Főoldal > PSZICHÉ > Megvan már az igazi? Így találd meg!

Megvan már az igazi? Így találd meg!

kapcsolatpárszerelem
0

Írta: and

Már annyiszor hallottuk, hogy különböző praktikákkal bármikor be lehet vonzani pénzt, karriert, utazást, így jutott eszünkbe: vajon a szerelmet is? Újságírónk örömmel járt utána a nagy Ámor-kérdésnek. A színek vonzásában Nem kell messzire menned az egyik legalapvetőbb párfogó módszerért, elég, ha körbenézel a természetben: számos madárfaj hímjei a szivárvány színeibe borulnak, ha szeretnék magukhoz csalogatni […]

Már annyiszor hallottuk, hogy különböző praktikákkal bármikor be lehet vonzani pénzt, karriert, utazást, így jutott eszünkbe: vajon a szerelmet is? Újságírónk örömmel járt utána a nagy Ámor-kérdésnek.

A színek vonzásában

Nem kell messzire menned az egyik legalapvetőbb párfogó módszerért, elég, ha körbenézel a természetben: számos madárfaj hímjei a szivárvány színeibe borulnak, ha szeretnék magukhoz csalogatni szívük pacsirtáját. Miért ne leshetnéd el te is ezt a trükköt?

Asztropraktika: Az asztrológusok a szerelmi bájerő fokozására a Vízöntőknek a türkizkéket javasolják; a Halaknak a zöldet, az indigókéket vagy a lilát. A Kosoknak a pirosat; a Bikáknak a rózsaszínt; az Ikreknek a citromsárgát; a Ráknak az ezüstöt, a szürkét vagy a fehéret. Az Oroszlánnak az aranyat és a narancsos árnyalatokat; a Szűznek a sötétbarnát, a zöldet és a sötétkéket; a Mérlegnek a pasztellszíneket; a Skorpiónak a bronzot és a bordót; a Nyilasnak a lila minden árnyalatát; a Baknak pedig a feketét.

parfum.jpg ()Vonzerőfaktor: 5-ből 2 szív

Gondoltam egyet, és a Csillagjegyem alapján szürkébe borultam. Miközben az új szettemben róttam az utcákat, irigykedtem az Ikrekre, aki a kedvenc színemben járhat. De sebaj, az elmélet szerint a szürke erősíti a Rák intuícióját, így könnyebben felismerem a nagy Ő-t! Aznap rájöttem, milyen sok potenciális Igazi szaladgál a városban, de lehet, hogy épp azért nem vettek észre, mert igazából nem éreztem jól magam ebben az árnyalatban, és ez hatott a kisugárzásomra.

Egy lány illata

Az illatok emlékképek sorozatát hívhatják elő benned, és a hangulatodra is jó hatással lehetnek. Meg a pasikéra is…

Szerelmi illatkompozíciók: Állítólag a fahéj, a levendula és a szantál aromái erősítik a szexuális vonzalmat, és ha ilyen illattal veszed körbe magad, a pasik is vonzóbbnak találnak. A vanília, a jázmin és a fenyő pedig a meghitt, mély szerelmet idézik.

Vonzerőfaktor: 5-ből 3 szív

Az illatmágia szerint 200 ml édesmandula-olajba kell belekeverni 10 cseppet a választott illóolajból. Én sem tettem másképp, de a végeredmény inkább a karácsonyra emlékeztetett, mintsem a lángoló szerelemre, de gondoltam, egye fene, kipróbálom. De mégis hova tegyek belőle? Félórányi agyalás után elővettem két papírzsepit, és azokra cseppentettem mágikus keverékemből, és egyet a táskámba, egyet a kabátom zsebébe rejtettem. Remélem, a jövendőbelimnek kitűnő a szaglása, mert különben el kell ejtenem az orra előtt a keszkenőmet, hogy szemet szúrjak neki… Azóta is várom a hatást.

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin legfrissebb számában!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X