Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 47. hét (nov. 21- 27.)

Wellness horoszkóp 47. hét (nov. 21- 27.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Óriási lendülettel, lelkesedéssel veted magad a mindennapokba. Egészen más szemüvegen keresztül nézed a világot. Néhány napja olyan, mintha új fejezetet nyitottál volna az életedben. Sokkal kevesebbet bosszankodsz és toleránsabb vagy másokkal szemben. Továbbra sem hagy fel benned az utazási láz. Újabb terveket szövögetsz, és valószínűleg a hét végén egy […]

KOS (március 21 – április 20.)

Óriási lendülettel, lelkesedéssel veted magad a mindennapokba. Egészen más szemüvegen keresztül nézed a világot. Néhány napja olyan, mintha új fejezetet nyitottál volna az életedben. Sokkal kevesebbet bosszankodsz és toleránsabb vagy másokkal szemben. Továbbra sem hagy fel benned az utazási láz. Újabb terveket szövögetsz, és valószínűleg a hét végén egy rövid kirándulást teszel.

BIKA (április 21 – május 20.)

A szerencsét hozó Jupiter a születési jegyedben jár, ezért észrevehetően sokkal jobban érzed magad, könnyebben birkózol meg az esetleges nehézségekkel. Ezen a héten megmutathatod, hogy diplomáciai készséged is fejlett. Sikerrel közvetíthetsz egy vitás ügyben. A hét vége felé pesszimistább lehetsz, megint túl sokat gondolsz a pénzre.

IKREK (május 21 – június 21.)

A megbízhatóság nem tartozik az erényeid közzé. Ezen a héten különösen sokszor kapnak rajta nagyotmondáson, vagy ígérgetésen. Szerencsére kellő humorral kezeled a helyzeteket. A hétvégét mindenképpen töltsd a szabadban. Hideg idő esetén vigyél magaddal forró teát, de egy kis forralt bor sem árthat meg. Gyalogolj sokat, és élvezd, hogy kipirul az arcod.

RÁK (június 22 – július 22.)

Honvágyad van. Nem kell ahhoz külföldön tartózkodni, hogy átéld ezt az érzést. Mivel most már korán sötétedik, sokkal több időt töltesz a lakásban. Ilyenkor időnként előhúzol egy-egy régi fotót, vagy egy olyan könyvet, emléktárgyat, ami a gyermekkorodat idézi. Szerencsére néhány nap alatt átbillensz ezen a lelkileg érzékenyebb időszakon. Egy barátság átsegít a nehezebb pillanatokon.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Gondolj úgy erre a hétre, hogy új fejezetet nyitsz. Kreativitásodnak most már semmi sem szabhat határt. Kockázatvállalásra is bőven lesz alkalmad. Pozitív esetben ezt a szakmádban éled meg, negatív helyzetben azonban belebonyolódhatsz még a szerencsejátékba is. Anyagi helyzeted javulást mutat, a többletbevételt költsd praktikus, hasznos dolgokra. Például vegyél néhány sportszert otthonra.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Most igazán tudatosan építed a jövődet. Van benned akaraterő és hit, hogy képes vagy előrelépni. Eleinte kissé elriaszt a nagyobb elhatározástól, hogy nem látod át a költségvetésedet, de ez csak átmeneti bizonytalanság. A kollégáiddal időnként nem árt vigyázni: megbízol egyikükben, de ő félrevezethet.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Semmiképpen ne ülj fel a különféle pletykáknak. Elhiszem, hogy a békesség kedvéért inkább hallgatsz, most azonban jól tennéd, ha kérdeznél. Sok álmatlan éjszakát megspórolhatsz magadnak. Többen próbára teszik a türelmedet, kerülöd a konfliktusokat, de belül rágod magadat. Kell a kikapcsolódás! A hétvégére hívd át a barátaidat, és játsszatok valamit.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

A hét első napja még a te születésed asztrológiai hónapjához tartozik. Használd ki, hogy a Nap éltető erőt, különleges gondolatokat ad. Pozitív tartalommal töltheted meg az egész hetedet. Kimagasló az erőnléted, ezért mindenképpen keress magadnak rendszeres edzést, ahol kiadhatod magadból a felgyűlemlett energiát. Könnyen lehet, hogy egy új ismeretség új szellemi távlatokat nyit az életedben.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Hivatásod területén vagy a leginkább felkészült és optimista. Tervezel, de ezek már nem csak elméleti dolgok, hanem megvalósulás után kiáltanak. Legyél önálló, ne várd meg, hogy valaki rábólintson arra, amiről úgyis tudod, hogy kitűnő ötlet. Lehet, hogy új felkérést is kapsz, ami plusz jövedelemmel jár. Egy darabig ingadozol, de hamarosan döntést hozol.

BAK (december 22 – január 20.)

Nagyon vágysz egy meghitt zugra. Sok a munkád, esetenként sok az idegeskedés. Meg kell győznöd valamiről néhány hajthatatlannak tűnő embert. Szerencsére híres vagy a türelmedről és a toleranciádról. A napi stresszt azonban le kell valahogy vezetned. Hallgass esténként klasszikus zenét, vagy feldolgozásokat. A muzsika megnyugtat és sok új gondolatnak is utat nyit.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Még mindig előtted áll több új lehetőség. Arra azonban nem ártana gondolni és odafigyelni, hogy kitől (vagy kiktől) is jönnek az ajánlatok. Vannak egészen komoly dolgok, de sok a könnyelmű ígéret. Mindenre nem kellene igent mondanod. Szelektálj! Vedd számba az értékes tulajdonságaidat, és tedd fel a kérdést: mindent nekem kell egyedül megoldanom?

HALAK (február 20 – március 20.)

Itt a kiteljesedés időszaka. A kezdeti határozatlan lépegetéseket felejtsd el! Bízhatsz a környezetedben, a kollégákban, segítőtársakban. Figyelj arra, ki, hogyan intézi a dolgait, oldja meg a problémákat. Okos ember a más kárából vagy előnyéből is tanul. A hidegebb esték otthonmaradásra csábítanak. Készíts finom vacsorákat. Válassz jó alapanyagokat, kímélő recepteket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X