Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 34. hét (aug. 22-28.)

Wellness horoszkóp 34. hét (aug. 22-28.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Kicsit nyugtalanul töltötted az éjszakát, de a hetet mégsem kezded fáradtan. Sokkal inkább az izgatott, szinte túlpörgetett aktivitás jellemez. Jól teszed, ha hivatalos ügyeket intézel, de mielőtt bármit aláírsz vagy véglegesítesz, alaposan gondold át a következményeket. Az egész hét a hatékonyság jegyében telik. Jó erőben vagy és sokkal több […]

KOS (március 21 – április 20.)

Kicsit nyugtalanul töltötted az éjszakát, de a hetet mégsem kezded fáradtan. Sokkal inkább az izgatott, szinte túlpörgetett aktivitás jellemez. Jól teszed, ha hivatalos ügyeket intézel, de mielőtt bármit aláírsz vagy véglegesítesz, alaposan gondold át a következményeket. Az egész hét a hatékonyság jegyében telik. Jó erőben vagy és sokkal több feladatot vállalsz, mint amire szükséged lenne, de élvezed a kihívásokat.

BIKA (április 21 – május 20.)

Pénzügyi területen lehetsz a legkreatívabb és a legszerencsésebb. Feltehetően sikerül nyélbe ütni egy üzletet. Ingatlannal kapcsolatos terveidnek is kedveznek a csillagok.
Látszólagos nyugalmad azonban sértődékeny lelket takar. Egy konfliktus a testvéreddel megviselhet és elgondolkoztat. Kár volt ennyire elengedni a gyeplőt. A hét végét töltsd családi körben. Velük minden rendben, felnéznek rád.

IKREK (május 21 – június 21.)

Rendkívül gyorsan reagálsz. Most kivételesen nem lehet meggondolatlannak nevezni. Olyan belső erővel rendelkezel, ami ritka kincs. Ezekben a napokban próbálj egyezségre jutni mindenkivel, akivel csak lehet. Sokoldalúságod előny. Munkahelyeden megpróbálnak tévútra vinni, de te résen vagy. Ha meleg irodában, vagy nehezen szellőző helyiségben dolgozol, ne feledkezz meg a vízivásról.

RÁK (június 22 – július 22.)

Egy csillagállás szenvedélyessé tesz. Az élet minden területét így éled meg. Különösen a hét közepén kell érzelmi kitörésekre számítanod. Időnként hisztizel, kiabálsz. Egy távolabbi célod sokat foglalkoztat. Elvárod, hogy a veled élők valamennyien kövessék az elképzeléseidet. Ha valaki ellenszegül, azzal csípős megjegyzéseiddel jól elbánsz. A hét végén, ha még tart a meleg napsütéses idő, mindenképpen menj vízpartra.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Kitűnő szervezőkészséged most sem hagy cserben. Mozgósítod a barátaidat. Kivételesen nem a lustálkodást választod, hanem szerencsés esetben egy labdajátékhoz hívod őket. Fontos is lenne a mozgás, mert a csillagok állása szerint túlságosan is jó az étvágyad. A meleg pedig hideg, többnyire alkoholos italok felé csábít. Facsarj magadnak gyümölcsleveket, díszítsd a poharadat, hogy nagyobb kedvvel fogyaszd.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A Nap ezen a héten belép a te születési jegyedbe. Hatása szerint még pontosabb, még tökéletesebb kívánsz lenni. Arra azonban ügyelj, hogy saját jellemed építése közben ne bánts meg másokat. Vannak olyanok körülötted, akikről idealisztikus az elképzelésed. Hidd el, ők is emberek és vannak hibáik. Azokkal együtt is lehetnek számodra kedvesek. A hét elején a főnök számít a kreativitásodra. Ne okozz csalódást!   

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Még két-három napig tart a nyári hangulatod. Váltogatod a társaságod, de lassan ideje, hogy komolyabb munkába kezdj. Lelkileg nagyon értékes hét vár, bár ezt az egész elkövetkező hónapodról el lehet mondani. Az élet a magánéletben és a munkádban is több, eleinte megoldhatatlannak látszó feladat elé állít, amiket ha rendbe teszel, a jellemed sok pozitívummal gazdagodik.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Vége annak a szakasznak, amikor minden erőddel a hivatásodra koncentráltál. Már ezen a héten meglátod és megtapasztalod, mennyire jó, ha szabadságot veszel ki és egy időre még a mobilodat is kikapcsolod. Számodra a valódi felüdülést a hétvége hozza. Addig szinte el sem hiszed, hogy reggel szabad kicsit tovább aludni, vagy éppen nem kell rohanva teljesíteni a kötelességeidet. Végre lesz időd az elmélyült gondolkodásra.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Okos gondolatokkal hívod fel magadra a figyelmet. Ezek jól jöhetnek majd akkor is, ha hamarosan a munkádban előáll egy új helyzet. A főnök figyelmét már valószínűleg régóta felkeltetted, tervei vannak veled. Egyre többet gondolkodsz azon is, hogy jó lenne önállósítani magadat. Mielőtt belevágnál, mérlegeld az összes lehetőséget és a következményekről se feledkezz meg. A hétvégét, ha teheted, töltsd egy közeli erdőben – a jó levegő és a mozgás felfrissít.

BAK (december 22 – január 20.)

Egész nyáron azon dolgoztál, hogy szervezettebbé tedd a munkádat. Néha még mániákusnak is gondolt a környezeted. Most, amikor a legmelegebb évszak utolsó hete következik, meglátod, milyen igazad volt, amikor nem kímélted az erődet. Vigyázz azonban, hogy a hét közepén ne ülj fel senki sürgetésének. Támaszkodj a saját megérzéseidre. A hétvégét pedig, kivételesen töltsd lustálkodással.    

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Legyél kreatív! Ez tulajdonképpen egyáltalán nem esik nehezedre. Engedd szabadon a fantáziádat! Az ilyen szárnyalás jót tesz a hangulatodnak. Időnként azonban nem árt megmutatni, hogy téged nem lehet csak úgy sarokba szorítani. Munkádban kitűnő vagy, egyesek mégis megpróbálnak leszólni. Tudod, sokszor kevés, ha csak csendben várjuk az elismerést. Mozogj egy kicsit többet a társaságban!

HALAK (február 20 – március 20.)

Óriási lelkesedéssel veted magad a családod ügyeinek intézésébe. Ha van gyermeked, ezen a héten felkészíted az iskolára. Mielőtt túlzottan belelovalnád magad az intézkedésbe, készíts tervet és költségvetést. Könnyen lehet, a nem figyelsz, a hét végére még a tartalék pénzednek is a nyakára hágsz. A hét végén, ha a kerületedben vagy a településen élsz, versenyt rendeznek, nevezz be. Biztos, hogy előkelő helyen végzel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X