Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 39. hét (szept. 26 – okt. 2.)

Wellness horoszkóp 39. hét (szept. 26 – okt. 2.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Feltámad benned az igény, hogy változtass. Szükséged van új életcélra, új kihívásokra. Bármibe fogsz, most sikerre viheted. A tevékenykedés igénye nem csak a munkában nyilvánul meg. Szívesen rendezgeted az otthonodat, és végre a mozgásigényedet is sikerül kielégíteni. Fontos, hogy semmit ne csak kampányszerűen végezz, hanem építs rendszert az életedbe. […]

KOS (március 21 – április 20.)

Feltámad benned az igény, hogy változtass. Szükséged van új életcélra, új kihívásokra. Bármibe fogsz, most sikerre viheted. A tevékenykedés igénye nem csak a munkában nyilvánul meg. Szívesen rendezgeted az otthonodat, és végre a mozgásigényedet is sikerül kielégíteni. Fontos, hogy semmit ne csak kampányszerűen végezz, hanem építs rendszert az életedbe.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ezen a héten a legfontosabb feladatod, hogy megtanuld beosztani az idődet. Továbbképzés, vagy egy új tanfolyam vár, de te örömmel nézel szembe a kihívásokkal. Egyre fontosabb a magánéleted is. Nem csoda, hisz szerelmes természet vagy. A meteorológiai ősz számodra romantikát és több esetben váratlan fellángolást hoz. Otthon, a háztartásban előforduló szúró, vágó eszközökkel most bánj óvatosan!

IKREK (május 21 – június 21.)

Minden önálló kezdeményezésed siker koronázza. Meglepő, hogy ezen a héten nem csak beszélsz, hanem cselekszel is. A hét közepén váratlanul segítőtársakra találsz. Munkahelyeden, ugyan van, aki áskálódik a hátad mögött, de nem vagy egyedül, így minden próbálkozása kudarcba fullad. Majd szétvet az energia. Amíg az időjárás még engedi, esténként menj hosszabb sétára, vagy biciklizz.

RÁK (június 22 – július 22.)

Ez a költekezés hete. Valószínűleg összegyűltek azok a dolgok, melyek beszerzése elkerülhetetlen. Készülj, ezekben a napokban akár még a féltett tartalékaidhoz is hozzá kell nyúlnod. A főnököd néha nem úgy bánik veled, ahogy szeretnéd. A hét közepén kikelsz magadból, és egyre-másra hajtogatod az igazadat. Mivel számodra elsődleges a család, kigondolsz egy nagyon kedves meglepetést a számukra.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Fantasztikus energiatartalékokkal rendelkezel. Hivatásodban előrelépés, de mindenképpen új kihívások várnak. Arra azonban ügyelj, hogy hosszú távú döntéseket ne hozz. Jelenleg jobb, ha bölcsen hallgatsz. Magadban azért megfogalmazhatod, hogy éppen itt lenne az ideje, hogy átvedd a vezetést. Mindaddig, amíg el nem érkezik a te pillanatod, foglald el magad hasznosan. Minden társas tevékenységben örömödet lelheted.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Néha ok nélkül lelkesedsz, máskor pedig aggódsz. Többnyire azonban könnyedén fogod fel az életet. Ahol szükség van igazságérzetre, döntésre, ott a helyed. Pénzügyi területen szerencsésnek mondhatod magad. Terveket készíthetsz, akár egészen hosszú távra is, és másoknak is szívesen adsz tanácsokat. Ha vizsgázol, vagy állásinterjúra készülsz, pozitív eredményre számíthatsz.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A pezsgő társasági élet ne csak evést és ivást jelentsen! Éppen most, amikor ilyen sok barát vesz körül, ideje lenne rendszeres mozgásba kezdened. A csillagok ugyanis egy kis plusz súlyfelesleget is tartogatnak számodra. A hét végére szervezz túrát akár gyalogosan, akár biciklivel. A mozgás egészségesen elfáraszt, és a barátokkal is jólesik együtt lenni. A fizikai terhelés után még egy kis társasjáték, szellemi torna is belefér.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Szereted a titkokat kutatni, azonban fontosnak tartod, hogy a saját titkaidat megőrizd.  Ezen a héten mindkettőre módod lesz. A munkahelyeden tudomásodra jutó bizalmas információkat őrizd meg. Még akkor is, ha a főnököddel nem mindenben egyezik a véleményed. Amennyiben állást keresel, jó eséllyel indulsz. Szabadidődben olvass olyan regényt, ami megmozgatja a fantáziádat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A hétköznapok számodra egyáltalán nem unalmasak. Fantasztikus energiát fektetsz még a legegyszerűbb rutinfeladat elvégzésébe is. Érdeklődj külföldi ösztöndíj után – most jó esélyekkel pályázhatsz. A hét elején, ha valaki kétes üzleti ajánlattal keresne meg, állj ellen a csábításnak. Lehet, hogy eleinte nagy nyereséggel bíztat, de később inkább veszteség lesz belőle. Barátaiddal egyre jobb a kapcsolatod.

BAK (december 22 – január 20.)

Változatos munka vár. Különösen izgalmas feladatai lehetnek azoknak, akik kreatív területen működnek. Vigyázz, hogy ne vegyél mindent túl komolyan! Egy kisebb lazaság, nagyvonalúság nem von le semmit a munkád értékéből. Szükséged lenne egy kis pihenésre. A túlzásba vitt megfelelési vágy előbb-utóbb megárthat a gyomrodnak. Gondold át alaposan az étkezési szokásaidat is!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Próbára teszed az emberi kapcsolataidat. A kollégák, a szomszédok, de a párod is joggal aggódhat a napokban. Most még a szakítástól sem riadsz vissza. Sok energiát fektetsz egy jogi probléma átgondolásába. Ezen a héten erősen foglalkoztat egy ügy igazságos megoldása: szeretnéd, ha mindenkinek egyformán jó lenne. Gondolj azonban arra, hogy bárhogyan is szeretnéd, valaki mindig lesz, aki a rövidebbet húzza.

HALAK (február 20 – március 20.)

Tanuld meg beosztani az erődet. Rapszodikusan, ötletszerűen nem érdemes cselekedni. A hét elején többször is beleeshetsz abba a hibába, hogy sokkal többet vállalsz, mint amit hiánytalanul képes lennél elvégezni. Rendszeresíts egy naptárt, vagy használd a mobilod memóriáját. Készíts időbeosztást minden napodra. A hét végén, ha lazítani szeretnél, egy kerti grillezés vagy szalonnasütés remek kikapcsolódást nyújt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X