Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 2. hét (jan. 9-15.)

Wellness horoszkóp 2. hét (jan. 9-15.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) A családi életed és a hivatásod között kellene egyensúlyt teremtened. Egyelőre úgy érzed, egyik kioltja a másikat. Mielőtt elhamarkodott döntést hoznál, adj magadnak egy kis szabad időt. Relaxálj, vagy beszélgess a barátnőiddel. A lényeg, hogy kiszakadj kicsit a napi rutinból. BIKA (április 21 – május 20.) Az új év […]

KOS (március 21 – április 20.)

A családi életed és a hivatásod között kellene egyensúlyt teremtened. Egyelőre úgy érzed, egyik kioltja a másikat. Mielőtt elhamarkodott döntést hoznál, adj magadnak egy kis szabad időt. Relaxálj, vagy beszélgess a barátnőiddel. A lényeg, hogy kiszakadj kicsit a napi rutinból.

BIKA (április 21 – május 20.)

Az új év új lehetőségeket is hoz. Egyelőre még nem tudható, milyen hatással lesznek a változások az életedre. Ami biztos, hogy mindig csak a saját tapasztalataidra hallgass. Pletykálkodó, félig informált kollégák szavára ne adj. A hét második felében felpezsdül körülötted az élet. Indíthatod az új projektedet.

IKREK (május 21 – június 21.)

Kissé mellbe vág a hír, hogy egy jelentősebb összeget kell kifizetned. Egy- két nap gondolkodás után azonban máris a kezedben a megoldás. Minden területen neked kedveznek a csillagok. Egy régi ismerős felbukkanása új távlatokat nyithat meg előtted. A hét végét töltsd családi körben, menjetek például moziba.

RÁK (június 22 – július 22.)

Hatalmas energiákat tudnál mozgósítani, ha nem lelkiznél fölöslegesen. Próbáld átnézni a naptárad, és iktasd ki a fölösleges elfoglaltságokat. Tegyél rendet a fejedben. Amikor mindezzel készen vagy, meglátod, szinte szárnyakat kapsz. Egyik pozitív dolog követi a másikat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Most már elmondhatod, magad mögött hagytad az akadályokat. Az új év számtalan lehetőséget tartogat számodra. Ezen a héten nézd át a nyelvtanulási lehetőségeket, de ne ugorj bele az első ajánlatba. Általában az alacsony árak a minőség rovására mennek.  Olvasd át a referenciákat is.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A vágyak és a lehetőségek végre egymásra találnak. El sem akarod hinni, hogy akivel a múlt évben vitáztál, idén a kedvedet keresi. Pénzügyekben, hosszú távú elképzelésekben is melléd szegődik a szerencse. Tudod, mi a titka ennek a sikeres kezdetnek? Kellemes stílus és sok mosoly. A kritizálást hagyd másokra.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Sokkal több magabiztosságra van szükséged. A hivatásodban zajló események, változások mind a javadat szolgálják, ezt azonban el is kellene hinned. Szívesen találkozol régen látott barátokkal. Ezek az alkalmak jót tesznek a személyiséged alakulásának. Figyeld meg, nyilvánosság előtt milyen ügyesen szerepelsz.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Előtted mások lelke nyitott könyv. Ezekben a napokban egy régi barát, vagy szerelmi partner tér vissza újra az életedbe. Ne aggódj, nem borítja fel a harmonikus párkapcsolatodat. Valószínűleg csak segítséget kér, amit te szívesen meg is adsz neki. A párod, ha kérdéseket tesz fel, ne habozz, mindig mondj igazat.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Úgy érzed, magányra lenne szükséged. Tudom, nem a legokosabb szabadsággal indítani az évet, mégis, ha sikerül, legalább egy-két napot vegyél ki. Olvasgass, nézz romantikus filmeket. Az édességeket, azonban felejtsd el! Nagyon nehéz lesz ledolgozni a most felszedett pluszkilókat.

BAK (december 22 – január 20.)

Az új év máris sok feladatot hoz. A lényeg, hogy ne gondolkozz sokat, használd a kreativitásodat. Párkapcsolatban néha elgyengülsz és nem vagy képes kiállni az érdekeid mellett. Hidd el, a másik félnek is jobb, ha végre megmondod, mi lenne az igényed. Itt elsősorban arra gondolok, hogy fordítson rád több figyelmet.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Még mindig nem érzed, hogy elindult az új év. Szívesebben lustálkodnál otthon. Munkahelyeden is inkább internetes oldalakat „lapozgatsz”. Az új kollégát fogadd nyitott szívvel, és segítsd, amiben tudod! Képzeld magad az ő helyébe. Neked is jólesik, ha figyelnek rád. Szabadidődben egyre többet álmodozol.

HALAK (február 20 – március 20.)

Nagyon jó a hangulatod. Hidd el, amit te tudsz, abban nem akad versenytársad. Már most, az év elején felmérheted az új lehetőségeket. Ügyelj arra, hogy pénzt csak akkor adj valamiért, ha meggyőződtél a minőségről és arról, hogy valóban megkaphatod az árut. A hétvégét töltsd a természetben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X