Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 30. hét (július 25-31.)

Wellness horoszkóp 30. hét (július 25-31.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A hét eleje viszonylagos nyugalomban indul. Nem bírod azonban sokáig az álló vizet. Kirobbanó energiádat több területen is kamatoztathatod. Érdemes például mások megsegítésére is gondolnod. Lehet ez anyagi segítség is, de sokkal többet jelent, ha meghallgatod azt, aki hozzád fordul és megpróbálod orvosolni a problémáját. Legyél óvatos, ha soha […]

KOS (március 21 – április 20.)

A hét eleje viszonylagos nyugalomban indul. Nem bírod azonban sokáig az álló vizet. Kirobbanó energiádat több területen is kamatoztathatod. Érdemes például mások megsegítésére is gondolnod. Lehet ez anyagi segítség is, de sokkal többet jelent, ha meghallgatod azt, aki hozzád fordul és megpróbálod orvosolni a problémáját. Legyél óvatos, ha soha vissza nem térő üzletet ajánlgat valaki.

BIKA (április 21 – május 20.)

Nagyon jól érzed magad, ha kirándulhatsz a szabadban és kiteljesedhetsz a családoddal szervezett közös programokban. Nincs is üdítőbb, mint egy hagyományos piknik. Az elemózsiás kosarat ne felejtsétek otthon! Egyébként, egész héten sokat foglalkoztat az étkezés. Amikor összeállítod a menüt, mindig legyen benne megfelelő mennyiségű zöldség.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ezekben a napokban semmi sem kerüli el a figyelmed. Kedvelt közreműködője lehetsz valamennyi  társasági programnak. Rendkívüli energiádat valahol és valahogyan kamatoztatnod kell. Az a típus vagy, aki imád beszélni – ehhez a tulajdonságodhoz most cselekvési vágy is társul. A hét végén könnyen ismerkedsz. Régebbi barátok is előkerülhetnek, de velük nem jutsz túl sokra.

RÁK (június 22 – július 22.)

Nagy szükségét érzed, hogy barátokkal töltsd az időt. Lelkileg fontosak ezek a kapcsolatok. Minden, amit megbeszélsz velük, szinte kétszer olyan jól sikerül, mintha csak magadra hagyatkoznál. A család mellett az igazi, szívedhez közelálló barátok a legfontosabbak. A hét végén a Hold segít, hogy egyre jobban működjenek az ösztöneid. Személyiséged attól is fejlődik, ha meghallgatod, amit a szíved súg.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A nap már a te jegyedben jár, így jótékony hatását érezheted. Rajongva és ragyogva éled az életed, és számolod a hét napjait, melyek mindegyike tartogat egy kedves meglepetést a számodra. A hét elején a munkádban jeleskedsz, ha pedig éppen most van a születésnapod, a társaság királynője lehetsz. Ünnepléshez ajánlatos táncos helyre menni – szinte képtelen vagy parancsolni a lábaidnak.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Túlzott kritikával magadra haragíthatod nem csak életed párját, hanem a kollégáidat is. Sőt, akár az utcai járókelők is áldozatul eshetnek csípős megjegyzéseidnek. Valójában erről nem tehetsz, hiszen nem direkt provokálsz másokat, de azért jó lenne, ha lecsendesednél. Tervezz utazást, vagy legalább olvass útikönyveket! Kalandos, szerelmes témák egy távoli országban, ez az, ami most neked való. 

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Végre van lehetőséged egy kiadós pihenésre. Munkahelyeden mások is felismerik, hogy a nyár nem lehet a legnagyobb hajtás ideje. Kivétel persze, ha bármilyen, az idényhez köthető feladataid vannak. Esélyed van a nyilvánosság elé lépni, és valami szokatlan dologgal meglepni a többieket. Hogy mi az a szokatlan? Például határozottan nyilatkozol egy fontos kérdésben, vagy egyértelműen foglalsz állást.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ez a hét a szórakozások hete: koncertekre, fesztiválokra jársz, ahol nagyon jól érzed magad. Mindenképpen legyen zene a mindennapjaidban. Esti hangulathoz lágy, autózáshoz pedig friss, temperamentumos muzsikát válassz. Lényeg, hogy a hangok világába burkolózz, így észrevétlenül feltöltődhetsz. A hét végén, ha teheted, menj vízpartra! Napozni nem kötelező, de úszni, fürödni igen!

NYILAS (november 23 – december 21.)

Lelkesedésed átitatja minden percedet. Nincs olyan nap, amikor ne te lennél az, akire mindenki számíthat, aki a legvadabb dolgokba is beleveti magát. Különösen izgalmas a helyzet, ha extrém sportot, vagy olyan lehetőségeket is szeretnél felfedezni, melyek végkifejlete bizonytalan. Veszélyek helyett azonban inkább valamilyen labdajátékban tedd próbára a vállalkozó kedved és ügyességed.

BAK (december 22 – január 20.)

Céltudatos, igazságszerető természetednek most jó hasznát veszed. Munkahelyeden döntőbíróként szerepelhetsz. Valószínűleg meg is marad ez a státuszod, ugyanis a többiek rájönnek, milyen értékesek a tanácsaid. A hét végén, ha bármilyen területen a nyilvánosság elé kell állnod, sikerre számíthatsz. Művészi munkával, esetleg táncos produkcióval belophatod magad ismeretlenek szívébe is.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Legjobb lenne, ha egész héten egy hátizsákkal az erdőket járhatnád. A legideálisabb kikapcsolódás számodra most a háborítatlan természettel való közeli kapcsolat lehet. Családod feltehetően egyetért ezzel a gondolattal, és szívesen vesz részt egy ilyen kalandozásban. Enni és innivalót csomagolj bőven, mert megnő az étvágyad. Ennek az esélye akkor is fennáll, ha nem készülsz sehová. Ebben az esetben azonban egy fotelben üldögélve csemegézel, ami nem biztos, hogy jót tesz az alakodnak.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nagy szükséged van a lelki és anyagi biztonságra. A hét elején mindent elkövetsz, hogy megteremtesd magadnak ezt az ideális állapotot. Ezen a héten meditálj sokat! Egyre jobban érzed magad, ha sikerül kiüríteni az agyadat. Zakatoló, zaklató gondolataidat dobd el jó messzire! Gondolj azokra a szép tájakra, ahol valaha is jártál. Ezekben a napokban egy halványzöld könnyű ruha ideális viselet lehet számodra, ez a szín ugyanis hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhez.   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X