Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 51. hét (dec. 19-25.)

Wellness horoszkóp 51. hét (dec. 19-25.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Az ünnep előtti utolsó hetet optimistán kezded. Van egy kis időd, hogy átgondold, mi az, ami számodra a legfontosabb. A sokféle szerencsehozó e-mail sorából csak azokat tartsd meg, amik valóban kedves ismerősöktől érkeznek. A hét első napjaiban szakíts időt arra, hogy távolabbi ismerőseidet legalább telefonon felhívd. Meglátod, jobb lesz […]

KOS (március 21 – április 20.)

Az ünnep előtti utolsó hetet optimistán kezded. Van egy kis időd, hogy átgondold, mi az, ami számodra a legfontosabb. A sokféle szerencsehozó e-mail sorából csak azokat tartsd meg, amik valóban kedves ismerősöktől érkeznek. A hét első napjaiban szakíts időt arra, hogy távolabbi ismerőseidet legalább telefonon felhívd. Meglátod, jobb lesz a napod, amikor hallod az örömet a hangjukon.

BIKA (április 21 – május 20.)

Végre nem vagy annyira nehézkes, mint általában. Jó hangulatban telik a hét. Ha gyermeked, vagy közeli családtag érkezését várod külföldről, szinte másra sem tudsz koncentrálni. Karácsony idején sokkal több időd jut szeretteidre, mint általában. Fontos, hogy érezzék, bízhatnak benned, de számodra is elsősorban ők adják az energiát.

IKREK (május 21 – június 21.)

Nagy szükség lehet a diplomáciai érzékedre. Néhány rendezetlen ügy a szomszédokkal vagy a kollégáiddal még nyomja a válladat. De nem is te lennél, ha egy-egy jól irányzott mondattal nem lennél képes rendezni a vitás kérdéseket. A szenteste szép, meghitt perceket hoz. Ezen a napon eszedbe sem jut semmi olyan, ami gondot okozna.

RÁK (június 22 – július 22.)

Nagyon szeretnél végre családi körben lenni. Ha hosszú távú terveid vannak a munkáddal, az ünnepi hét éppen megfelel majd gondolkodásra, tervezgetésre. Azt nem állítom, hogy gyorsan megvalósul minden, de kitartással és türelemmel a legelveszettebbnek hitt helyzetből is rátalálsz a helyes útra. Valószínűleg részt veszel a céges bulin és a barátnőiddel is ünnepeltek egyet.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Már éppen elégszer írtam, hogy te vagy legjobb szervező. Erre a hétre a kollégákat tereled csoportba, és fantasztikus, ötletes karácsonyi ünnepséget kerekítesz. Nagyon fontosak az emberi kapcsolataid. Igyekszel még azok arcára is mosolyt varázsolni, akiknek ez általában nem sikerül. Az ünnepnapokon pedig megállíthatatlanul optimista vagy. Végre egy karácsony, ami az elképzeléseid szerint zajlik.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Mindenre kész vagy, hogy a te karácsonyi vacsorád és asztalterítéked legyen a legtökéletesebb. Kisebb pénzügyi zavar támadhat a hét elején, de kétségek helyett inkább bízz magadban: képes vagy a megoldásra. Taktikusan, átcsoportosítással sikerül megoldani a problémát. Ezen a héten vedd fel a kapcsolatot olyan barátokkal is, akiket régen láttál. Mindenki örül egy ilyen megkeresésnek.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Egy kicsit fárasztanak a karácsonyi előkészületek. Véleményed szerint a családod nem értékeli kellőképpen az erőfeszítéseidet. Az sem lehetetlen, hogy van egy titkod, ami miatt frusztráltnak érzed magad. Tedd félre az aggodalmaidat, és csodáld meg a gyönyörű karácsonyi díszítéseket. A nagy ünneplések közepette hívd el a családodat, vagy a barátaidat egy esti sétára.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Még az ünnep előtti utolsó órákat is munkával töltöd. Utána pedig jóleső érzéssel számolgatod a bevételt. Panaszra nincs okod, de persze, nem minden a pénz. A pároddal nagyon szép, meghitt pillanatokat élhetsz át karácsonykor. Legjobban akkor örül, ha megleped az egyik kedvenc fogásával, amire már régóta vágyik. Az ünnepnapokon lazíts, és örülj, hogy otthon lehetsz.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A hét elején még a te jegyedben jár a Nap. Alkalmad lesz találkozni régi barátokkal vagy éppen most sikerül megszilárdítani egy, eddig csak lazának gondolt kapcsolatot. Egyébként pedig csupa kellemes, jó dolog történik veled. Más ilyenkor igyekszik szabadságra menni, neked azonban ajánlom, hogy tarts ki a munkahelyen az utolsó pillanatig. Olyan dolog történhet, ami biztosíthatja a jövődet.

BAK (december 22 – január 20.)

Egy-két nap és itt a te hónapod. Nagyon várod a karácsonyt. Szeretnél a családoddal találkozni és szeretnéd, ha végre csendben, meghitt környezetben lehetnél. Ha utazol az ünnepek alatt, próbálj aggodalmak nélkül csomagolni. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat. A nyugalom akkor is fontos lehet, ha a párod szüleivel is találkoznod kell.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A pénzügyeket erre a hétre jobb lenne háttérbe szorítani. A barátságokat pedig reflektorfénybe helyezni. Bár, reflektor helyett hangulatosabb egy szép gyertya, terített asztal, forraltbor vagy forró csokoládé, és már indulhat is a jó kis beszélgetés. Élvezd a tél kínálta lehetőségeket! Ha hó közelébe kerülsz és szereted a téli sportokat, akkor semmi sem állíthat meg.

HALAK (február 20 – március 20.)

Az emberi szó olyan kincs, amit nem lehet összegekben mérni. Te vagy az, aki a legjobban képes átérezni mások érzéseit és mindenkihez van egy kedves szavad. Az is elképzelhető, hogy a munkahelyi karácsonyi ünnepségen te leszel a vezérszónok. Az otthoni karácsonyi menü elkészítése egy kis fejtörést okoz. Megpróbálsz mindenki kedvére tenni. Főzz olyat, ami finom, de nem kell napokig a konyhában robotolnod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X