Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 48. hét (nov. 28 – dec. 4.)

Wellness horoszkóp 48. hét (nov. 28 – dec. 4.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Óriási benned az energia, fáradhatatlan vagy. Persze azért ne gondold, hogy valóban te magad lennél a perpetuum mobile. Ha máskor nem, legalább a hét végén engedélyezz magadnak pihenést, relaxációt. Jól tennéd, ha ebben az egyre hidegebb időjárásban egy wellness hotelben lelnél kellemes, nyugodt kikapcsolódásra. A pénzeddel szerencsésen gazdálkodsz, így […]

KOS (március 21 – április 20.)

Óriási benned az energia, fáradhatatlan vagy. Persze azért ne gondold, hogy valóban te magad lennél a perpetuum mobile. Ha máskor nem, legalább a hét végén engedélyezz magadnak pihenést, relaxációt. Jól tennéd, ha ebben az egyre hidegebb időjárásban egy wellness hotelben lelnél kellemes, nyugodt kikapcsolódásra. A pénzeddel szerencsésen gazdálkodsz, így jut erre a kis pihenésre is.

BIKA (április 21 – május 20.)

A biztonság megteremtése ezen a héten fontos feladatod. Ez elsősorban anyagi biztonságot jelent. Ha vannak testvéreid, vagy közeli rokonaid, akik segítségre szorulnak, hidd el, nem sokat javít a helyzetükön, ha pusztán pénzzel támogatod őket. Vezesd rá ezeket a családtagokat, hogyan lehetnének önállóak, hogy ne csak a pénzes postásra várjanak egész nap.

IKREK (május 21 – június 21.)

Egyre többre becsülöd a barátaidat. Jóindulattal gondolsz azokra, akik támogatnak, de olyanok is eszedbe jutnak, akik valamikor, valahol kellemetlenséget okoztak neked. Akkor miért voltak a barátaid? Azért, mert a barátság köntösébe burkolták a gáncsoskodásukat.  Semmiképpen nem szeretnéd visszafizetni nekik, de egyre inkább megérted, mennyire nagy hatással vagyunk embertársainkra.

RÁK (június 22 – július 22.)

Zárkózottsággal nem sokra jutsz, de dühöngeni sem érdemes. Egy jól irányzott mondattal, megjegyzéssel még a legállhatatosabb bosszantókat is lehet szerelni.
A hét végén különleges, spirituális élményekben lehet részed. Figyeld az álmaidat és próbáld elemezni őket. Éppen itt az ideje, hogy belefogj egy álomnapló vezetésébe.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Munkádban minden remekül alakul. Esélyes vagy előléptetésre, de ha más nem, a főnök megbecsülése mindenképpen a tiéd. Hátha éppen most állítja össze a karácsonyi jutalmak listáját. Pároddal pénzen nem érdemes vitázni. Éppen eleget keresel, ne hajszold őt. Azt se dörgöld az orra alá, hogy időnként a te jövedelmed magasabb, mint az övé. Társasági életet ezen a héten, a korcsolyapályán élj.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Aggodalmaskodsz a családod miatt, és ha vannak gyermekeid, őket is fokozottan ellenőrzöd. Senki nem meri szóvá tenni, hogy azért ez már sok. Bízz meg az emberekben, különösen azokban, akiket a szeretteidnek nevezel. A külvilág felé nyugalmat erőltetsz magadra, sőt. Esetenként csak szemlélődsz vagy éppen érdekes, mesés történetekkel keltesz ámulatot.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Kicsit nehézkes vagy, ha önálló döntést kell hoznod. Halogatsz, vagy épp mindenféle kifogással élsz. Szuper lenne, ha több időt töltenél társaságban. A napi rutin untat, keress újdonságokat. Kevés az időd? Legalább hetente háromszor fél órát szánj valamilyen testmozgásra. Testileg, szellemileg is felfrissülsz általa.  Egy személyi edző, vagy sportban járatos barát sokat segíthet egy jó edzésterv kialakításában.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Váratlan helyekről érkezhet pénz. Jól is esik így az ünnepek közeledtével ez a plusz jövedelem. Kollégákkal szemben egyre zárkózottabb vagy. Valóban, minden érzést, gondolatot nem fontos kiadni magadból, de azért búskomor és megközelíthetetlen se legyél. Jó lenne egy kicsit lazítani. Kérdezd meg a párodat, milyen pihenésre, kikapcsolódásra vágyik.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Remekül érzed magad, sikeres vagy és vidám. Imádod a mozgást is. Ebben a hideg időben húzz puha, meleg kötött sapkát, sálat, kesztyűt, és menj ki a szabadba. A gyaloglás egészen felpezsdít. Különösen kedveznek a csillagok az emberi kapcsolataidnak. Tanácsot nem fogadsz el senkitől, de ha valaki csak társaságra vágyik, benned ideális partnert talál.

BAK (december 22 – január 20.)

Néhány napig nem történik semmi – ezt jó hírnek is tekintheted. Kicsit összeszedheted a gondolataidat. Lassan tervezheted a karácsonyi előkészületeket. Alapos vagy, így célszerű lenne egy naptárt is csatasorba állítani. Oszd fel az ünnepnapokig várható időt, és tervezd meg pontosan a napjaidat. Így semmilyen meglepetés nem érhet.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Most bátran szövögetheted újabbnál újabb álmaidat. Ha képes leszel kitartani egyik vagy másik mellett, meg is valósulhatnak. A barátságokat mostanában könnyelműen kezeled. Annak is elhiszed a szavát, akit jobb lenne messzire elkerülni. A hétvégét csendes pihenéssel, relaxációval töltsd. Rendezd a gondolataidat és végre nem ártana a könyvtáradat sem portalanítani.

HALAK (február 20 – március 20.)

Rendkívül sokat dolgozol, szinte egy percre sem állsz meg. Ideje lenne elgondolkodni, hogy ebből a sok vállalásból mindegyikre szükséged van-e? Persze, mire átgondolod a kérdést, talán már nem is lesz aktuális. Hullámzó kedélyed az egész hétre rányomja a bélyeget. Napközben próbálj legalább kétóránként rövidebb pihenőket tartani. Mozgasd meg a lábaidat, és végezz néhány nyújtó gyakorlatot.   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X