Főoldal > PSZICHÉ > 7 jel, hogy csak a barátod akar lenni

7 jel, hogy csak a barátod akar lenni

barátságrandevúszerelem
0

Írta: and

Mi mutatunk hét jelet, amiből arra következtethetsz, hogy csak baráti szándékai vannak. 1. Másokat is hív, amikor találkoztok Teljesen be vagy sózva, hogy elhívott a pasi, de aztán szembesülsz vele, hogy rajtad kívül még három ember is csatlakozik. Ha nem csak a barátod szeretne lenni, nem “osztozna” rajtad másokkal! 2. Az e-mail üzenetei barátságosak, de […]

Mi mutatunk hét jelet, amiből arra következtethetsz, hogy csak baráti szándékai vannak.

1. Másokat is hív, amikor találkoztok

Teljesen be vagy sózva, hogy elhívott a pasi, de aztán szembesülsz vele, hogy rajtad kívül még három ember is csatlakozik. Ha nem csak a barátod szeretne lenni, nem “osztozna” rajtad másokkal!

2. Az e-mail üzenetei barátságosak, de tömörek

A levelei általánosak, leginkább a tiédre válaszol, és többnyire csak arra kíváncsi, hogy hogy vagy. De amint minden információt megszerzett, nem folytatja a kommunikációt. Két levélnél nem nagyon présel ki magából többet. Jó fej, de csak barát!

3. Soha nem ír elsőnek

… és többnyire órákig tart, amíg a te leveledre válaszol.

nem2.jpg ()

4. Tanácsot kér a nőkkel kapcsolatban

Általános iskolában ha egy fiúnak tetszik egy lány, teljesen elfogadott, hogy úgy teszteli, hogy vajon ő is bejön-e a lánynak, hogy őt kérdezi meg a különböző flörtölési stratégiákról más lányokkal kapcsolatban, és közben puhatolózik: “és neked milyen fickók jönnek be?”. Egy felnőtt férfi azonban csak akkor kérdez meg egy nőt, ha attól az égvilágon semmit sem akar, mert más jön be neki.

5. Nap végén kérdezi meg, hogy ráérsz-e

Délután hatkor hív, hogy elmennél-e vacsizni és moziba vele, ami azt jelenti, hogy éppen akkor pattant ki a fejéből, hogy nem csak egyedül lehet eltölteni egy estét. Ha komolyan gondolkodna veled, akkor napokkal előtte tervezné, hogy elvisz valahová.

6. Nem ajánlja fel, hogy fizet

2011-ben már a teljes egyenjogúság uralkodik, de a barátok többnyire fizetik a saját számlájukat, legyen szó ebédről, moziról, koncertről, stb. Ám az a pasi, aki szerelmes, gavallérként szeretne viselkedni (és ehhez nem kell maradinak lenni), így fel fogja ajánlani, hogy ő fizessen helyetted. Persze nem kell, hogy elfogadd, de felajánlja – ez a lényeg.

7. Nem próbál megcsókolni

Hacsak nem egy nagyon félénk fickóról van szó (mert azért ilyen is akad), a pasik többsége veszi a bátorságot, hogy megcsókoljon, vagy legalábbis megpróbálja, persze csak ha nem barátkozni szeretne.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X