Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 31. hét (augusztus 1-7.)

Wellness horoszkóp 31. hét (augusztus 1-7.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Lendületesen, tele pozitív gondolatokkal kezdődik a heted. Elindul az utolsó nyári hónap. Feltehetően lassan vissza kell állnod a munkába. Ezekben a napokban minden tudásodat megcsillogtathatod. Még a legsavanyúbb főnök is észreveszi, hogy milyen kincs rejlik benned. Azonban ne ess a szokásos hibába, hogy csak a munkát látod. Foglalkozz magaddal […]

KOS (március 21 – április 20.)

Lendületesen, tele pozitív gondolatokkal kezdődik a heted. Elindul az utolsó nyári hónap. Feltehetően lassan vissza kell állnod a munkába. Ezekben a napokban minden tudásodat megcsillogtathatod. Még a legsavanyúbb főnök is észreveszi, hogy milyen kincs rejlik benned. Azonban ne ess a szokásos hibába, hogy csak a munkát látod. Foglalkozz magaddal is és őrizd meg a nyáron megszerzett fittségedet!

BIKA (április 21 – május 20.)

Egészen elbűvölöd a környezetedben élőket. Sokkal könnyebb bármit elintézned úgy, hogy elég csak ránézned valakire. Szinte kitalálják a gondolataidat. Otthonodban, ha felújításra van szükség, alaposan tájékozódj. Járd körbe az üzleteket, keress ajánlatokat az interneten. Előfordulhat, hogy utánajárással pénzt takaríthatsz meg, ugyanakkor jó minőségű árut vásárolhatsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

Általában a hirtelen elhatározások jellemeznek. Most sem lesz másképpen, de az biztos, hogy ha a megérzéseidet is bekapcsolod a döntési folyamatba, időt nem veszítesz, de hasznodra lehetnek. Távolabbi családtagjaid sok fejtörést okoznak, többnyire anyagi természetű ügyekkel kapcsolatban. Fontos, hogy segíts, de ne kampányszerűen, hanem szigorú keretek között cselekedj.

RÁK (június 22 – július 22.)

Anyagi szempontból nem panaszkodhatsz. Olyan összeghez jutottál, amiért nagyon megdolgoztál, most azonban végre nyugodtan hátradőlhetsz. A hét második felében, ha családod látogatását várod, sok szép élményben lehet részed, bár ha távol élsz tőlük, folyamatosan azon gondolkodsz, hogyan lehetne ezt a földrajzi távolságot csökkenteni. Valószínűleg néhány bölcs tanácsra is számíthatsz tőlük.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Mivel a te hónapodat éljük, biztos lehetsz a folyamatos sikerben. Nagyon várod az elismerést, ami nem is marad el. Ha a kollégák közös programot ajánlanak, készülj fel arra, hogy ez fizikailag nagyon megerőltető lehet. Ne szégyelld a gyengeségeidet, ne akarj mindenáron, mindenben az első lenni! A fárasztó fizikai próbatételek helyett inkább keress egy nyugis helyet és vonulj el egy jó könyvvel.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ne aggódj állandóan! Vedd tudomásul, hogy vagy olyan jó, mint mások. Bizonyos területeken pedig le is körözöd a többieket. Fontos lenne a napi mozgást beiktatni. Amikor sikerül kiszellőztetni a fejedet, az egész világot más színben látod. Ezen a héten, ha sikerül a benned feszülő energiát pozitív irányba fordítanod, kellemes, hosszú időre kiható változásokat idézhetsz elő.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Jól érzed magad a bőrödben. Józanul, gyakorlatiasan szemléled a világot. Ez számodra újdonság. A környezeted is meglepődve tapasztalja, hogy a szertelen természeted mintha sosem létezett volna. Lényeg, hogy sima úton, jó irányba haladsz. Ha mostanában váltottál munkahelyet, az új főnök felfigyelhet a kreativitásodra. Szervezőkészségedet pedig a barátokkal közös eseményeken hasznosíthatod.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Fantasztikusan ki tudsz teljesedni a hivatásodban, szinte szárnyalsz. Kedvedre való feladatokkal találnak meg a héten. Egyelőre nem is gondolsz szabadságra. Úgy érzed, most minden területen te vagy a legjobb. Kijelentéseiddel azonban legyél óvatos! Néhány csillag most túlzásokra hajlamosít. Az ígéreteket illik megtartani, vállvonogatással nem lehet meg nem történtté tenni a dolgokat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Anyagi lehetőségeid és vágyaid nincsenek összhangban. Az élet más területein azonban jó irányba haladsz. Ha külföldön szeretnél munkát vállalni, alaposan rágd át magad a szerződésen. Az apróbetűs részekben találod eldugva a lényeget. Hirtelen lelkesedésedben képes vagy meggondolatlanságot elkövetni. Ha egészségügyi problémádat kell megoldani, ezekben a napokban jó esélyed van a gyógyulásra.

BAK (december 22 – január 20.)

Minden nyilvános megjelenésedet siker kíséri. Fantasztikusan energikus és kreatív vagy. A jó megjelenés pedig segít abban, hogy olyan ajtók is megnyíljanak előtted, amiket eddig bevehetetlennek gondoltál. Tettvágyad mindenen átsegít, és előre visz. Családod pénzügyeiben kell segédkezned. Ne gondolj kölcsönre, most inkább a befektetési tanácsok, megtakarítási elképzelések kerüljenek előtérbe.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Túlságosan szétforgácsolod az energiádat. Olyanokon is segíteni szeretnél, akik ezt maguk is megoldják. Foglalkozz kicsit többet a saját dolgaiddal! Napirendre kerül a munkahelyváltás vagy pályamódosítás is. Fontos lenne, hogy ebben a nyári, még holt szakasznak tekinthető időszakban mérlegeld a lehetőségeidet és terveket készíts. Vége már annak az időszaknak, amikor azt mondod „majd csak lesz valahogy”!

HALAK (február 20 – március 20.)

Minden kezdet nehéz, de te ezen már túl vagy. Hallgass a megérzéseidre! Nálad ezek mindig kitűnően bejönnek. Munkádban most sok lehetőséget kapsz. Hasznos lenne, ha ragaszkodnál az önálló vállalkozásodhoz. Egyre népszerűbb az, amivel foglalkozol, és ha kicsit korszerűsíted a környezetedet, még több érdeklődőre számíthatsz. A hét végére olyan programot szervezz, ahol művelődhetsz.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X