Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 27. hét (július 4-10.)

Wellness horoszkóp 27. hét (július 4-10.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Személyiséged fejlődése szempontjából fontos szakaszhoz érkeztél. Általában nem foglalkoztat a pénz és anyagiasnak nem neveznélek, most mégis előtérbe kerül a takarékosság. Nagyon bölcsen azon gondolkodsz, mik azok a fölösleges kiadások, amik nélkül még boldogan élhetsz. Jelenleg több égitest is támogat, hogy szilárd elhatározásokat hozz és azokat meg is tartsd. […]

KOS (március 21 – április 20.)

Személyiséged fejlődése szempontjából fontos szakaszhoz érkeztél. Általában nem foglalkoztat a pénz és anyagiasnak nem neveznélek, most mégis előtérbe kerül a takarékosság. Nagyon bölcsen azon gondolkodsz, mik azok a fölösleges kiadások, amik nélkül még boldogan élhetsz. Jelenleg több égitest is támogat, hogy szilárd elhatározásokat hozz és azokat meg is tartsd.

BIKA (április 21 – május 20.)

Szükséged lesz nagy állóképességre. Valószínűleg sokat kell gyalogolnod, esetleg teljesen ismeretlen terepen. Legjobb lenne, ha minden napra beiktatnál néhány nyújtógyakorlatot. Sokat könnyítene a terheiden. Ezekben a napokban szerencsésen kamatoztathatod a nyelvtudásod, de arra is rájöhetsz, hogy jó lenne még kicsit visszatérni a nyelvgyakorláshoz. Anyagi helyzeted jó, de ügyelj arra, hogy ezt ne nagyon reklámozd.

IKREK (május 21 – június 21.)

Kitűnő kapcsolatteremtő képességednek sok hasznát veszed. Új ismeretségek köttetnek a héten. Amennyiben szakmai rendezvényen veszel részt, jó, ha komolyan veszed. Ez olyan lehetőség, ami ritkán adódik. Jó hangulatban telik a heted. Mozgásigényedet is sikerül kielégíteni, és minden kihívás nagy örömmel tölt el.Ha külföldön jársz, bankkártyádra, fényképezőgépedre, laptopodra nagyon vigyázz.

RÁK (június 22 – július 22.)

Fontos, hogy segíts a barátaidon. Biztos, hogy többen is megkeresnek, tanácsot kérnek, esetleg tettekben is igénylik a segítségedet. Jó lenne, ha találnál egy táncos edzést. Egyéb híján tegyél fel otthon egy CD-t, és táncolj. A ritmikus mozgás kikapcsol, ellazít. Anyagi ügyekben különleges megoldásokon gondolkodsz. Lényeg, hogy a pénzre, ne mint valami kellemetlenségre gondolj.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Igazi vezetői tehetség lakik benned. Mondj igent, ha felkérnek. Arra azonban számíts, hogy nem örül mindenki egyformán a sikerednek. Nyíltan nem támadnak, de a mélyben forr az indulat. Szerencsére annyira nagyvonalú vagy, hogy észre sem veszed, ha valaki görbén néz rád. Szükséged van arra, hogy kiszellőztesd a fejedből a napi zsongást. Esténként tedd félre a mobiltelefont, húzz egy kényelmes cipőt és sétálj egy nagyot.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Nem teheted meg, hogy minden helyzetből félrehúzódsz. Vállad fel a kihívásokat, mutasd meg, hogy milyen okos vagy. Anyagi vonalon azonban jobb, ha meghúzod a nadrágszíjat. Mielőtt
beleugornál egy újabb vásárlásba, alkalmazz kis trükköt. Nézd meg a kiszemelt holmit, majd sétálj egyet. Esetleg igyál közben egy pohár hideg üdítőt, vagy kávét. Tíz esetből kilencben el is felejted, hogy mit akartál venni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Érdemes hosszú távra tervezni. Talán adódik egy külföldi munkalehetőség, amelynek következtében a napi megélhetésen túl pénzt is tudsz félre tenni. Ugyanilyen hasznos, ha továbbtanuláson gondolkodsz. A nyár mindenképpen lehetőséget teremt, hogy többféle elképzelésedet is kidolgozd, és igyekezz a legjobban dönteni. Fontos a fizikumod karbantartása. Felszedhetsz néhány plusz kilót, amit már jó lenne a legelején ledolgozni.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Munkahelyeden biztos, hogy minden figyelem rád irányul. Te lehetsz a pozitív példa. Mások ilyenkor lustán az árnyékba húzódnak, te azonban fáradhatatlan leszel. Szabadidődben lazíts, pihenj. Az olyan tevékenységekkel, ahol valamilyen éles eszközre van szükséged, legyél óvatos. Esetenként a biciklizés helyett is inkább válaszd a gyaloglást. Kellemes esti program lehet, ha tengerparti képeket nézegetsz és tervezgetsz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Amennyiben új munkahelyen kezded a heted, a legjobb benyomást teszed az új kollégákra. Higgadt, stabil lelkű, kitartó emberként mutatkozol be. Minden olyan helyzetben remekelsz, ahol szellemi fölénnyel lehet valamit elérni. Rendkívül pozitívan gondolkodsz, még akkor is, ha a hét közepén kisebb aggodalom vesz rajtad erőt. Tudod, először mindig „odabent” kell rendet teremteni, megnyugodni és utána jöhet a többi.

BAK (december 22 – január 20.)

Te is alkalmas vagy vezetésre. Ebben az időszakban, bármilyen helyzet áll elő, ragaszkodj az elképzeléseidhez. Lehet, hogy makacsnak gondolnak, de az idő majd téged igazol. Hivatásod területén talán egy idősebb főnök nyugdíjba készül. Neked kellene átvenni a szerepét. Egyre jobban élvezed a helyzetet. Számodra a nehezedő körülmények, a lényegesen több strapa nem jelent fáradtságot. Maradj is ilyen energikus.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Egy barátnőd látogatása megzavarhatja a családi idillt. Gondolj arra, hogy, bár fontos a vendég, de a szeretteidet semmiképpen nem szoríthatod háttérbe. Próbáld megosztani magad és az erőidet. Ha önálló vállalkozásod van, most szinte minden arannyá válik a kezedben. Igyekezz valamennyit félre is tenni ebből a jövedelemből. Próbálj ellenállni a rokonok, barátok kölcsön-igényeinek.

HALAK (február 20 – március 20.)

Meglepően szélsőséges a felfogásod. Párkapcsolatban, vállalkozásban, hivatásban, szóval az élet minden területén érezheted és érezteted másokkal is, hogy most útkereső szakaszodat éled. Fontos a családod és szeretnél nekik minél több jót és szeretetet nyújtani. Arra azonban figyelj, hogy a túlzott aggodalmaskodás teher lehet a többiek számára. Az étkezésekkel bánj óvatosan, a most keletkező túlsúlyt nehéz lesz ledolgozni. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X