Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 41. hét (október 10-16.)

Wellness horoszkóp 41. hét (október 10-16.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Külső szemlélők nem is sejtik, milyen érző lelket takar a határozott megjelenésed. A hét elején könnyen lehet, hogy eltörik a mécses. Érzékenyen viszonyulsz a legapróbb nehézséghez is. Rád férne egy kiadós pihenés. Fontos a szellemi kikapcsolódás is. Vegyél elő egy jó könyvet, vagy ha nincs semmi tartalékod, szánj rá […]

KOS (március 21 – április 20.)

Külső szemlélők nem is sejtik, milyen érző lelket takar a határozott megjelenésed. A hét elején könnyen lehet, hogy eltörik a mécses. Érzékenyen viszonyulsz a legapróbb nehézséghez is. Rád férne egy kiadós pihenés. Fontos a szellemi kikapcsolódás is. Vegyél elő egy jó könyvet, vagy ha nincs semmi tartalékod, szánj rá egy órát, és nézz szét egy könyvesboltban. Légy nyitott a bókokra, erre a hétre több is jut belőlük.

BIKA (április 21 – május 20.)

Egy baráti gesztus meghat, amire igazán nem számítottál. A hét közepén kezeld óvatosan a konfliktushelyzeteket, ne kapd fel a vizet azonnal. Vizsgáld meg inkább, hogy kitől és honnan is érkezik a támadás vagy a bírálat. A hét vége alkalmas őszi kirándulásra, esetleg egy hosszabb utazás megkezdésére is. A sárguló, pirosló erdő látványa és a friss levegő szemet, szívet gyönyörködtet.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ritka, kedvedre való alkalom, amikor ennyi szellemi kihívás ér. Kivételesen nem kapkodsz, sokkal inkább megfontolod a döntéseidet. Egy kisebb társaságban tied lehet a vezető szerep. Kimondottan élvezed, hogy figyelik a szavaidat, követik a lépéseidet. Nem ártana, ha ezt az időszakot kihasználva valamilyen sport tevékenységbe is kezdenél. Társakkal sokkal könnyebb betartani a napi penzumot.

RÁK (június 22 – július 22.)

Anyagilag erősen függsz a családodtól. Próbáld úgy kezelni ezt az életszakaszt, hogy az anyagiakra ne aggódva gondolj. Családtól pénzt kapni még mindig jobb, mint banki kölcsönbe bonyolódni. Hivatásod területén hatalmas az akaraterőd. Az elvárások is magasak, de azért ne áldozd fel magad. Végre van valaki, aki megmondja, nem minden a teljesítmény, első az egészség.

OROSZLÁN ( július 23 – augusztus 23.)

Fantasztikusan sok pozitív energiád van. Jól teszed, ha fizikai teljesítményedet is növeled. Itt az ideje egy alapos őszi nagytakarításnak, vagy a gardrób átvizsgálásának. Adakozó kedvedben vagy, így a régi, nem használt, de jó állapotú ruhákat gyűjtsd össze, és add oda a rászorulóknak. Fontos a társasági élet is. Elképzelhető, hogy csatlakozol egy túrázó közösséghez. A mozgás, mint mindig, most is nagyon jót tesz.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Felkapott lehetsz a kollégák, barátok körében. Lehet, hogy egy ezoterikus tanfolyamhoz, vagy épp egy előadáshoz kapsz kedvet. Érdemes új nézetekkel megismerkedned.  Rácsodálkozol a világ eddig nem ismert részeire. Az anyagi kérdések továbbra is foglalkoztatnak, de már nem kell annyira takarékosnak lenned, mint korábban. Számtalan jó megoldás kínálkozik.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Vitalitásban nincs hiányod. Szereted az ősz színeit, szívesen sétálsz a természetben. Kikapcsolódást nyújt, ha ebédidőben kiülhetsz egy padra, és a szabadban fogyaszthatod el az ennivalódat. Mindenképpen keresd a pihentető pillanatokat, ugyanis a párkapcsolatod néha próbára teszi a türelmedet. Igazi diplomata vagy, de a hét közepén előfordulhat olyan helyzet, amikor elveszted a türelmedet.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ősszel igazán magadra találsz. Végre bekuckózhatsz egy kényelmes fotelbe, és meditálhatsz. Jól érzed magad családi körben, de nem utasítod el a magányos órákat sem. Szellemileg, lelkileg igazi feltöltődés vár a héten. Munkád nem nevezhető éppen nyugalmasnak. Többen is megpróbálnak kifogni rajtad, de kellő erő és kitartás van benned. Ellenfeleid nem járhatnak sikerrel. 

NYILAS (november 23 december 21.)

Hidd el, csak a fáradtság az, ami a szédülést okozza a hét elején. Itt az ideje a vitaminpótlásnak. Menj ki a piacra, nézz szét, és vásárolj finom körtét, almát. Fogadd meg, hogy minden nap reggelire megeszel egy gyümölcsöt. Meglátod, hamarosan az életformáddá válik ez a szokás, szervezeted pedig meghálálja a törődést. A hét végén, ha céges kiránduláson veszel részt, kerüld az erősen fűszeres ételeket, még akkor is, ha azok tájjellegűek.

BAK (december 22 – január 20.)

A szervezeted leggyengébb pontja a csontrendszered. Ahogy közelednek a hűvösebb napok, egyre inkább szeretnél zárt, szélvédett helyen tartózkodni. Valójában azonban a friss levegő tenné a legjobbat. Öltözz fel melegen, és naponta legalább fél órát sétálj a szabadban. Egy jóga tanfolyam is hasznodra lehet. Sokféle belső feszültségtől szabadulhatsz meg a gyakorlatok során. A megfelelési vágyadat legalább néhány napig tedd félre.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A párod és néhány környezetedben élő ember felborzolja a kedélyedet. Igyekezz egy kicsit rugalmasabban gondolkodni. Igazán intuitív személyiség vagy, próbáld beleképzelni magad mások helyzetébe. Könnyebb lesz elfogadnod a nézeteiket. Hivatásodban, különösen, ha az kreatív tevékenység, könnyebb lesz érvényesülnöd, mint korábban. Fontos itt is, hogy ne legyél zárkózott és önző.

HALAK (február 20 – március 20.)

Kedves vagy és megnyerő. Ezzel a két fontos tulajdonsággal még azokat az embereket is elbűvölheted, akik nem tartoznak a szoros baráti körödbe. Hallgasd meg a tanácsaikat, és igyekezz meríteni a tapasztaltabbak tudásából. Az anyagi életed olyan, mintha hullámvasúton ülnél. A hét közepén különféle fogadalmakat teszel, amiket szinte azonnal felrúgsz, és homlokegyenest az ellenkezőjét cselekszed. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X