Főoldal > PSZICHÉ > Így lesz romantikus és boldog éved!

Így lesz romantikus és boldog éved!

romantikaszerelem
0

Írta: and

1.    Romantikus séta kéz a kézben, az esti fényekben úszó városban, netán havas vidéken. Utána forró fürdő együtt? 2.   Romantikus vacsora otthon gyertyafényben, zenehallgatással, illóolajjal, masszázzsal, miközben  mellőzítek a telefont és számítógépet. 3.    Mozimaraton kedvenc filmeitekkel. Kényelmesen összebújva, finom italokkal és rágcsálnivalóval körítve. 4.    Korcsolyázás, meleg tea vagy forraltbor, hisz egyre több jégpálya elérhető már. […]

1.    Romantikus séta kéz a kézben, az esti fényekben úszó városban, netán havas vidéken. Utána forró fürdő együtt?

2.   Romantikus vacsora otthon gyertyafényben, zenehallgatással, illóolajjal, masszázzsal, miközben  mellőzítek a telefont és számítógépet.

3.    Mozimaraton kedvenc filmeitekkel. Kényelmesen összebújva, finom italokkal és rágcsálnivalóval körítve.

4.    Korcsolyázás, meleg tea vagy forraltbor, hisz egyre több jégpálya elérhető már. Esetleg úszás, szaunázás ráérősen, utána teaház vagy cukrászda.

Fiúk figyelem: Mivel a romantikus szórakoztatás hagyományosan nem a férfiak feladata, párod  biztosan értékelni fogja, ha megpróbálkozol elkápráztatásával.

romantika2.jpg ()5.    Bármikor meglepheted partneredet színház- vagy operajeggyel. Esetleg táncolni is elviheted.

6.    Bécs, Pozsony, Párizs vagy Róma – mind-mind csodás úticél és izgalmas meglepetés .

Lányok figyelem: A férfiak számára gyakran mást jelent a romantika. Érezze ezúttal, hogy csak rá figyelsz!

7.    Párod örülni fog, ha vásárlás, rokonokhoz rohangálás és késő esti vezetés helyett, kettesben töltheti veled az estét. Az otthoni meghitt, szenvedélyes este nyugtatólag hat mindkettőtökre.

8.    Romantikáért, szórakozást cserébe nézd meg vele végre azt a filmet (legyen  az akció vagy bármi más), amit oly régen meg akar már neked mutatni.

Külföldi üdülést, egzotikus pihenést tervezel?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X