Főoldal > PSZICHÉ > Itt találd meg életed szerelmét!

Itt találd meg életed szerelmét!

ismerkedéspárszerelemtárs
0

Írta: and

Valentin-nap idején nem jó érzés pár nélkül lenni. A társkeresésben a legnagyobb problémát az jelenti, hogy általában nem tudjuk, hol lehetne ismerkedni. A munkahelyen, az iskolában, a baráti körben sokszor nincs lehetőség rá. Ha hiányzik az életedből egy daliás herceg, aki hozzád hasonlóan egészséges életmódot is folytat, akkor próbáld ki az alábbi helyeket ismerkedésre.   […]

Valentin-nap idején nem jó érzés pár nélkül lenni. A társkeresésben a legnagyobb problémát az jelenti, hogy általában nem tudjuk, hol lehetne ismerkedni. A munkahelyen, az iskolában, a baráti körben sokszor nincs lehetőség rá. Ha hiányzik az életedből egy daliás herceg, aki hozzád hasonlóan egészséges életmódot is folytat, akkor próbáld ki az alábbi helyeket ismerkedésre.  

Konditerem

Konditerembe nemcsak az alakod miatt érdemes járni, ismerkedésre is remek terep. Vedd fel a szemkontaktust a kiszemelttel, és ha látod, hogy a szimpátia kölcsönös, akkor bártan szólítsd meg. Nem kell sokat töprengened a témán, hiszen maga a helyszín adja azt. Legyen spontán a kommunikáció, kérj segítséget az elliptikus sífutó beprogramozásához, vagy a neked megfelelő súly beállításához.

par2.jpg ()Csoportos órák

Bármilyen meglepő, csoportos órákon is van lehetőség az ismerkedésre. Persze, ebben az esetben nem a tipikus aerobik órákra kell gondolni. A férfiak leginkább Hot Ironra és GiryaFitre járnak. Nyugodtan érdeklődj óra elején a kiszemeltedtől, hogy milyen súllyal érdemes edzened, mivel most vagy itt először. Amennyiben a súlyzós órákat nem neked találták ki, akkor se keseredj el, spinningen, jógán vagy BodyArton is találkozhatsz a leendő pároddal.

Szauna

Az edzőtermek szaunái szerencsére koedukáltak, ez eggyel több ok arra, hogy edzés után rendszeresen beiktasd a szaunázást. A szauna és a pihenés alkalmas leginkább a kapcsolatok építésére. Ilyenkor könnyebben nyílnak meg az emberek, ráadásul a rohanó életvitel mellett a legtöbben képtelenek arra, hogy teljesen csendben meditáljanak, így keresik a beszélgetés lehetőségét. Bármilyen könnyed témával indíthatsz, lehet ez a szauna hőfoka, vagy a spinning edzés, amelyen közösen vetettek részt.

Internetes társkereső

Az internetes társkeresés mára az egyik legnépszerűbb ismerkedő fórummá vált. A szokásos társkereső portálok között egyre több speciális jelenik meg, az érdeklődési kört véve alapul. Vannak olyan oldalak, ahol kifejezetten sportoláshoz kereshetsz partnert. A mozgás így garantáltan nem lesz többé magányos program, és lehet, hogy az élet minden területén megtalálod az adott szabadidőpartnerben a társad.

Wellness hétvége

Bár egy romantikus wellness hétvégét leginkább már meglevő párunkkal képzeljük el, ha egyedülállók vagyunk, akkor is érdemes lefoglalni egy szálláshelyet. Állj össze néhány barátnőddel, és menjetek el egy lazító hétvégére. Szaunázás, pezsgőfürdőzés vagy vacsora alatt könnyű új ismeretségekre szert tenni, amelyek aztán tartósak is lehetnek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X