Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 46. hét (november 14-20.)

Wellness horoszkóp 46. hét (november 14-20.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Hétfőn alig bírsz a kíváncsiságoddal. Mivel nem csak szellemileg, de fizikailag is jó formában vagy, ajánlom, menj városnézésre. Nem kell messzire sem utaznod, hiszen ki mondhatja el magáról, hogy száz százalékig ismeri a lakókörnyezete minden szegletét? Lényeg, hogy mozogj, és tágítsd a látóhatárodat! A hét vége felé inkább olyan […]

KOS (március 21 – április 20.)

Hétfőn alig bírsz a kíváncsiságoddal. Mivel nem csak szellemileg, de fizikailag is jó formában vagy, ajánlom, menj városnézésre. Nem kell messzire sem utaznod, hiszen ki mondhatja el magáról, hogy száz százalékig ismeri a lakókörnyezete minden szegletét? Lényeg, hogy mozogj, és tágítsd a látóhatárodat! A hét vége felé inkább olyan feladatok foglalkoztatnak, amivel pénzt kereshetsz

BIKA (április 21 – május 20.)

Keményen és szívósan dolgozol. Lényegesen erősebbnek érzed magad, mint korábban. Mindenesetre ne feledd, már novembert írunk, így sokkal jobban oda kell figyelned, hogy melegebben öltözz és a napi vitamin adagod is meglegyen. Mindig legyen a táskádban egy alma, hiszen nem csak, hogy vitamindús, de kitűnő szomjoltó is. Egyébként egész héten vidám vagy és nagyon nőies.

IKREK (május 21 – június 21.)

Sürögsz-forogsz, intézkedsz. Mielőtt folytonos aktivitásoddal felizgatnád a környezetedet, javaslom, találj magadnak hasznos szabadidős tevékenységet. Aki a te jegyedben születet, nagyra értékeli a friss levegőt. Még nem késő felkészíteni télre a balkonnövényeket. Közben lélegezz mélyeket! A hét második felében megnövekszik benned a versenyszellem. Ezt a munkádban fordíthatod a hasznodra.

RÁK (június 22 – július 22.)

Lehet, hogy kicsit fáradtan indul a hét. Ne bánd, hiszen éppen ezekben a napokban sok jó barátra találhatsz, és még a munkádban is előrelépés várható. Te az a lány vagy, aki mindent a szívére vesz. Most sem múlhat el nap, hogy valami nagyon mély lelki átélésben ne lenne részed. Valóban nemes tulajdonság az együttérzés és segítőkészség, de gondolj néha magadra is.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Most érdemes hosszú távra tervezned. Ne csak beszélj arról, mit szeretnél megvásárolni a jövőben. Éppen itt az ideje egy valódi vagy képzeletbeli malacpersely beüzemelésének. Ezzel a héttel olyan szakasz indul el, amikor sokkal egyszerűbben, kevesebb szívfájdalom nélkül tudsz spórolni. Ez pedig a te jegyed szülötteinél, akik mindig nagyvonalúak, igen ritka pillanat.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Megértéssel, szeretettel fordulsz a családod felé. Valójában nincs semmi problémájuk, de jól esik a figyelmed. Az energiát adó Mars a jegyedbe lépett. Keményen dolgozol, szívesen vállalsz pluszfeladatokat is, de ha nagyon elfáradsz, türelmetlenné válsz, ezért igyekezz egyensúlyt teremteni. Néha ülj le pár percre, igyál egy illatos teát, és kapcsold ki az agyad.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Egészen meghatódsz, amikor a főnököd elismerően nyilatkozik a munkádról. Fokozza a jó érzést, hogy kisebb pénz is jár a dicsérettel. Kivételesen nem rohansz el azonnal költekezni, de a barátaidat vendégül látod. Okos ötlet, ha magad készítesz számukra vacsorát. Egy kis odafigyeléssel, ötletes terítékkel a szolid, egyszerűen elkészített ételek is királyi lakomának tűnnek.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

A barátaidért akár tűzbe is mennél. Lehet, hogy éppen most következik olyan szakasz az életedben, amikor valóban meg kell védeni valakit. Ügyelj rá, hogy ne az indulat vagy a szenvedély beszéljen belőled, hanem a józan megfontolás. Anyagilag egészen jó a helyzeted. Már régóta több lábon állsz, így nehéz lenne kellemetlen, vagy megoldhatatlan helyzetbe sodorni.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Nyitott vagy és barátságos. Ugyanakkor biztos, hogy van titkolnivalód is. Persze nem kell mindent mások orrára kötni. Jelenleg egy érzelmi kérdés az, amit inkább megtartanál magadnak. Vannak dolgok, amik mélyen érintenek, de úgy gondolod, a gyengeségedet bizonyítaná, ha beszélnél róluk. A hét végén jót tesz, ha kirándulni mász. Imádod a természetet, ráadásul több vonzó túraútvonalat is ismersz.

BAK (december 22 – január 20.)

Nagyra értékelnéd, ha lenne néhány órád, csak magadra. Igazad van, hiszen eléggé fárasztóan indul a heted. Talán utazol és ez az utazás nosztalgikus emlékeket is a felszínre hoz. Több élménnyel gazdagodhatsz. Ezek a napok sok újdonságra is ráirányítják a figyelmedet. Lehet, hogy szokatlan feladatra kérnek fel, melyért a várható díjazás is szokatlan.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Nagyon érdeklődő és fáradhatatlan vagy. Maximálisan feltölt, ha éppen most veszel részt egy őszi utazáson. Az érdeklődésed most inkább kulturális jellegű, ezért látogass el néhány múzeumba. Jól teszed, ha ezen a héten terveket készítesz. Kapcsolódhatnak a hivatásodhoz, de ha más, fontosabb dolog nem jut eszedbe, számold össze, kiknek szeretnél karácsonyi meglepetést készíteni.

HALAK (február 20 – március 20.)

Most minden feltétel adott, ha családi ügyeket, párkapcsolati kérdéseket szeretnél rendezni. Türelmes vagy és megértő. Sokkal könnyebben elérsz bármit, ha nyugodtan és értelmesen adod elő a gondolataidat. Ugyanakkor egyre erősebb benned a megfelelési vágy. Meg akarod mutatni, hogy te is keményen, határozottan tudsz vállalkozni, dolgozni.

Curver Grand Chef ételtartó (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X