. Szenvedéllyel adsz életvezetési, öltözködési, lelki, esetenként pénzügyi tanácsokat. Ne vedd rossznéven, ha időnként nem kérnek a nevelésedből. Szabadidődben szívesen nézegetsz szép képeket, esetleg múzeumba is eljutsz.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Munkát ne vigyél haza, vagy ha már megtetted, akkor legalább a hét első napján, az ünnepnapon ne vedd elő. Használj ki minden lehetőséget, hogy friss levegőt szívhass. Az állandó bezártság fejfájáshoz, kedvetlenséghez vezethet. A hétvégén akár egy kis kerti munkával is megpróbálkozhatsz. Ha nincs kerted, talán egy erkély, vagy egy balkonláda a rendelkezésedre áll. A növényekkel való foglalatosság nagyon sok pozitív energiát ad.

HALAK (február 20 – március 20.)

Tele vagy várakozással, illúziókat dédelgetsz, amik kivételesen, egyszer még valóra is válhatnak. Gondolatban valóban minden napodat széppé és harmonikussá teszed. A hét elején jó lehetőséged adódik, hogy megtervezd a nyaralásodat. A te elképzelésed győz, vagyis, hogy mindenképpen vízpartra utazzatok a családdal. A hét végén, ha anyagi segítséget kér egy barátod, nem utasítod el, de nem is örülsz neki.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X