Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 6. hét (febr. 6- 12.)

Wellness horoszkóp 6. hét (febr. 6- 12.)

0

Írta: and

KOS (március 21 – április 20.) Megoldásra váró dolgaid ezen a héten a család és az otthonod területén a legfontosabbak. Energiád most is kifogyhatatlan, így bárki, aki rászorul, számíthat rád. Okos elképzelés, ha a téli heteket tanulással töltöd. Munkahelyeden is fontos napok várnak, kreativitásod szinte felemel a földről. BIKA (április 21 – május 20.) A […]

KOS (március 21 – április 20.)

Megoldásra váró dolgaid ezen a héten a család és az otthonod területén a legfontosabbak. Energiád most is kifogyhatatlan, így bárki, aki rászorul, számíthat rád. Okos elképzelés, ha a téli heteket tanulással töltöd. Munkahelyeden is fontos napok várnak, kreativitásod szinte felemel a földről.

BIKA (április 21 – május 20.)

A beleérző képességed az, ami mostanában irányít. Érdekes, hogy te, aki a racionális gondolatokat és a kézzel fogható dolgokat mindennél többre tartod, ezen a héten megtapasztalhatod, milyen érzés, ha az események látszólag magyarázat nélkül történnek. Az őszinteség és megbízhatóság most a hivatásodban a vivőerő.

IKREK (május 21 – június 21.)

A pénz miatt ne aggódj. Ezekben a napokban előfordulhat, hogy néhány extra számlát is ki kell fizetned, de tekintsd ezt úgy, hogy túljutottál egy nehezebb szakaszon. Nem tűröd jól a kötöttségeket. Szereted a munkádat, de a héten türelmetlen lehetsz a kollégáiddal. Iktass be minden napra egy kis levezető, megnyugtató sétát.

RÁK (június 22 – július 22.)

Átveszed az irányítást, legalábbis a kommunikáció területén. Annyira jók a megérzéseid, hogy nem csak a saját, hanem mások dolgában is képes vagy a legjobb döntést hozni, vagy tanácsot adni. Ha párkapcsolatban élsz, jól gondold át, milyen döntést hozol. Vizsgáznod kell? Meglepődsz, milyen könnyen veszed az akadályokat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Sajnos a tél nem kedvez a napsütés után vágyakozó személyiségednek. Téged nem egy meleg fűtőtest éltet, hanem a valódi napfény. Szabadidődben nézz meg egy romantikus, tengerparton játszódó filmet. Sőt, beszerezhetnél egy melegséget árasztó narancssárga takarót is, amibe közben jól beburkolhatod magad.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A hét első napján alaposan fontold meg, hogy mit és hol eszel. A legjobb hangulatú baráti vacsora is kellemetlen élménnyé válik, ha gyomorrontás a vége. Új munkahelyed van? Jól érzed magad, hiszen végre a kreativitásodra is szüksége van valakinek. Ha ebben a zimankóban egy percre sem kívánod kitenni a lábad, akkor is vedd rá magad minden nap, és szívj egy kis friss levegőt.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A pontos, precíz munka nem jellemző rád. Most, mégis jobb lenne fegyelmet erőltetni magadra, mivel egy apró figyelmetlenség is károkat, mások számára kellemetlen perceket hozhat. Párkapcsolatban őrizd meg a higgadtságodat. Párodnak is lehet rossz napja, éppen ezért ne sértéssel, hanem megértéssel fordulj felé.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Az utóbbi hónapok sikerszériája folytatódik. Nagy szükség van a tudásodra, tapasztalatodra és különösen a kitartásodra a munkahelyeden. Lehet, hogy más számára fárasztó lenne, ha állandóan őt tolnák előre ott, ahol a munkát osztják, de számodra ez kihívás. Be akarod bizonyítani, hogy te vagy a legjobb.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Van mit elrendezned otthon. Lehet ez egy rendkívüli javítási munka, de azt se felejtsd el, hogy a családtagok vágynak arra a beszélgetésre, amit régóta halogatsz. Tele vagy ötletekkel és pozitív gondolatokkal. Ezen a héten igazán kellemes társaság vagy. Ha sítúrára indulsz, te lehetsz az irányító személyiség.

BAK (december 22 – január 20.)

Sokkal nyitottabb és kedvesebb vagy, mint általában. „Nyílj meg és mások is megnyílnak feléd” – tartja a mondás. Valóban, sokan kérnek most tanácsot tőled, de legfőképpen azért keresnek, mert élvezik a társaságodat. Számodra is öröm, hogy amit tudsz, azt megoszthatod másokkal. Hamarosan a szerelem is kopogtat az ajtódon.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Teljesen átadhatod magad a kreatív ötleteidnek. Ezen a héten több szempár is rád szegeződik. Sőt, most végre a munkahelyeden is elismerik a teljesítményed. Ha kötődsz a nyilvánossághoz, a hét közepén jó hasznát veszed annak a különleges vonzerőnek, ami kizárólag a Vízöntők tulajdonsága.

HALAK (február 20 – március 20.)

Egészen fantasztikus terveid vannak, azonban óvatosan bánj a pénzzel. Amíg csak a fejben tervezel, nincs is gond, de amint pénzt kérnek tőled, azonnal szólaljon meg a vészcsengő. Számolj, gondolkozz, és ne engedd befolyásolni magad, de a párod tanácsait fogadd meg. Kizárólagosan a te érdekeidet képviseli.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X