Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 1. hét (jan.2 -8.)

Wellness horoszkóp 1. hét (jan.2 -8.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Számodra az új esztendő valóban új lesz. Lendületesen, kissé talán nemtörődöm hangulatban indítod. Megerősödsz abban az elhatározásodban, hogy valami különlegeset kellene tanulnod. Elsősorban a lélekkel kapcsolatos tanulmányokat keresd. BIKA (április 21 – május 20.) Egyre nagyobb szükségét érzed, hogy lelkileg összhangba kerülj. Segíthet a már meglévő társad, de elképzelhető […]

KOS (március 21 – április 20.)

Számodra az új esztendő valóban új lesz. Lendületesen, kissé talán nemtörődöm hangulatban indítod. Megerősödsz abban az elhatározásodban, hogy valami különlegeset kellene tanulnod. Elsősorban a lélekkel kapcsolatos tanulmányokat keresd.

BIKA (április 21 – május 20.)

Egyre nagyobb szükségét érzed, hogy lelkileg összhangba kerülj. Segíthet a már meglévő társad, de elképzelhető új ismeretség is. Most azonban elsősorban az élet élvezete számít. Úgy látszik, nem untad meg az év végi lakomákat.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ha az újév első hetére időzítetted a sítúrát, jobb időpontot nem is találhattál volna. Alig várod, hogy fizikailag is jól elfáradj. Már most megcsillan előtted ennek az évnek a legerősebb minősége, vagyis, hogy kilépsz a megszokott környezetből, és kitárul előtted a világ.

RÁK (június 22 – július 22.)

Alig várod, hogy újra munkába állj. Nagyszerűen koncentrálsz a feladatokra, tele vagy fantasztikus ötletekkel. Párkapcsolatban a hétvége hozhat újdonságot. Igyekezz érzékeny és engedékeny lenni, de azért az elveidet ne add fel.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Az újév, egyben új életritmust is hoz. Tanulj újdonságokat! Nem kötelező iskolapadba ülnöd, de érdemes figyelned a világ dolgaira és mások szokásaira. Idegen tájak és kultúrák megismerése érdekes élményekkel gazdagít. Már most kezdj hozzá!

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Kivételesen jól érzed magad a bőrödben. Úgy találod, az elhatározásaid mind bejöttek, tehát érdemes folytatnod őket. Bármilyen segítő munkára vállalkozol, sokra viszed. Kitűnőek a megérzéseid – ez számodra újdonság, de bátran hagyatkozhatsz rájuk.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Biztos, hogy kitűnően sikerült a szilveszter. Még ezekben a napokban is dudorászva és táncolva lépegetsz. Ne lepődj meg, ha egy korábbi szerelmed felbukkan a színen. Várhatóan teljes intenzitással szeretné megújítani a régi szerelmet.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Már az év első munkanapja új lehetőséget tartogat. Ne habozz! Vállalkozz olyanra is, amiről korábban még nem is hallottál. Ebben az esetben egy gyors döntés sokkal többet hoz a konyhára, mint a hosszas töprengés. Vasárnapra válassz egy kellemes regényt és maradj otthon.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Túlságosan pörgősre sikerült az év vége, így végre egy kis magányra vágysz. Kedvező időjárás esetén tölts sok időt a szabadban, bár egy kis fagy, vagy hó sem riaszthat el. Ha szingli vagy, éppen sportolás közben találkozhat valakivel, aki megdobbanthatja a szíved. 

BAK (december 22 – január 20.)

Egy kis lustálkodásra vágysz. Ez csak a látszat, hiszen közben csak úgy száguldanak a gondolataid. Ezer terved van, és ezer új ötleted. Elhiheted, ebben az esztendőben ezekből többet is sikerre viszel. Addig is élvezd az életet!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Szerelmes hangulatban talál rád az új esztendő első hete. Ki a szerencsés? Nem tudható, hiszen most elsősorban az érzés a fontos. Lehet, hogy egyelőre csak egy ideál, amit dédelgetsz, de azt igazán szívből teszed.

HALAK (február 20 – március 20.)

Javítani szeretnél a munkakörülményeiden. Sajnos ezt túlságosan korán kezdted terjeszteni, így nem lehetetlen, hogy a főnököd még idő előtt megneszeli és ő lesz az, aki előbb lép. Amíg nincs meg a következő lehetőséged, inkább hallgass.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X