Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 35. hét (aug. 29- szept. 4.)

Wellness horoszkóp 35. hét (aug. 29- szept. 4.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Ez a hét sokak számára az iskolaév kezdete. Neked is elindul valami új az életedben. Lehet, hogy tanulsz, de sokkal valószínűbb, hogy az eddig befektetett munkád térül meg. Új lehetőséget kapsz a hivatásodban, vagy egy egészen ismeretlen, de vonzó területre hívnak. Pénzügyeid meglepően jól alakulnak. Régen várt pénz érkezik, […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ez a hét sokak számára az iskolaév kezdete. Neked is elindul valami új az életedben. Lehet, hogy tanulsz, de sokkal valószínűbb, hogy az eddig befektetett munkád térül meg. Új lehetőséget kapsz a hivatásodban, vagy egy egészen ismeretlen, de vonzó területre hívnak. Pénzügyeid meglepően jól alakulnak. Régen várt pénz érkezik, vagy olyan helyről jutsz bevételhez, amire egyáltalán nem számítottál.

BIKA (április 21 – május 20.)

Olyan vállalkozás vonz, ahol kibontakozhat a kreativitásod és a szépérzékedre is szükség van. Remélhetően ezekben a napokban nem kell már a forrósággal küzdened. Ha így van, a hét végére szervezz erdőjárást. Nagy szükséged van a friss levegőre és a mozgásra. A csillagok még mindig túlságosan jó étvággyal „áldanak meg”. A mostanában felszedett pluszkilókat nehéz lesz ledolgozni.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ezen a héten a családod kerül a középpontba. Valakinek talán születésnapja lesz, vagy valamilyen fontos ünnepségen veszel részt. Azonban nem csak egyszerű vendégként jelensz meg, hanem te vagy az egyik szervező. Laza stílusoddal szinte mindenkit leveszel a lábáról. Még egy zsémbes, idősebb rokont is sikerül megbékítened. Ezek az apró sikerek nagyon jót tesznek az önbizalmadnak.

RÁK (június 22 – július 22.)

Végre félreteheted az aggodalmaidat. Komolyan gondolkodsz és céltudatosan, de most már nem kell sem a pénz, sem pedig a lehetőségek hiánya miatt szoronganod. Egész évben érezhetted, hogy változnak, alakulnak körülötted a dolgok. A pályád, az elképzeléseid időnként fordulóponthoz érkeznek. Mostanra több területen is kikristályosodott előtted a jövő, ezért meglehetősen nyugodt vagy.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Szükséged van a folyamatos megújulásra. Testileg és lelkileg is ki kellene cserélődnöd. Hagyd abba az unalmas dolgokat! Szerencsére a te szemed előtt mindig új cél lebeg. Elsősorban a pénzügyek és a társasági kapcsolatok szolgálhatnak újdonsággal. Munkahelyeden te lehetsz a legnépszerűbb, óvakodj azonban a túlzásoktól. Apró lépésekkel haladj a célod felé.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Nem érdemes mindig mindenen agyalni. Egyszer végre engedd el magad! Hidd el, ezekben a napokban nem tudsz rossz döntést hozni. Egyetlen dologra kell csak odafigyelned: ez a mértéktelenség. Az ételekkel, italokkal jó lenne óvatosan bánni. Különösen a hideg italok okozhatnak problémát. Munkahelyeden érlelődik a változás. Valószínűleg nem érzed maradéktalanul jól magad. Érdeklődj, keresgélj!

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Valószínűleg vége a szabadságodnak. Még ha megtoldottad egy-két nappal, akkor sem tarthat örökké a lazaság. Ideje komolyan viselkedni. Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy bizonyítsd a megbízhatóságodat. A hét második fele hozhatja meg az igazi áttörést, ha újdonságra törekszel. Egy váratlan ötlet egészen új fejezetet nyithat az életedben. Minden nap gondoskodj a megfelelő mennyiségű folyadékról. Ne csak cipeld magaddal, hanem idd is meg!

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Elképzelhető, hogy éppen késői szabadságodat töltöd. Semmit sem veszítettél, ha a nyár korábbi szakaszában nem jutott időd pihenésre. Munkahelyeden amúgy is néhánnyal több a főnökök száma, mint az egészséges lenne. Ezen a héten semmi mással ne törődj, csak azzal, hogy minél jobban érezd magad. Testi-lelki feltöltődésre a vízpart, vagy egy árnyékos park a legalkalmasabb. Meditálj, pihenj, olvass kedvedre!

NYILAS (november 23 – december 21.)

A hét első napjaiban pályázati lehetőséget kaphatsz. Szerencsére kitűnő hangulatban vagy, és ész tekintetében sem kell a szomszédba menned. Vágj bele bátran! Ugyanilyen szerencsével járhatnak azok is, aki valamilyen versenyen vesznek részt. A hét végére azonban elfáradsz. Nincs más hátra, mint egy kellemes teraszon, nyugágyban tölteni az időt.

BAK (december 22 – január 20.)

Ha tanulmányokkal kell foglalkoznod, ez a hét kedvez neked. Egészen apró, mások számára észrevétlen dolgokra is rátalálsz. Meglátod, amikor beszámolóra kerül sor, jól jön, hogy még a lábjegyzeteket is megtanultad. Rendkívül szorgalmas vagy. Egy különleges elképzeléssel pedig felhívhatod magadra a figyelmet. Szükséged van a rendszeres és ritmikus mozgásra. Ha még nem határoztad el, milyen edzésformát válassz, mozogj otthon egy táncos DVD-re.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Igazán kedvesen viselkedsz a családtagjaiddal. Ennek ellenére nem mindig találjátok meg a közös hangot. Gondoltál már arra, hogy önállóságod megőrzése érdekében jobb lenne, ha néhány dolgot megtartanál magadnak és nem kötnéd mindenki orrára? Egyáltalán nem szereted, ha irányítanak – ne is adj rá lehetőséget. A mozgás nem csak a testet, hanem a szellemet is frissíti. Láss hozzá végre!

HALAK (február 20 – március 20.)

Élénken érdeklődsz minden iránt, hatalmas az életkedved. Igazán nem lehet kibillenteni az egyensúlyodból. Tartsd szem előtt a kevesebb több elvet. Lehet, hogy most még úgy érzed, mindenre képes vagy, azonban próbálj rangsorolni. Egy wellness hétvége lehetősége fantasztikusan feldob. Imádod a vizet, egy különleges masszázs pedig egészen oldott hangulatba hozhat. 

Tovább az aktuális napi horoszkópra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X