Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 3. hét (január 16-22.)

Wellness horoszkóp 3. hét (január 16-22.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Ha fontos célokat tűzöl magad elé, biztos, hogy jó úton jársz. Elsősorban a hivatásod területén érzed jól magad. Sietni nem kell sehová, inkább válaszd az apróbb lépéseket. Így sokkal előbb jutsz eredményhez. A hét második felében felszabadultabbnak érzed magad. Jót tenne, ha ellátogatnál egy gyógyfürdőbe is. BIKA (április 21 […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ha fontos célokat tűzöl magad elé, biztos, hogy jó úton jársz. Elsősorban a hivatásod területén érzed jól magad. Sietni nem kell sehová, inkább válaszd az apróbb lépéseket. Így sokkal előbb jutsz eredményhez. A hét második felében felszabadultabbnak érzed magad. Jót tenne, ha ellátogatnál egy gyógyfürdőbe is.

BIKA (április 21 – május 20.)

Ez a hét a népszerűség jegyében telik. Munkádban és a magánéletedben is kedvező napok várnak. Általában érzelmi oldalról közelíted meg a dolgokat. Elképzelhető, hogy már most előleget kell befizetned egy nyaraláshoz, de ez szerencsére nem okoz gondot, ráadásul, ezzel a módszerrel sok pénzt takaríthatsz meg.

IKREK (május 21 – június 21.)

Nálad még tart az év eleje. Munkádban lassabbra fogod a tempót. Minden nap jut egy kis időd meditálni. Lassan a mindennapjaid részévé válik ez a életmód, amivel feltöltekezhetsz és kitisztíthatod a gondolataidat. Baráti körödben változás várható, valaki eltávolodik a csapattól. Ugyanakkor új ismeretségeket is szerzel.

RÁK (június 22 – július 22.)

Igényled a társaságot. Kevésnek tartod, hogy csak telefonon vagy az interneten keresztül érintkezz a rokonaiddal, barátaiddal. A téli időszakban biztosan örülnének, ha például palacsinta partira hívnád őket. Vendégszeretet és kreativitás – ezek a hívószavak a hétre. Munkahelyeden tartsd nyitva a füled.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Ne vállald túl magad, még akkor sem, ha csábító a lehetőség. A vásárlásokat is inkább halaszd egy későbbi időpontra. Lehet, hogy valami nagyon tetszik, de amikor hozzájutsz, megtapasztalod, hogy talmi csillogás az egész. Egy ilyen csalódás pedig egész hétre képes beárnyékolni a hangulatodat.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Használd ki ezt az időszakot, hiszen most sokkal magabiztosabb lehetsz, mint máskor. Megjelenéseddel is megbízhatóságot, találékonyságot és remek problémamegoldó képességet sugallsz. Jót tesz a céltudatos mozgás is. Egyelőre, többnyire zárt térben, edzőteremben érzed jól magad.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Fontos, hogy élj azokkal a lehetőségekkel, amik a munkád során kerülnek az utadba. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek okkult érdeklődése rád is átragad. Mindenesetre mielőtt elköteleznéd magad bármilyen tanulmányok vagy eszmék mellett, előbb tájékozódj. Hajlamos vagy meggondolatlanul dönteni.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Baráti kapcsolataid most jó hasznot hajtanak. Segítséget kaphatsz olyan dolgokban, ahol szükség van az alapos és nagyon aprólékos munkára. Neked pedig kifejezetten jólesik, hogy fontos vagy másoknak és számíthatsz rájuk. A hét vége felé találj lazító, pihentető elfoglaltságot, mivel néha indok nélkül is kitörsz vagy dühös leszel.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Akár diplomáciai pályára is léphetnél a héten, olyan kiválóan lavírozol, ha pénzügyekről van szó. Különösen akkor lehetsz sikeres, ha valakit, vagy valakiket meg kell győznöd anyagi ügyekben. Családi életed is előtérbe kerül. Kellemes, meghitt légkörben telnek a következő napok. A közös vacsoráknál pedig mindent meg lehet beszélni.

BAK (december 22 – január 20.)

A hét közepén új fejezetet nyithatsz a hivatásod területén. Jól gondold meg, hogy mit választasz. Szükség lesz tudásra, elhatározásra, de az intuíció is jó tanácsadó lehet. Többnyire egyedül szeretsz dolgozni, azonban nem árt, ha tudomásul veszed, a csapatmunka sokat ér. Külföldi kapcsolataidat is érdemes ápolni.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Ezen a héten hallgass a megérzéseidre. Bár sokkal jobban szereted a tényeket, hidd el, bizonyos esetekben nem érdemes mérlegelni. Az első benyomás a legfontosabb és az első mondat a leghelyesebb, ami az eszedbe jut. Anyagi területen érdekes fejlemény, hogy onnan jön pénz, ahonnan nem is várnád.

HALAK (február 20 – március 20.)

Lendületesen, jó kedéllyel vágsz neki a hétnek. Élvezed, hogy a figyelem középpontjába kerülsz. A hét második felében néhány sportszert is beszerzel. Fontos lenne egy jó minőségű fitnesz szőnyeget is vásárolnod. Óvd a térdedet az ütésektől. A kemény padló és a mostani túlzott lendületed akár kisebb sérülést is okozhat. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X