Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 28. hét (július 11-17.)

Wellness horoszkóp 28. hét (július 11-17.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Éppen olyan asztrológiai hónapban járunk, amikor elsődleges a családdal való foglalkozás, a gondoskodás és persze az ezzel együtt járó aggódás is. Amennyiben valamelyik családtagod külföldön él, ezen a héten biztos, hogy sokat gondolsz rá és lehetőségeid szerint megkönnyíted az életét. Te is tudod, hogy sok esetben egy jó szó […]

KOS (március 21 – április 20.)

Éppen olyan asztrológiai hónapban járunk, amikor elsődleges a családdal való foglalkozás, a gondoskodás és persze az ezzel együtt járó aggódás is. Amennyiben valamelyik családtagod külföldön él, ezen a héten biztos, hogy sokat gondolsz rá és lehetőségeid szerint megkönnyíted az életét. Te is tudod, hogy sok esetben egy jó szó éppen elég, hogy valaki megnyugodjon, és sokkal jobban érezze magát.

BIKA (április 21 – május 20.)

Folytatódik a szerencse szériád. Egy utazás alkalmával te lehetsz a társaság legfelkapottabb tagja. Kellemes stílusoddal, humoroddal szinte vonzod az embereket. Fizikailag nagyon jól érzed magad, bár időnként sokkal többet eszel, mint amennyire szükséged lenne. Minden nap azt mondod, holnap elkezded a diétát. Pedig valójában nem is diéta kellene neked, elég lenne, ha felvennéd a szótáradba a következő szót: mértéktartás.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ezen a héten – és még egy jó darabig – hihetetlen energia tombol benned. Többféle dologba is beleveted magad, többek között végre nem csak beszélsz róla, hanem valóban elkezdesz sportolni. Jó kikapcsolódás lehet a tenisz, ahol a mozgás mellett a siker utáni vágyadat is kiélheted. Kétlem, hogy ezekben a napokban akadna bárki is, aki legyőz. Anyagilag is szerencsésnek mondhatod magad, sikerül egy kis pénzt félre is tenni.

RÁK (június 22 – július 22.)

Ezen a héten te vagy az, aki a legjobban vágyik a gyengédségre. Szerénységed és visszafogottságod azonban nem engedi, hogy beszélj erről az érzésedről. Otthonodban szükség van a szervezőkészségedre. Tatarozások törlesztése, esetleg berendezések karbantartása következik. Ezek a dolgok nélküled szinte létre sem jöhetnének. Ha álló munkát végzel, ügyelj a bokádra! Mostanában túlterhelheted és sérülékennyé válhat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Fantasztikusan eredményes vagy, ha egy csapatot vagy kisebb közösséget kell összetartanod. Körültekintően szervezed a programokat és – ha munkáról van szó – a feladatokat. Néhányan azonban felbosszanthatnak. Soha nem tűröd az ellentmondást, hát még most, amikor óriási az önbizalmad. Családtagjaid sorából, ha valaki segítségre szorul, számíthat rád. Nem csak bőkezűen, de meleg szívvel kezeled a problémáját.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Minden kérdést nem szabad visszavezetni az anyagiakra. Amennyiben éppen szabadságon vagy, kicsit feledkezz meg a mindennapi gondokról. Tölts sok időt a szabadban, bár az erős napfényt, különösen a déli órákban kerüld! Nem nagyon tudod eldönteni, hogy szükséged van-e társaságra, vagy sem. Időnként magányra vágysz, máskor pedig a színes, társasági forgatag vonz. Fontos lenne, hogy szellemileg és fizikailag is kipihend magad.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Feszültséget tapasztalsz a hivatásod területén. Gondjaidat nem tudod megosztani senkivel, így esélyed van arra, hogy tévesen ítélkezz, vagy éppen meggondolatlan döntést hozz. Erősen motivál a pénz, komoly döntés előtt azonban ne csak az anyagi szempontokat vedd figyelembe. Legjobb „gyógyszer” számodra, ha társasággal tölthetsz néhány napot. Menjetek strandra vagy játsszatok valamilyen csapatjátékot.!

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Érzelmi energiád kiapadhatatlan. Minden fontos, a magánügyeidet érintő kérdésben egyre előrébb haladsz. Fontos a párkapcsolatod – ezekben a napokban szinte kizárólag ez áll az érdeklődésed középpontjában. Ha a munkád kapcsolatban áll a széles nyilvánossággal, ezekben a napokban a legjobb vélemény alakul ki rólad. Ez emberileg is hasznos számodra, de anyagi hozadéka is lehet.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Mindenképpen te leszel a társaság lelke, csak úgy isszák a szavaidat. Itt az idő, hogy kedvenc időtöltéseidhez is megkeresd a partnereket. Határozd el, hogy minden nap kerékpárral indulsz dolgozni. Persze csak akkor, ha a lakóhelyeden a közlekedési lehetőségek ezt megengedik. Ráadásul, ha jól megnézed a bankszámládat, lehet, hogy jelenleg egy buszbérlet megvásárlása is gondot okoz. Még szerencse, hogy optimista vagy.

BAK (december 22 – január 20.)

Fontos baráti eseményen veszel részt. Lehet, hogy egy barátnőd esküvője van soron ezen a héten. Rosszul esik, ha egyedül kell elmenned. Sajnos a párod ezen a héten egyáltalán nem könnyíti meg a dolgodat. Ezzel szemben minden olyan esemény, ahol a nyilvánosság elé kell lépned sikert hoz számodra. A külső elismerés és biztatás sok mindenért kárpótol. Hatalmas belső erőtartalékkal rendelkezel. Tűzz ki hosszú távra célokat!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A nyár meglepetéseket tartogat. Változás várható a baráti körödben: talán munkahelyet vált valaki, akihez eddig kötődtél. Valójában nem is bánod a dolgot, hiszen élvezed az újabbnál újabb ismeretségeket. Fontosnak tartod, hogy egy csoporthoz, közösséghez tartozz. Éppen ez a késztetés az, ami elindít, hogy egy érdekes nyári tanfolyamot vagy közös sportolási lehetőséget keress.

HALAK (február 20 – március 20.)

Másoknak ez a hét szabadság, számodra pedig szakmai siker. Szellemileg és fizikailag is fantasztikus formában vagy. Hivatásod területén egyre jobb a híred. Ha önállóan dolgozol, egyre több felkérést kapsz, vagy egyre többen ismerik meg a nevedet. A hét második felében gyermeked okozhat fejtörést. A legjobb lenne, ha mindketten nyíltan, őszintén megbeszélnétek a dolgokat. Sokat jelent neki a szülői, lelki támogatás.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X