Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 4. hét (január 23-29.)

Wellness horoszkóp 4. hét (január 23-29.)

januári horoszkóp
0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Lelkes és nyitott vagy. Nem csak ezen a héten, hanem a közeljövőben fogékonyabb leszel minden újra. Még nem késő nekikezdeni az újévi fogadalmad megvalósításához, azaz elkezdeni valamilyen rendszeres mozgást. A pénz ne legyen akadály! Számold át a kiadásaidat, mondj le néhány fölösleges dologról, és vásárolj egy edzőtermi bérletet. BIKA […]

KOS (március 21 – április 20.)

Lelkes és nyitott vagy. Nem csak ezen a héten, hanem a közeljövőben fogékonyabb leszel minden újra. Még nem késő nekikezdeni az újévi fogadalmad megvalósításához, azaz elkezdeni valamilyen rendszeres mozgást. A pénz ne legyen akadály! Számold át a kiadásaidat, mondj le néhány fölösleges dologról, és vásárolj egy edzőtermi bérletet.

BIKA (április 21 – május 20.)

Próbálj elszakadni az egyszerű, hétköznapi dolgoktól. Tedd színesebbé az életedet. Elsősorban az aggodalmaktól és a negatív, visszahúzó gondolatoktól válj meg. Hivatásod területén, ha változást tapasztalsz, fogd fel úgy, mint egy új lehetőséget. A barátokkal, de még a főnököddel szemben is jobb, ha némi alázatot mutatsz. Ez persze még jelenti azt, hogy meg kell alázkodnod.

IKREK (május 21 – június 21.)

Rólad az a hír járja, hogy képtelen vagy titkot tartani. Nem rosszindulatból adod tovább a hozzád érkező információkat, egyszerűen csak ilyen vagy. Fontos számodra, hogy mindig jólértesült legyél, és a napi baráti vagy munkahelyi trécspartit sem hagynád ki semmiért. Most azonban rá kell döbbenned, hogy a másoknak kiadott hírek, nem feltétlenül kerültek a legjobb kezekbe. Pletykálkodni nem szép dolog, és te is könnyen megütheted a bokád. Mivel nincs kedved magyarázkodni, inkább tartsd meg magadnak a megtudott titkokat.

RÁK (június 22 – július 22.)

A hételeji pesszimizmus csak múló hangulat, aminek az oka az, hogy már megint túlvállaltad magad. Szánj időt a pihenésre is. A napi meditáció sokat segíthet. Most a karrieredet és az egész jövődet érintő kérdések is foglalkoztatnak. Ennek ellenére sokszor nem méred fel a valódi lehetőségeidet.  Ilyenkor jól jön egy papír és egy toll. Írd le szépen sorban, hogy mik is a céljaid, majd valósítsd meg őket apró lépésekben.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Ha huzatos helyen töltöd a napod nagyobb részét, nem árt az óvatosság. Egy csinos, lehetőleg vidám színű sál nemcsak a torkodat védi, hanem a hangulatodat is feldobja. Emellett mostanában elég makacs vagy. Konfliktus esetén most nehéz veled bármilyen egyezségre jutni. Annyira fontos számodra a döntés szabadsága, hogy senki szavára nem hallgatsz. Az a szerencse, hogy most jó passzban is vagy, így hallgathatsz saját megérzéseidre. De azért ne hidd, hogy tévedhetetlen vagy.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ami az anyagiakat illeti, igazán jól állsz. Ösztönösen hozod meg a jó döntéseket. Ez a hét fontos időszak akkor is, ha javítani kívánsz a munkakörülményeiden. Minimum egy szép, nagylevelű cserepes növényt vigyél be az irodába az íróasztalodra. Így kicsit tavasziasabb hangulatba kerülsz majd. Párkapcsolatodat harmónia jellemzi, de azért csempéssz egy kis romantikát a hétköznapjaidba egy romantikus filmmel vagy egy hangulatos koncerttel.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Érzelmileg kötődsz a munkádhoz. Így valószínűleg képtelen vagy elfogadni az ott bekövetkező változásokat. Néha, egészen meglepően reagálsz egy-egy váratlan helyzetre. Sokszor eltúlzottak a reakcióid. Előfordulhat, hogy békesség helyett inkább a konfliktusokat keresed. Magánéleted viszont fantasztikusan színes: szerelmek jönnek és mennek, aminek te örülsz, hiszen nem akarod elkötelezni magad. Ha a munkahelyed sítúrát szervez, jelentkezz rá te is, de azért előtte egy kis edzés nem árt.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Ügyesen építgeted a kapcsolataidat. Szerencsés helyzetben vagy, mert most több lábon is meg tudsz állni. Így pénzügyileg sem jöhetsz most zavarba. Munkahelyeden kihasználod a kínálkozó lehetőségeket. De azért nem árt, ha vannak támogatóid. Elsősorban a tudásod és a vállalkozó szellemed juttathat nyerő helyzetbe. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben semmit ne írj alá ezen a héten, főleg, amíg szakember véleményét ki nem kérted.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Nagy szükség van arra, hogy valakinek megbocsáss. Nem esik nehezedre, mégis halogatod. Hidd el, sokkal jobban érzed majd magad, ha lezárod ezt a kényelmetlen helyzetet. Hivatásodban aranyat ér leleményességed. Dönts mielőbb és tiéd az új feladat vagy az új lehetőség. Kapcsolatépítésben is jók az esélyeid. Többeknek tetszenek az ötleteid és a meglátásaid.

BAK (december 22 – január 20.)

Te, aki általában zárkózott vagy, ezen a héten esélyt kapsz, hogy nyitottan, befogadóan közelíts az emberekhez. Meglátod, milyen jól érzed majd magad! Sok dolog egyszerűbbé válik. Pénzügyekben is felszabadultabbnak érzed magad. Sokat foglalkozol a családoddal és az otthonod alakításával is. Legalább a hétvégére vezesd be pároddal a közös reggelit, akkor úgy sem kell sietnetek.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Igazi jutalomjáték számodra ez a hét. Önmegvalósításban, karrierépítésben nincs előtted akadály. Lehet, morcos, sokat követelő a főnököd, de te túljársz az eszén. Azonban fontos lenne sokkal több időt a szabad levegőn töltened. Sokféle betegséget megelőzhetsz, ha legalább naponta fél órát sétálsz. Szakadj el egy kicsit a monitortól.

HALAK (február 20 – március 20.)

Legyőzhetetlennek érzed magad. Ez nem is lenne baj, ha valamilyen sportágban jeleskednél. Azonban amikor olyan döntő fontosságú kérdésekben kell döntened, mint a pénzügyek vagy a család, túlságos hallatod a hangodat, és nem vagy képes a kompromisszumokra. Tele vagy álmokkal és vágyakkal, de nem ártana kicsit reálisabban látnod a dolgaidat. Találj egy hozzáértő és kedves személyt, akinek hallgatsz a szavára, és kérd ki a véleményét.   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X