Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 45. hét (november 7-13.)

Wellness horoszkóp 45. hét (november 7-13.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Zsúfolt hétnek nézel elébe. Ám ne veszítsd el a türelmedet. Minden reggel, mielőtt kiugranál az ágyadból, gondold át a napi tennivalóidat. Se többet, se kevesebbet ne kívánj magadtól, mint amire valóban képes vagy. Ezekben a napokban a logikus és az ösztönös gondolkodás kitűnően működik együtt, csak engedd kicsit lazábbra […]

KOS (március 21 – április 20.)

Zsúfolt hétnek nézel elébe. Ám ne veszítsd el a türelmedet. Minden reggel, mielőtt kiugranál az ágyadból, gondold át a napi tennivalóidat. Se többet, se kevesebbet ne kívánj magadtól, mint amire valóban képes vagy. Ezekben a napokban a logikus és az ösztönös gondolkodás kitűnően működik együtt, csak engedd kicsit lazábbra magad.

BIKA (április 21 – május 20.)

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elkerüld a stresszes helyzeteket. Fontosnak tartod, hogy mindennek magad járj utána, de fölösleges terheket ne vegyél a válladra. Valószínűleg többször is tapasztalsz hát- vagy derékfájást. Nyújtó gyakorlatokkal, hosszú ki- és belégzéssel ideiglenesen orvosolhatod a problémát. Persze, az sem lenne baj, ha rendszeresen könnyű tornára vállalkoznál.

IKREK (május 21 – június 21.)

Egyre fontosabbak a szellemi kihívások. Gondolkoztál már azon, hogy újra tanulhatnál? Hatalmas kapacitásod van arra, hogy műszaki vagy számítástechnikai dolgokat sajátíts el. Most még a kezdeti lelkesedés után a kellő kitartás is meg lenne.
Ezen a héten akár lelki, akár fizikai oldaladat nézem, optimista és igen élénk leszel. Ez azonban ne csapjon át felelőtlenségbe!

RÁK (június 22 – július 22.)

Erősen kötődsz a hivatásodhoz. Ismét elmondhatod, hogy nem dolgozol hiába. Főnököd becsül, anyagi területen azonban szűkebb a lehetőséged, mint ahogyan szeretnéd. Azonban nem lesz ez mindig így. A hét második felében régi barátok bukkanhatnak fel. Elmehetnél velük egy kiállításra. A művészeti alkotások közelsége új ötleteket ad. Egy régi, kedvelt város meglátogatása pedig felvidít.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Óriási dinamizmussal vágsz bele mindenbe. Valóban, a te környezetedben nem lehet unatkozni. Arra azonban figyelj, hogy másoknak is vannak érzései, elképzelései. Szellemi kérdésekben szinte naponta csillogtatod meg a tudásodat. Szerencsés helyzet alakul ki a munkahelyeden is. Végre sikerül valakivel megbeszélned azokat a dolgokat, amiket régóta szeretnél. 
 
SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Kitűnően alakul minden az otthonodban, de továbbra is aggódsz, ha a munkádra gondolsz. Próbáld elkerülni azokat a helyzeteket, ahol konfliktus várhat. A hét vége felé hírt kaphatsz, ami elgondolkodtat. Érdemes lenne megpályázni egy vezető pozíciót? Igen. A te tudásod, szerénységed és hatalmas munkabírásod ideálissá tesz egy ilyen állásra.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Most legalább néhány napig rád sem lehet ismerni. Hol van az a diplomatikus, mindenkivel szót értő lány, aki korábban voltál? Rendkívül határozottan képviseled a véleményedet, és egy centimétert sem engedsz az elhatározásaidból. Fantasztikus dinamizmussal végzed a munkád, de közben nem feledkezel meg a baráti, rokoni kapcsolataidról sem.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Egyre jobban érzed magad. Fizikailag tökéletes formában vagy, és lelkileg is stabil a helyzeted. Egyre jobban érzed, hogy sokkal többen fogadnak el, mint korábban. Tudod, a te születési jegyed sok titokzatosságot rejt, ami általában inkább távolságtartásra inti a többieket. Ez most egyáltalán nincs így, minden közösségben megállod a helyed.

NYILAS (november 22 – december 21.)

Ezen a héten te vagy a legempatikusabb ember. Nyugodtan fordulhat hozzád, aki boldog, de éppen ilyen megértően hallgatod meg azt is, akinek bánatos. Egy külföldre költözött barát újra előkerül. A kezdeti öröm után azonban nem ártana egy kicsit lassítani. Ismered a mondást, hogy a messziről jött ember azt mond, amit akar.

BAK (december 22 – január 20.)

Eleinte indokolatlanul türelmetlen leszel a családoddal. Ne követelj tőlük túl sokat, és ne hisztizz. A problémákat higgadtan is megbeszélhetitek. Kedvező helyzetben vagy, ha bármilyen vállalkozásod van. Határozottan és céltudatosan cselekszel. A hűvös esték és a langyos nappalok megtréfálhatnak. Öltözz rétegesen! Arra is legyen gondod, hogy legalább fél órát minden nap a szabadban tölts.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Kerüld a stresszt! Partnereddel, kollégákkal vagy éppen az utasokkal egy tömegközlekedési eszközön legyél sokkal türelmesebb. Ne a hibákat keresd másokban, hanem gondolj arra, hogy minden helyzetből ki lehet hozni legalább egy kicsi jót. Legfontosabb feladatod a héten, hogy kormányozd pozitív irányba az életedet.

HALAK (február 20 – március 20.)

Elmondhatod magadról, hogy ha csak elméletben is, de megtaláltad a helyedet. Általában nyugodt vagy, és ez a nyugalom átragad a környezetedben élőkre is.
Sokat gondolkodsz olyan lehetőségeken, amik segítenek átvészelni a nehezebb helyzeteket is. Lehet, hogy anyagilag nem állsz túl jól, de ha számba veszed az ötleteidet és a lehetőségeidet, hamar megtalálod a megoldást. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X