Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 44.hét (október 31 – november 6.)

Wellness horoszkóp 44.hét (október 31 – november 6.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A hét első két napja csendes elmélkedéssel telik. Lesz időd átgondolni azokat a dolgokat is, amiket az elmúlt időszakban elhanyagoltál. Anyagi ügyeidet is számba veheted. Ezekről általában pozitívan gondolkodsz, de nem ártana józan belátásra térned. A hét második felében szánj több időt a mozgásra. A sárguló levelek hívogatnak a […]

KOS (március 21 – április 20.)

A hét első két napja csendes elmélkedéssel telik. Lesz időd átgondolni azokat a dolgokat is, amiket az elmúlt időszakban elhanyagoltál. Anyagi ügyeidet is számba veheted. Ezekről általában pozitívan gondolkodsz, de nem ártana józan belátásra térned. A hét második felében szánj több időt a mozgásra. A sárguló levelek hívogatnak a szabadba, vedd rá magad egy kellemes sétára vagy kocogásra.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ezen a héten fontosak az intuíciók. A te születési jegyed földes jellegű, akiknél általában a józanság és a praktikum áll a középpontban. Ezekben a napokban azonban megismerheted azokat a pillanatokat, amikor sokkal többet jelent, amit a belső hangod súg. Hallgass rá bátran! Könnyen lehet, hogy felkérnek, tarts előadást vagy bemutatót a szakterületeden.

IKREK (május 21 – június 21.)

Szerencse, hogy ez egy rövid hét. Kevesebbet kell a kollégákkal együtt lenned, így kisebb az esély, hogy túlzott szókimondásoddal megsérts valakit. Mivel a jelszavad a változatosság, keress magadnak új mozgásformát. Húzz fel egy futócipőt és irány a pálya, vagy az erdő. Előtte ne feledkezz meg az alapos bemelegítésről sem!

RÁK (június 22 – július 22.)

Használd ki a hét első két szabadnapját. Családi kötelezettségeid mellett mindenképpen menj el úszni. Nagy szükséged van a lazításra. Most is, mint mindig, túl komolyan veszed a dolgokat. Nem lehet mindent a szívedre venni. Különösen olyat nem, ami nem is a te asztalod. Szívesen találkozol a barátaiddal, azonban ügyelj rá, hogy ezek a találkozók ne csapjanak át mértéktelen evésbe.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A szellemi táplálék is nagyon fontos számodra. Semmire sem vágysz jobban, mint, hogy begubózz egy pihe-puha fotelba, és elolvasd azt az izgalmas könyvet, amit mostanában vásároltál. Jó az időzítés, hiszen ezen a héten kitűnően működik a fantáziád. Magad elé képzeled a szereplőket, a kedvenc hősöddel pedig szinte eggyé válsz. Nagyon jó móka lesz, hidd el.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A hét első napján végre elkezdesz rendszeresen mozogni. Időről-időre elhatározod, hogy belekezdesz valamibe, de most már nem halogathatod. Vannak végre társaid is, így nem kell egyedül kocognod, de még egy edzőteremig sem kell magányosan elsétálnod. Jelenleg amúgy is fontos a csapatmunka. Éppen a sport területe lehet az, ahol elkezdheted gyakorolni.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A hét elején sokat lustálkodsz. Szereted az élet apró, finom dolgait élvezni. Ellátogathatsz egy borkóstolóra, ezzel megteremtve megadnak a személyre szóló őszi hangulatot. A hét többi napján is nagyon jól érzed magad. Minden könnyedén megy. Nem kell nagy erőfeszítéseket tenned. Emberi kapcsolatok területén sok pozitívumot könyvelhetsz el. Mások is úgy érzik, veled jól telik az idő.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ha fontos számodra a mozgás, most végképp ne engedd, hogy bárki meggátoljon benne. Be tudod osztani az idődet. Jól teszed, ha másokat, családtagokat, barátokat is arra bíztatsz, hogy fülledt helyek, vagy a bezárt lakás helyett inkább keressék a szabad levegőt. A mozgásra való felkészülés egyik kellemes része lehet az is, amikor kiválasztod a megfelelő cipőt.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Egyik családtagod próbára teszi a türelmedet. Az is elképzelhető, hogy semmi valóságalapja nincs annak, amit mond, mégis bogarat ültet a füledbe. Ilyekor a legjobb út az egyenes út. Nézz utána a dolgoknak!  Jól teszed, ha ezen a héten hódolsz a kreatív szenvedélyednek is. Az ünnepek alatt menj ki egy kicsit a kertbe, és végezd el az aktuális őszi munkákat.

BAK (december 22 – január 20.)

Bizakodó a hangulatod. Végre van időd is a józan mérlegelésre. Megérted, hogy az elmúlt időszak kemény munkájának volt értelme. Most már az eredmény is látszik. Egészséged is sokkal biztosabb lábakon áll, mint korábban. Ugye tudod, hogy bármi problémád is volt az elmúlt időszakban, azt a túlzott aggodalom és a megfelelési vágy okozta?

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Még mindig jók az esélyeid, ha munkahelyváltásra készülsz. Egy azonban biztos, a hét első két napján egy másodpercet se szentelj a töprengésre, tervezgetésre. Menj ki a levegőre! Lassan sétálj, állj meg egy-egy fa mellett, elmélkedj, és gyönyörködj a természet szépségeiben. Sokkal fontosabb az ilyen feltöltődés, mint gondolnád.
A hét közepén pedig azonnal ragadd meg a felkínált lehetőséget.

HALAK (február 20 – március 20.)

Szinte túlcsordulnak az érzelmeid. Mélyen megemlékezel azokról a családtagokról, barátokról, akik már nem lehetnek veled. Számodra nem kötelesség, sokkal inkább vágy, hogy legalább egy napot az emlékezéssel tölts. Ezen a héten számtalan új gondolat is megfogalmazódik benned. Mindegyik az önállóság utáni vágyaddal kapcsolatos. Jegyezd fel valamennyit, majd gondold át, és szelektálj. 

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér…

Villámgyors fogyás tablettákkal

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X