Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 26. hét (június 27-július 3.)

Wellness horoszkóp 26. hét (június 27-július 3.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Fittnek maradni – ez a héten nem csak szöveg, hanem valódi kihívás. Testi és lelki függetlenségre vágysz. Elérheted, ha minden szabad percedet mozgással töltöd. Arra már most készülj fel, hogy akár hullámvasútra is ülhetnél. Egyszer fent, egyszer lent. Képes vagy az egész napodat végigrohanni, másnap pedig lustán kullogni. Ha […]

KOS (március 21 – április 20.)

Fittnek maradni – ez a héten nem csak szöveg, hanem valódi kihívás. Testi és lelki függetlenségre vágysz. Elérheted, ha minden szabad percedet mozgással töltöd. Arra már most készülj fel, hogy akár hullámvasútra is ülhetnél. Egyszer fent, egyszer lent. Képes vagy az egész napodat végigrohanni, másnap pedig lustán kullogni. Ha kicsit kiülsz a teraszra, akkor se feledkezz meg a napvédőről, ezekben a napokban érzékeny lehet a bőröd.

BIKA (április 21 – május 20.)

Te vagy a megbízhatóság mintaképe. Barátaid, kollégáid nyugodtan kikérhetik a tanácsodat bármilyen kérdésben. Távolabbi rokonaiddal keresed a kapcsolatot, elképzelhető, hogy közös nyaralásra készültök. Legjobb, ha az előkészületeket aprólékosan kidolgozod, így nem érhet meglepetés. Keress olyan helyet, ahol hagyományosan főznek és igazi falusi körülmények között töltheted az időt.

IKREK (május 21 – június 21.)

Keresed a változatosságot – pontosabban, keresnéd, ha nem lennél ennyire lusta. A hét elején csak beszélsz arról, mi lenne, ha ezt vagy azt megtennéd. Minden elhatározás próbája a megvalósítás. Számodra az ideális időszak a hét második fele, ekkor kedvedre alakíthatod a dolgokat. Remek pénzügyi elképzeléseid vannak, de ezekről jobb lenne, ha egy darabig még nem szólnál senkinek.

RÁK (június 22 – július 22.)

Nagyszerű a koncentrálóképességed. Látszik, hogy ez a te hónapod, tehát a hét minden napja is a tiéd. Álmodj bátran, mert ha nem is azonnal, de belátható időn belül megvalósul. A hét közepén úgy érzed, hogy a főnököd korlátoz, ezért nyugtalankodsz. Fontosnak tartod a párkapcsolatodat, de továbbra sem vagy nyitott a pároddal: nem akarod, vagy nem tudod megbeszélni vele a gondolataidat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Lelkiismeret-furdalásod lehet, valamit elhanyagoltál a munkádban, de nem mered vállalni a felelősséget. A nyári időszak felelőtlenségekre csábít. Vigyázz, ne feledkezz meg a családodról és a kollégákról. Igénylik a segítségedet és a társaságodat. Ha külföldre utazol, alaposan tájékozódj az ottani szokásokról, könnyen elképzelhető, hogy egy egzotikus országban áthágod a szabályokat.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Nagyon sok terved van, többnyire a párkapcsolatod alakulása foglalkoztat. Romantikus gondolataid meghallgatásra találnak. Egy vidám nyári ruhában pedig nem csak a partnered, hanem mások is alaposan megnézhetnek. A hét végére azonban, ha baráti vagy vállalati összejövetelre, közös vízparti időtöltésre kerül sor, nagyon érzékenyen reagálhatsz a megjegyzésekre. Sértődés helyett inkább ússz egy nagyot!

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Morcosan indítod a hetet. Nem érdemes irigynek lenni. Sokkal kulturáltabb megoldás, ha megkeresed azokat a pontokat, ahol mindketten jól jártok. Egy hosszú beszélgetés után még az is kiderülhet, hogy sok közös vonásotok van. Munkahelyeden túl sok a dolgod és túlságosan a szívedre veszel mindent. Ideje lenne kitalálni a nyári programot, sokkal nagyobb szükséged lenne a pihenésre, mint gondolnád.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Nagyon élvezed az életet. Sok a dolgod, de nagyon hasznosnak érzed magad, ami hatalmas erőt ad. Nosztalgiázásra is jut időd a héten: előkerül néhány régi, utazási fénykép. Esetleg egyéb régi irat, vagy feljegyzés lehet az, ami felkelti a figyelmedet. Ha a hét végén is dolgoznod kell, vigyél magaddal nagyobb mennyiségű ásványvizet vagy gyógyteát. Szükséged lesz valamire, ami lehűti nem csak a szervezeted, hanem a kedélyedet is.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Izgalmas dolgot találsz ki, amivel kedvező fordulatot vehetnek a pénzügyeid, most akár félre is tudsz tenni egy keveset. Ez fontos is lenne, hiszen nem mondhatod el magadról, hogy sok a megtakarításod. A hét első napjaiban megbízhatóságodnak köszönhetően többféle feladatot is kaphatsz a munkahelyeden. Hamarosan azonban inkább egy fa árnyékát választanád. Nem mersz senkinek szólni, hogy kimerültél, inkább összeszorítod a fogadat.

BAK (december 22 – január 20.)

Ezen a héten többször is átértékeled az eddigi teljesítményedet. Mindig maximalista voltál, most azonban még ezen is túlteszel. Minden önálló elképzelésed megvalósíthatod. Jót tenne, ha pihenésképpen táncolni mennél. Kivételesen ez ne egy táncos edzés, hanem valódi szórakozás legyen. Ne törődj azzal, hogy másnap korán kell felkelned, ereszd ki a gőzt.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A barátaidra úgy tekintesz, mint a családtagjaidra. Lehet, hogy éppen ezen a héten látogat meg egyikük, te pedig remek programokkal várod. A hét közepén még lesz néhány sürgős elintéznivalód. Minden kommunikációval kapcsolatos feladatodat kitűnően oldod meg. Érdemes lenne most e-mailt küldeni egy olyan személynek, akitől támogatást vársz. Nem kell meghajolnod senki előtt ahhoz, hogy elérd a célodat.

HALAK (február 20 – március 20.)

A hét elejére már kézzelfoghatóvá válik, hogy valóban sikeres vagy a munkádban. Ez nagyon jót tesz a hangulatodnak. Anyagilag is biztató a helyzet, könnyen lehet, hogy a hét végére elutazol egy kellemes vízpartra. Mindenképpen nyugtatóan hat rád a jól ismert természeti környezet. Jót tenne, ha intenzív mozgásba kezdenél. Mostanában ismét sokkal többet eszel, mint amennyire szükséged lenne.   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X