Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 36. hét (szeptember 5-11.)

Wellness horoszkóp 36. hét (szeptember 5-11.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Még ha kicsit át is lustálkodtad néhány napodat, ezen a héten már nincs pardon. Teljes erővel beleveted magad a tennivalók sűrűjébe. Kifejezetten szerencsésnek mondhatod magad a munka területén. Várható új feladat és lehetőség is, azonban ha mégis minden marad a régiben, akkor is sokat jelent a felkészültséged és a […]

KOS (március 21 – április 20.)

Még ha kicsit át is lustálkodtad néhány napodat, ezen a héten már nincs pardon. Teljes erővel beleveted magad a tennivalók sűrűjébe. Kifejezetten szerencsésnek mondhatod magad a munka területén. Várható új feladat és lehetőség is, azonban ha mégis minden marad a régiben, akkor is sokat jelent a felkészültséged és a kitartásod. Felejtsd el az összes hátráltató gondolatot! Az önbizalomhiány nem a te műfajod.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ezen a héten nem a kényelem a legfőbb szempont számodra. Ráérzel egy újdonságra. Tudod, ha te vagy az, aki először vet fel egy témát, vagy elsőként mutat be egy újdonságot, nyert ügyed van. A csillagok most minden önálló kezdeményezésnél melletted állnak. A kollégákkal egyre jobb a kapcsolatod. Végre elhiszed, hogy másoknak is lehet véleménye. Szelíd magatartással erényt kovácsolhatsz.

IKREK (május 21 – június 21.)

A szeptember, ha okosan élsz a lehetőségekkel, felér egy évkezdéssel. Nem kell ahhoz iskolába járni, hogy új fejezetet nyithass az életedben. Lehet új fogadalmakat tenni. Ilyen például, hogy nem csak kávézni érdemes a lányokkal, hanem közösen elmehetnétek egy edzőterembe is. Eleinte úgy érzed, mindenki fittebb nálad, de ez ne vegye el a kedved! Néhány hét alatt a lételemeddé válik a rendszeres edzés.

RÁK (június 22 – július 22.)

Most pontosan annyi akaraterőd van, mint ami a hasznodra válik, mások számára azonban nem jelent terhet. Érdemes felelevenítened korábbi baráti kapcsolataidat. Valami, ami nagyszabású tervnek tűnik, sokkal előbb megvalósulhat, ha vannak segítőid. Egyetlen hibád van, mégpedig a fesztelen kommunikáció hiánya. Értsd meg végre, hogy aki mer, az nyer. Szólítsd meg bátran azokat, akikkel szeretnél együttműködni!

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Számodra hihetetlenül fontos a cél és a motiváció. Most nem lehet okod panaszra: minden összejön. A pénz és a hivatás kerül reflektorfénybe. Bármit szeretnél elérni, ne habozz egy percig sem! Ezekben a napokban nem a mennyiség, hanem a minőség kerül az előtérbe, ráadásul csilloghatsz is. Mindenki megtudja, hogy egy jól sikerült kezdeményezés mögött te állsz. A hetet ugyan kissé visszafogottan indítod, de legalább lesz miből építkezned.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Jó lenne, ha nem esnél a régi hibádba, és nem vesznél el a részletekben. Családoddal oszd meg az elképzeléseidet, és ha vannak kételyeid, azokat se hallgasd el. A hét második felében, ha barátaid közös programra hívnak, mondj igent. Azt, azonban fontold meg, hogy az extrém sportok területén meddig vagy hajlandó elmenni. Mozgásra mindenképpen szükséged van, de próbálj épségben maradni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Jól megtréfálnak a csillagok, már ami a pluszkilókat illeti. Szerencsére abban is segítenek, hogy képes leszel átgondolni az étkezési stratégiádat. Ebben az allergiára hajlamosító évszakban érdemes több, egészséggel foglalkozó honlapot is felkeresned, és kialakítanod a saját elképzelésedet. Ügyelj arra, hogy ne válj hipochonderré! Néhány idősebb családtagod tanácsát, házi praktikáját érdemes megfogadnod.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Még mindig biztos lehetsz benne, hogy te vagy a Zodiákus mázlistája. Pozitívan gondolkodsz, de nem vagy felelőtlen. Szép, kellemes egyensúlyt tartasz. Vállalkozó szellemű vagy, de egyben józan és megfontolt is. Jót tesz, ha kihasználod ezeket a napokat, és a lehetőségek szerint rendszeresen eljársz egy közeli uszodába. A víz megnyugtat, az úszás pedig megfelelően karbantartja az izmaidat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Jó hangulatod ragályos. Környezeted is részese a derűdnek. Óvakodj azonban a túlzott felszínességtől! Attól még lehetsz vidám, hogy közben alaposan ellenőrzöl mindent, mielőtt kiadod a kezedből. A hét második felében egészen új ideológiával kerülhetsz kapcsolatba. Szimpatikusnak találod és igyekszel beépíteni a mindennapjaidba. Jó lehetőséged van a tanulásra is. Az is lehet, hogy téged kérnek fel egy előadás vagy bemutató megtartására.

BAK (december 22 – január 21.)

Kicsit fáradtan indul a heted. Néhány dologban úgy érzed, soha nem jutsz eredményre. Először is, hogy könnyebb legyen a helyzeted, gondold át, mit és mikor eszel. Lehet, furcsának tartod, hogy a napi problémák megoldását az étkezésben keresd, de hidd el, a kiegyensúlyozott táplálkozás fél siker. Egészen másképpen gondolkodsz, ha megfelelő az anyagcseréd és az agyad vérellátása.

VÍZÖNTŐ (január 22 – február 19.)

Egy terved egy baráti találkozóval kapcsolatban nem sikerül, és ettől frusztráltnak érzed magad. Nem érdemes azonban pufogni. A lelki bánatot pedig nem lenne szerencsés költekezésbe fojtani. Találd meg magadban az egyensúlyt! Nem történhet mindig minden az akaratod szerint. A héten elmehetnél egy előadásra, vagy egy új kiállításra. Ezekben a napokban a kulturális töltekezés jó hatással lehet rád.

HALAK (február 20 – március 20.)

Kitűnően állod a sarat a hivatásodban. Egy-egy ötletedből több is lehet. mint aminek indul. Népszerűséget, ismertséget is szerezhetsz magadnak. Egy nyárbúcsúztató parti is szerepel a heti programodban. A legnagyobb hatást akkor érheted el, ha kizárólag egészséges ételek kerülnek a vendégváró asztalra. Lehet, hogy egy kicsit többet kell utánajárnod az alapanyagoknak és a recepteknek, de a társaság boldogan meghálálja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X