Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 52. hét (dec. 26.- jan. 1.)

Wellness horoszkóp 52. hét (dec. 26.- jan. 1.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Az év utolsó hetében győzzön a józan ész. Elégedetlen vagy, de nem akarod terhelni a környezetedet. Szívesebben vagy egyedül, bár tudod, hogy a magány rossz tanácsadó. Úgy érzed, nincs, aki segíthetne rajtad. Valójában minden konfliktusban ott rejlik a megoldás. Gondolj arra, hogy amikor bezárul egy ajtó, valahol kinyílik egy […]

KOS (március 21 – április 20.)

Az év utolsó hetében győzzön a józan ész. Elégedetlen vagy, de nem akarod terhelni a környezetedet. Szívesebben vagy egyedül, bár tudod, hogy a magány rossz tanácsadó. Úgy érzed, nincs, aki segíthetne rajtad. Valójában minden konfliktusban ott rejlik a megoldás. Gondolj arra, hogy amikor bezárul egy ajtó, valahol kinyílik egy másik.

BIKA (április 21 – május 20.)

Jó hangulatban zárod az évet. A szerencse bolygója melletted áll. Optimistán már a következő évet tervezgeted. Ha még néhány napot dolgozol, ne add fel a tőled megszokott, magas színvonalat. Lehet, hogy ezzel az igényességgel most egyedül vagy, de különösen a jövőd szempontjából érdemes ragaszkodnod az eredeti elképzeléseidhez.

IKREK (május 21 – június 21.)

A családi körben eltöltött ünnepek lehetőséget adtak és adnak még most is, hogy távolabbi célokról beszélgessetek. Az év vége közelsége azonban sokkal lazábbá tesz. Élvezed, ha szabadságon vagy és örömet okoz az is, ha barátokkal, ismerősökkel találkozol. Ezen a héten ne törd sokat a fejed! Jó lenne, ha egy kellemes uszodázás vagy gyógyfürdőzés is beleférne a programodba.

RÁK (június 22 – július 22.)

Az ünnepek utáni és az év végi hangulat egészen felkavarja az érzelmeidet. Próbáld meg tudomásul venni, hogy nem mehet minden zökkenőmentesen. Fogadd el, hogy jelenleg annyi a lehetőséged, amennyi. Érzelmileg inkább titokzatos vagy, mintsem nyitott. Esetleges párkapcsolati problémáidat előbb-utóbb meg kell beszélned, de ne most.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Aki a te jegyedben született, nehezen éli meg, ha nem lehet a középpontban, vagy ha nem ő az, akinek minden elsőre sikerül. Most, bizony itt az idő, hogy megkomolyodj. Nem megy könnyen, de az év elején a szokásos fogadalmak között szerepelhetne egy mondat a takarékosságról is. Az újév első napján úgy érzed, tele vagy energiával.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Kitartás és lendület jellemez az év utolsó hetében. Ezzel a rendkívüli aktivitással szinte pótolni szeretnél minden olyan percet, amit esetleg elmulasztottál. A hét végét, ha barátokkal töltöd, találj lehetőséget az evés-iváson túl mélyebb beszélgetésekre is. Igényled, hogy figyeljenek rád és másoknak is jól jön, ha kiönthetik a szívüket. Meglepve hallgatod az őszinte gondolatokat.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Az év utolsó hetében bizony szűkre szabott a költségvetésed. Nincs más hátra, mint okosan gazdálkodni az ünnepi sütemények, ételek megmaradt darabjaival. Nézz szét az interneten hányféle feldolgozási mód létezik. Családod idősebb tagjaival sok időt töltesz. Ez a hét az emberi kapcsolatok ápolásának hete. Az idő látszólag lassan telik, de várd csak ki az újévet!

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Munkáddal szerzett értékes kapcsolataid most nagyon jól jönnek. Kivételesen több a szabad időd, mint általában. Családodban él legalább egy olyan személy, akivel ha beszélgetsz, egy perc alatt képes kihozni a sodrodból. Mivel alaptermészeted szerint képes vagy az emberek veséjébe látni, vizsgáld csak meg, miért is olyan morcos, vagy támadó ez a rokon. Párkapcsolatod ezen a héten felhőtlen, harmonikus.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Sokkal több kedvet, erőt érzel magadban, mint korábban. Anyagi ügyeiddel foglalkozol, de a probléma mellett máris látod a megoldást. Lényegesen felelősségteljesebbnek kellene lenned. Itt az alkalom a változtatásra, hiszen a hét utolsó napján már egy új évet írunk. Alapvetően pedig minden fejben dől el. Tegyél rendet a gondolataid között – ez már félsiker! 

BAK (december 22 – január 20.)

Végre megérted, hogy aminek meg kell változni, az meg is változik. Engedd el az összes illúziódat, téves elképzelésedet és aggodalmadat. Az év vége mindig jó alkalom a számvetésre. Láthatod, sokkal több kedvező dolog történt, mint kedvezőtlen. Az év legutolsó napjaira pozitív, szinte fergeteges hangulatba kerülsz.  
Ki ne hagyd azt a szuper szilveszteri bulit!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A karácsony valószínűleg fordulópont lehetett az életedben. Van olyan régóta húzódó gondod, amire éppen az ünnepek alatt kaptad meg a megoldást. Elsősorban törekedj arra, hogy végre felnőtt legyél. Mindegy, hány éves vagy, a születési jegyedre jellemző, hogy örökre gyerek maradsz. Azért a gyermeki létnek is vannak fokozatai! Első lépésként függetlenedj egy idős rokontól, aki túlságosan tolakodó.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nyitottnak lenni jó tulajdonság, de a hiszékenység tévútra vihet. Ezek között az érzések között kellene egyensúlyt teremtened nem csak ezen a héten, hanem általában az életed során. Most is tele vagy számtalan ötlettel, vágyálommal. Vasárnap, ha rád köszönt az újesztendő, mondd ki hangosan is, hogy inkább kevesebb terv, de sokkal több megvalósulás. Jellemezze ez az újévet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X