Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 32. hét (aug. 8-14.)

Wellness horoszkóp 32. hét (aug. 8-14.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A barátságokat ápolni jó dolog. Ezekben a napokban egyre többet jelent, ha valaki előkerül a régi barátok sorából, de ne legyél rest, te magad is lapozd át a mobilod névjegyzékét. Akikkel már hosszú ideje nem beszéltél, örülnek majd a hívásodnak. Anyagi szempontból jónak mondható a hét. Kicsit sokat költesz, […]

KOS (március 21 – április 20.)

A barátságokat ápolni jó dolog. Ezekben a napokban egyre többet jelent, ha valaki előkerül a régi barátok sorából, de ne legyél rest, te magad is lapozd át a mobilod névjegyzékét. Akikkel már hosszú ideje nem beszéltél, örülnek majd a hívásodnak. Anyagi szempontból jónak mondható a hét. Kicsit sokat költesz, de nem haszontalan dolgokra adod ki a pénzt. Egy közelgő munka és egy utazás között feszültség támadhat. Találd meg a harmóniát.

BIKA (április 20 – május 20.)

Kezedbe ragadod az irányítást. Néhány családi ügyben kizárólag te lehetsz az, akinek a szava számít. Ha a hét első napja még a szabadságod ideje, esetleg szabadnapot veszel ki, mindenképpen töltsd az időt a természetben. Lehetőség szerint sétálj, vagy biciklizz. Pénzzel kapcsolatban ne hagyd magad félrevezetni, pontosabban ne engedd, hogy olyan kiadásokba is belehajszoljon valaki, ami jelenleg fölösleges.

IKREK (május 21 – június 21.)

Mozgékonyságodnak semmi nem szabhat határt. Egy utazás során szükség lehet a nyelvtudásodra, bár az is lehet, hogy csak az utcán kér útbaigazítást egy külföldi. A hét elején elhatározod, hogy a jövőben jobban figyelsz másokra. Szükségét érzed, hogy segíts olyanokon, akik nehéz helyzetben vannak. Jó kommunikációs képességednek köszönhetően szívesen fogadják a közeledésedet.

RÁK (június 22 – július 22.)

Rendkívül energikus és terhelhető vagy. Ezen a héten több korábbról megmaradt munkádat  is elvégzed. A fizikai állapotod remek, jó lenne ezt meg is tartani, tehát ha sportolsz valamit, azt folytasd. Ha eddig még nem vállalkoztál rendszeres mozgásra, ezekben a napokban sokkal egyszerűbb lesz elkezdeni. A hét közepén minden, a nyilvánosság előtt zajló cselekedeted sikeres lesz.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Most minden külfölddel kapcsolatos ügyed vagy utazásod érdekes meglepetéseket hozhat. Mindenképpen nézd át az irataidat, bankkártyád lejárati idejét, de még a legegyszerűbb dolgot is – például hogy becsomagoldat-e a fogkefédet – ellenőrizd kétszer. Mindig is nagyvonalú voltál. Szereted a csillogást. Most egy baráti találkozó megszervezésén gondolkodsz. Jelmondatod, hogy a költség nem számít.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Otthoni, családi dolgok fárasztanak. Szívesebben lennél egy kicsit egyedül. Megoldás lehet a strandolás, vagy egy uszodabérlet beszerzése. Mostanában kifejezetten jót tesz, ha vízközelben vagy és a puha hullámok között mozogsz. Készülj arra, hogy egy darabig az intrikus éned kerül előtérbe. Nem érdemes senkivel összeveszni, különösen nem úgy, hogy te vagy a kezdeményező.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Kifejezetten jót tesznek veled a csillagok. Józanságra, gyakorlatias életszemléletre szoktatnak. Anyagi vonalon meg is lesz az eredmény. Különmunkád pénzt hoz a konyhára és kivételesen nem költöd el azonnal, hanem megtervezed, hol is lesz a legjobb helye. Magánéleted azonban sokféle stressz forrása. Gondold át a helyzetedet. Nem minden fehér vagy fekete. Éppen te vagy az, aki alaptermészete szerint diplomatikus. Legyél ilyen most is.   

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ezen a héten sem írhatok mást csak azt, hogy boldog vagy és nagyon jól érzed magad.
Pároddal a legteljesebb az összhang. Fontos ez a kedvező háttér, hiszen a munkád nem könnyű, de ha nyugodt légkörből érkezel, az már fél sikernek tekintető. Hivatásodban a sok feladat nem csak rutint, hanem kreativitást is követel. Egy izgalmas kihívás remek lehetőséget tartogat. Sugárzó jókedved pedig átragad a többiekre.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Többször is arra gondolsz, hogyan lehetne sokkal ésszerűbben szervezni az életedet. Régebbi hibákat is feldolgozol. Eldöntöd, hogy a szertelenség helyét a tervezés veszi át. Komoly becsvággyal is rendelkezel. Most már nem csak beszélsz, hanem valóban teszel is lépéseket az előmeneteled érdekében. Tele vagy pozitív gondolatokkal. Nagyon nehéz lenne most kibillenteni az egyensúlyodból. Újfajta mozgást is beiktatsz a napjaidba.

BAK (december 22 – január 20.)

Erős benned az igény a változtatásra. Igény az van, de lehetőség, legalább is a hét elején még nincs. Természeteddel ellentétben most szívesebben kapkodnál, mintsem megfontolnád a lépéseidet. Hatalmas energia rejlik benned. Legyél óvatos, mert hajlamos leszel a megszakadásig dolgozni. Néhány ismerősöd valószínűleg irigységet táplál az irányodba. Nehezen fogadják el a sikereidet.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Nagy szükséged van a kikapcsolódásra. Legyen ez olyan, amit magadnak választasz. Ne akarj megfelelni senkinek, még akkor sem ha az illető családtag, szülő. Önállóságod kivívása most a legfontosabb tennivalód. Egyik feletteseddel nem túl jó a viszonyod. Vele szemben is nyugodtan fejezd ki a véleményedet. Nem vagy olyan ember, aki tűri a basáskodást. A hét vége hozhat számodra igazi felüdülést. Minden a kedved szerint alakul.

HALAK (február 20 – március 20.)

Szellemileg kitűnő formában érzed magad. Képzeld csak el, milyen izgalmas, ha te vagy a társaság mókamestere. Általában nem ez a megszokott posztod. A hét közepén barátokkal lehetőséged nyílhat egy olyan sportot, mozgásformát megismerni, ami keleti filozófián alapul. Lehet, hogy megtalálod a számodra legkedvezőbb időtöltést? Valóban, neked az ideális, ha nem kapkodva, inad szakadtáig kell edzened, hanem közben szellemileg is feltöltődhetsz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X