Főoldal > PSZICHÉ > Hallgasd meg, mit súg neked a kínai horoszkóp 2012-re!

Hallgasd meg, mit súg neked a kínai horoszkóp 2012-re!

0

Írta: and

A Sárkány éve következik. Nem csoda, ha erről neked is egy akciófilm ugrik be elsőre, hiszen a 2012. január 23-án kezdődő és 2013. február 9-ig tartó időszak tele lesz kalanddal és küzdelemmel! A kínai horoszkópban a Sárkány a szerencse és a küzdés szimbóluma, ráadásul a jövő év a kínai ötelem-felosztás szerint Víz elemű, ami a […]

A Sárkány éve következik. Nem csoda, ha erről neked is egy akciófilm ugrik be elsőre, hiszen a 2012. január 23-án kezdődő és 2013. február 9-ig tartó időszak tele lesz kalanddal és küzdelemmel! A kínai horoszkópban a Sárkány a szerencse és a küzdés szimbóluma, ráadásul a jövő év a kínai ötelem-felosztás szerint Víz elemű, ami a nyugati asztrológiához hasonlóan az érzelmek és az empátia bőségét jelöli. 2012 tehát nem foszt meg téged a nagy lehetőségektől, az előreléptetéstől, a sikeres házasságtól és a gyümölcsöző üzletektől. A Sárkány azonban bosszút áll azokon, akik a fejlődéssel szembe mennek, esetleg egy helyben ácsorogva vagy sunyin elrejtőzve próbálják átvészelni a felfordulást.

Sárkány:

Ez az év kizárólag rólad szól, ám nem mindegy, mivel kerülsz reflektorfénybe. Lobbanékonyságod nagy viharokat kavarhat, ezért figyelj arra, hogy ne bánts meg másokat feleslegesen.

Szerelem

Párosan: Az év első hónapjaiban tele leszel életerővel és energiával; ha azonban csak otthon ülsz, a tétlenség az agyadra megy, és egy idő után azt veszed észre, hogy rettentő feszült vagy. A nyár nagyon is szenvedélyesnek ígérkezik, de nem viharoktól mentesnek – ezeket a konfliktusokat az év második felében tudod oldani, már ha egyáltalán érdemes.

Egyedül: Készülj, mert 2012-ben megtalálhatod életed párját – erre főleg az év első hónapjaiban, valamint nyáron van esélyed –, tehát nem érdemes kompromisszumokra kényszerítened magad egy hozzád méltatlan fickó oldalán.

Karrier: Figyelj, mert ebben az évben mások véleménye különös lesz. A nyár türelmetlenséged és aktivitásod miatt a nagy sikerek és a látványos bukások évszakának ígérkezik: jót tesz majd egy kiadós pihenés.

Maxima-tipp: Használj bio- és natúrkozmetikumokat, és havonta legalább egyszer szakíts időt egy relaxációs masszázsra!

Kígyó

A legnagyobb pörgésben sem veszíted el a fejed. Hidegvéred és intelligenciád megóv a nagy kudarcoktól, ehhez viszont az kell, hogy a kicsikkel is küzdj meg. 

Szerelem

Párosan: Az év első felében számos kísértésnek leszel kitéve. A hűségedet éppúgy ki kell érdemelnie egy férfinak, mint a szenvedélyedet. Mielőtt titkos viszonyba keverednél, tedd fel a kérdést magadnak: tényleg érdemes kockáztatni?

Egyedül: A Sárkány évében karizmatikusabb leszel, mint valaha! Az impulzusokkal teli január-februárban, illetve a szerelemben dúskáló őszi hónapokban kelted fel egy jóképű pasi érdeklődését.

Karrier: Remek stratéga vagy, de pont ezért az év eleji káosz rövid időre lebénít, és nem kizárt, hogy egy tanulságos bakit is vétesz a munkádban. Minden igyekezeted ellenére is adódnak váratlan helyzetek, ilyenkor bízz magadban, és bátran hozz gyors döntéseket!

Maxima-tipp: A jóga és a meditáció jobb intuícióhoz juttat, és segít mélyebb szinten megérteni az élet nehézségeit.

Ebben az évben egészen biztosan remekül szórakozol, hiszen szereted az izgalmakat, a bulikat és az újdonságokat.

Szerelem

Párosan: Az év elején az odaadás jellemzi a kapcsolatodat, viszont vigyázz, mert nyáron a csökönyösséged és az önzésed szakítást is eredményhezhet. Barátkozz meg azzal, hogy te is tévedhetsz, és tanulj meg bocsánatot kérni!

Egyedül: 2012 a kalandok éve lesz – rajtad múlik, hogy újra és újra kiélvezed-e az újdonság varázsát, vagy inkább belevágsz egy tartós kapcsolatba. Idén a hideg gyújt lángra: január, február, november és december ígérkezik igazán romantikusnak.

Karrier: Ha előadással, dekorációval kapcsolatos vagy szervezői feladatokat látsz el, netán ilyen területek iránt érdeklődsz, kihívásokkal és lehetőségekkel teli év elé nézel.

Maxima-tipp: 2012-ben a játéknak és a szerepeknek nagy jelentőségük lesz: próbálj ki többféle sminket, esetleg vegyél részt egy színjátszó körben!


Kecske

Lehet, hogy nem szereted a nagy falatokat, idén azonban kénytelen leszel megbirkózni a képtelen küldetésekkel is!

Szerelem

Párosan: Zajosan indul az új év: egy felfokozott helyzetben olyan érzelemkitörést produkálsz, ami megrémíti a párodat. Tisztázd minél hamarabb a dolgot! A nyár meghozza a megnyugvást, és az év vége felé akár eljegyzéssel vagy összeköltözéssel is megpecsételhetitek a kapcsolatotokat.

Egyedül: Tavasszal és ősszel kapsz leginkább ihletet a társkereséshez, ami eredménnyel zárul majd egy édes pasi oldalán.

Karrier: Az év eleji felfordulás lazsálásra csábíthat. Vigyázz, mert a tunyaság kora tavasszal csúnyán visszaüthet! Március-áprilisban személyes ellentétek borzolják az idegeidet, a helyzeten azonban csak te tudsz változtatni!

Maxima-tipp: A harcos Sárkány évében önbizalomra és küzdőszellemre lesz szükséged. Miért nem próbálod ki mondjuk a bokszot?

Majom

A világnak szüksége van a problémamegoldó képességedre! Szokatlan ötleteid és optimizmusod mindig átlendítenek a nehézségeken.

Szerelem

Párosan: Áprilisban vagy májusban megérhet bennetek az elhatározás, hogy kapcsolatotokat eljegyzéssel, fészekrakással vagy egy babával tegyétek teljesebbé.

Egyedül: A munka vagy tanulás révén találkozhatsz valakivel, aki előbb az eszével vívja ki elismerésedet, később pedig a szívedet is behálózza.

Karrier: Bár alapvetően rosszabb anyagi körülmények között élsz és keményebben kell dolgoznod, mint tavaly, a kihívások mindenért kárpótolnak.

Maxima-tipp: Miért is ne mehetnél egyedül egy wellnesshétvégére vagy egy fesztiválra, ha épp senki nem ér rá?

Nem találod a saját jegyed? A horoszkóp folytatását keresd a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X