Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 29. hét (július 18-24.)

Wellness horoszkóp 29. hét (július 18-24.)

0

Írta:

KOS (március 21 – április 20.) Forrófejűségednek nem biztos, hogy jót tett az elmúlt időszak magas hőmérséklete. Egyetlen segítség a lehűlésre, hogy nem halogatod tovább a szabadságodat. Tudod, úgy van, hogy legalább három nap eltelik, mire valóban kezd kiürülni a szervezetedből, a gondolataidból a napi stressz. Ezen a héten szerdától számíthatsz arra, hogy sokkal kevésbé […]

KOS (március 21 – április 20.)

Forrófejűségednek nem biztos, hogy jót tett az elmúlt időszak magas hőmérséklete. Egyetlen segítség a lehűlésre, hogy nem halogatod tovább a szabadságodat. Tudod, úgy van, hogy legalább három nap eltelik, mire valóban kezd kiürülni a szervezetedből, a gondolataidból a napi stressz. Ezen a héten szerdától számíthatsz arra, hogy sokkal kevésbé érdekelnek a problémák. Egészen lazán, bár sok érzelmi töltettel kezeled a dolgokat.

BIKA (április 21 – május 20.)

Jól jön, ha van nálad fényképezőgép. Megörökítheted a legkedvesebb pillanataidat. Ezekben a napokban, ha kijutsz a természetbe, egyre másra fotózhatod az érdekesnél érdekesebb növényeket. Már most arra gondolsz, milyen jó lesz egy esős, sötét novemberi napon fellapozni az albumot. Anyagi ügyekben nagyon jól haladsz. Most ne váratlan pénzre számíts, hanem remek ötletekre azzal kapcsolatban, hogyan szaporíthatod azt, amid van.

IKREK (május 21 – június 21.)

Te, aki a kommunikáció bajnoka vagy, ezekben a napokban újabb rekordot dönthetsz. Hihetetlen energiával ismerkedsz, fecsegsz, és nagyon jól érzed magad. Információbőségben szenvedsz. Adod-kapod a híreket. Minden jól van addig, amíg nem tartanak pletykásnak. Munkahelyeden képlékeny a helyzet: túl sok a feladat és kevés a helyettes. Lehet, hogy a te nyakadba varrnak egy végeláthatatlan munkát.

RÁK (június 22 – július 22.)

Ez a hét a te heted, hiszen a Nap még mindig a születési jegyedben jár. Most, elsősorban a belső éned és a külvilág elvárásai között kell megteremtened a harmóniát. Kötelességtudó vagy és el nem utaznál addig szabadságra, míg a legutolsó feladatodat is le nem ellenőrzöd és a legutolsó e-mailre meg nem írod a választ. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy a meleg nyár téged is megvisel. Legyél egyszer magad számára te az első!

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Az ismertség és az elismertség nálad központi kérdés. A hét közepén lelkileg megterhel, hogy valamelyik szeretted elhanyagol, vagy esetleg valaki megsért. Ebben a helyzetben folyamatosan keresed az önigazolást, és azokat a kapcsolatokat, ahol, és akikkel meg tudod értetni magad. A hét második felében új lendületre kapsz. Társaságot keresel, és ismét te leszel a központban.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Használd ki a helyzetet, hogy nagyon jó és megértő barátaid vannak. Tedd félre minden szégyenérzetedet, és oszd meg velük a problémáidat. Jót tenne a környezetváltozás. Kivehetnél néhány nap szabadságot, vagy legalább a reggeleket indítsd az uszodában. Érdemes korán felkelned, kicsit kevesebbet törődnöd a makulátlan megjelenéssel, és jóval több időt szánni az egészséges életvitelre.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Képes vagy ideológiát gyártani minden megmozdulásodhoz. Különösen az otthonod szépítése, alakítása és a környezeteddel való harmonikus kapcsolat a fő tereped mostanában. Saját helyzetedet ne nehezítsd, vagyis ne keress különféle kibúvókat, ha a főnököddel kell szemben állnod. A hét második felében egy grillezés vagy szalonnasütés ad új lendületet. Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Magánéletedben maradéktalanul boldog leszel. Sok erőt meríthetsz a biztonságos otthoni háttérből. Ezekben a napokban még több olyan munkahelyi feladatra kell számítanod, melyek több ember teherbírását is próbára tették az elmúlt időben. Most pedig te következel. Rajtad azonban nem fog ki senki és semmi. Pillanatok alatt átlátod a legbonyolultabb problémát is. Könnyű sporttal pedig javíthatnál az állóképességeden is.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Otthonod, a családi kör lehet az, ahol a legjobban feltöltődsz. Keressetek együtt menekülési útvonalat a napsugarak elől. A hét második felében ne veszítsd el a türelmedet! Közlekedésben, emberekkel való érintkezésben soha ne az éppen aktuális indulataid vezéreljenek. A hét vége felé áttekinthetővé válnak az anyagi dolgaid. Megelégedéssel tölt el, hogy jobb a helyzet, mint gondoltad.

BAK (december 22 – január 20.)

Rendkívül céltudatosan irányítod az életedet. Ennek ellenére néhány napig elfog a bizonytalanság. Felbukkanhat valaki a múltból, aki egészen megindít – nagy hatással van az érzelmeidre. Terveidet is lelki motívumok hatják át. A hét második felében ne tegyél elhamarkodott lépéseket, és ne hozz hirtelen döntéseket – a gondosan felépített biztonságodat kockáztathatod.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A szabadidőd hasznos eltöltése most a legfőbb feladatod. Ötlethalmaz helyett inkább készíts terveket. Nézz szét, hogy a lakásodhoz közel van-e park, uszoda, vagy olyan szabad terület, ahol egy kicsit kitombolhatod magad. Egészen különleges emberekkel is megismerkedhetsz. Kedveznek az események az alaptermészetednek, hiszen sok laza ismerős vesz körül ebben az időszakban, akikkel felhőtlenül jól érezheted magad.

HALAK (február 20 – március 20.)

A hét elején a jegyedre jellemző érzelmes, segítőkész hangulatban vagy. Később azonban egyre bátrabb és kezdeményezőbb leszel. Az sem lehetetlen, hogy egy kisebb csoport irányítását is elvállalod. Közös nyári programok szervezése, lebonyolítása jelenleg semmi gondot nem okozhat neked. Elképzelhető, hogy kedvet kapsz egy kissé veszélyes, számodra új vízi sport kipróbálásához is.   

Fotó: Profimedia.hu   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X