Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 5.hét (jan. 30 – febr. 5.)

Wellness horoszkóp 5.hét (jan. 30 – febr. 5.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Ismét az a határozott személyiség vagy, akinek gondolod magad. Ráadásul, hatalmas adag együttérzés is szorul beléd, így barátaid elsőszámú kedvence leszel. Imádják a humorodat, amivel még a nehezebb helyzeteket is megoldod. Egy régebbi munkádért most kapod meg a pénzed, amit okosan félreteszel. Jó időpontot választasz, ha beiratkozol egy edzőterembe. […]

KOS (március 21 – április 20.)

Ismét az a határozott személyiség vagy, akinek gondolod magad. Ráadásul, hatalmas adag együttérzés is szorul beléd, így barátaid elsőszámú kedvence leszel. Imádják a humorodat, amivel még a nehezebb helyzeteket is megoldod. Egy régebbi munkádért most kapod meg a pénzed, amit okosan félreteszel. Jó időpontot választasz, ha beiratkozol egy edzőterembe. Most képes leszel kitartani.

BIKA (április 21 – május 20.)

Munkahelyeden kissé ingoványos a talajra tévedsz. Ilyenkor, amikor érlelődik a változás, gyakran eshetsz abba a hibába, hogy nem tudsz kivárni. Aki a te jegyedben született, éppen azzal dicsekedhet, hogy milyen megingathatatlan a türelme. Akkor te miért kapkodsz? Bármilyen gondod van, beszéld meg a legjobb barátnőddel. Valójában nem is megoldást vársz, csupán szeretnéd, ha valaki meghallgatna.

IKREK (május 21 – június 21.)

Ha éppen pályaválasztás előtt állsz, vagy más úton képzeled a jövődet, mint eddig, tájékozódj alaposan. Hirtelen döntéssel ne veszélyeztesd a karrieredet. Egy jó terv már félsikernek mondható. Ügyelj a részletekre is. Ha túlságosan magabiztos vagy, az apróbetűs mondatok a lap alján elkerülik a figyelmedet. Néhány napos téli kiruccanásodat olyan helyre tervezd, ahol kristálytiszta a levegő.

RÁK (június 22 – július 22.)

Most valamennyi hosszútávú, nagy lélegzetvételű elképzelésedet támogatják a csillagok. Olyan barát, vagy ismerős bukkanhat fel szinte a semmiből, aki ha nem is tettekkel, de okos tanácsokkal, biztos, hogy segít szakmai előmeneteledben. Néha valóban jó meghallgatni olyanokat is, akik távolabbról látják a problémát. Ezekben a napokban különösen sokat foglalkozol a barátaiddal, megértő és kedves vagy velük.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Akkor érzed jól magad, ha minden megy, mint a karikacsapás. Most egy kicsit le kellene lassítanod: haladj a céljaid felé megfontoltabban. Olyan erős a kisugárzásod, hogy aki veled találkozik, képtelen kivonni magát a hatásod alól. Használd pozitív, segítő módon ezt a szerencsés tulajdonságodat. Különösen most, az év első hónapjaiban sokan figyelnek a szavaidra.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Szinte végig sem gondolod, máris elfogadod a felkínált állást. Lehet, hogy egyik nap még az egyik cégnél zársz, másnap már az új munkahelyen koptatod a lépcsőket. Erről jut eszembe, mi lenne, ha megfogadnád, legalább hetente néhányszor kihagyod a liftet, és inkább lépcsőzöl. Jót tesz a pulzusodnak, és persze, a vádlid is sokkal formásabb lesz.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Végre fellélegezhetsz és határozottságot mutatsz. Mivel általában nehezen hozol döntéseket, most meglepetést szerzel a karakán kijelentéseiddel. Fordítsd a magad javára ezt a nyerő helyzetet. Támogatókat is szerezhetsz, de mindenképpen növekszik a csodálóid száma. A hét második felében a kirívó aktivitás lesz jellemző rád. Talán érdemes lenne szétnézni, hol van lehetőség síelni, vagy szánkózni.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Elmondhatod, hogy állhatatos munkádnak végre megvan az eredménye. Egészen másképp áll hozzád a környezeted: elismernek, felnéznek rád, megbízhatónak tartanak. Egészen kézzelfoghatóan érzed, hogy érdemes volt néha erődön felül is teljesíteni. Nagy szükség lenne azonban a tested karbantartására is. A legidelásabb most az uszoda, a gyógyfürdő, vagy egy pihentető masszázs lenne.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Remek lehetőséged adódik kommunikációs területen. Olyan ötletekkel állsz elő, amikkel megleped a környezetedet. Hivatásodban is komoly eredményeket érsz el. Olyan vagy, mint egy bulldog, megragadod az összes kínálkozó lehetőséget, és nem ereszted. Természetesen nem harapsz, de határozott elképzeléseidből nem engedsz.

BAK (december 22 – január 21.)

Nagyszabású pénzügyi terveket fontolgatsz. Kicsit talán elszállnak a gondolataid, ami rád nem jellemző. Biztosan a sikeres napok tesznek kissé könnyelművé. Bővíted baráti körödet, feleleveníted a régebbi kapcsolataidat is. A sikerek ellenére előfordulhat, hogy egyszer – kétszer pesszimista hangot ütsz meg. Ilyenkor támaszkodj a családod vagy a kedvesed megértésére.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Végre minden szép és jó. A születésnapod hónapjában járunk, amikor minden esemény a javadat szolgálja, a csillagok a kedvedet keresik. Koncentrálj a hivatásodra. Ha váltani szeretnél, ebben az időszakban megalapozhatod a jó híredet. Sokat kell dolgoznod, de bármibe kezdesz, az sikert ígér. A támogatókat pedig ne a távolban, hanem egészen közel keresd.

HALAK (február 20 – március 20.)

Érzelmileg kitűnően állsz. Kedvesen fogadod a dicséreteket, és te sem fukarkodsz, ha elismerésre vár valaki. Ezen a héten hallgass a nálad idősebbek szavára. Sokat segíthetnek egy korábbi problémád megoldásában. Szorgalmas vagy és kitartó, ezeket a tulajdonságaidat nem csak a munkádban, de a szabadidődben is kamatoztathatod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X