Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 7. hét (febr. 13 -19.)

Wellness horoszkóp 7. hét (febr. 13 -19.)

0

Írta: and

  KOS (március 21 – április 20.) A héten a pénzügyeid kerülnek a középpontba. Ellentmondás alakulhat ki a vágyaid és a valódi lehetőségeid között. Győz a józanész és a megfontoltság. Még mindig első helyen szerepel nálad a munka, de már azt is tudod, hogy a feladatoknak csak úgy tudsz maradéktalanul megfelelni, ha a fizikai állapotodra […]

 

KOS (március 21 – április 20.)

A héten a pénzügyeid kerülnek a középpontba. Ellentmondás alakulhat ki a vágyaid és a valódi lehetőségeid között. Győz a józanész és a megfontoltság. Még mindig első helyen szerepel nálad a munka, de már azt is tudod, hogy a feladatoknak csak úgy tudsz maradéktalanul megfelelni, ha a fizikai állapotodra is koncentrálsz. Járj el gyógytornára, vagy rendszeresen végezz nyújtó gyakorlatokat. Hamar érezni fogd a hatását!

BIKA (április 21 – május 20.)

Nem meglepő, ha egy Bika féltékeny. Most azonban inkább nevetségessé teheted magad az alaptalan gyanakvással. Egyszerűbb lenne, ha inkább közös programra hívnád a párodat. A hét vége egy wellness szállóban feledhetetlen élmény lenne, megnyugtatna, és újra közelebb hozna titeket egymáshoz. De addig is az esti vacsorákat fogyasszátok közösen, gyertyafény mellett.

IKREK (május 21 – június 21.)

A munka mennyisége és az érte kapott pénz bizony, nem mindig áll arányban egymással. Ezekben a napokban többször is szóvá teszed, neked lényegesen több járna. Főnököddel nem most kellene egyezkedned, mert bármit mond, az nagyon messze esik a valóságtól. Előtérbe kerül a családod – egyikük biztos, hogy számít a támogatásodra. Különösen lelkileg adhatsz nagyon sokat neki.

RÁK (június 22 – július 22.)

Érzelmileg fontos hét áll előtted. Szeretnéd már végre rendezni a családi, párkapcsolati ügyeidet. Szívesen lekötnéd magad, ha lenne kihez. Egy Rák számára nincs is fontosabb, mint a meleg, szeretetteljes otthon. Kitűnőek a megérzéseid, éppen ezért szinte előbb tudod, mit gondol a másik, mielőtt ő megfogalmazhatná. Használd ezt a kivételes tulajdonságodat, és törekedj ésszerű, békés megoldásokra.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Az álmok egyre fontosabbak számodra. Sokszor érzed úgy, hogy bizonyos dolgokat már előre megálmodtál. Vezess álomnaplót! Izgalmas és érdekes élmény lesz a későbbiek során újra átolvasni a leírtakat. Ráadásul a jelenlegi fölös energiádat is lekötheted ezzel a rendszeresnek mondható napi tevékenységgel. A meleget szereted, így hiába is kapnád tanácsként, hogy menj ki egy kicsit a szabadba, nem nagyon mozdulnál. Pedig hidd el, jót tenne!

SZŰZ (augusztus 23 – szeptember 23.)

Rendkívül aktív vagy. Szellemileg és fizikailag is elmondhatod, hogy most a legjobb formádat hozod. Baráti társaságban is kiválóan érzed magad. Anyagi ügyekben azonban szükség lenne a józan önmérsékletre. Éppen a pezsgő társasági élet sodorhat könnyelmű helyzetekbe. Vigyázz: a héten valaki beugrathat egy nagyobb, ámde teljesen bizonytalan befektetésbe.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

Sokat jelentenek a társadalmi kapcsolataid. A hét vége felé azonban inkább nyugodj le egy kicsit, és a mindennapos bulizás, késő estébe nyúló megbeszélések helyett keresd a családi tűzhely melegét. Nehezen akarod elhinni vagy bevallani magadnak az igazságot, azaz, hogy szívesen üldögélsz egy könyv vagy egy film, esetleg egy pohár bor mellett a szeretteiddel. Pedig így van.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Mély érzelmekkel viseltetsz a párod iránt. Mindent megbeszéltek és sok, hosszú távú terven dolgoztok. Elsősorban az életkörülményeid javítása az, ami foglalkoztat.  a kollégáid között kereshetsz valakit, aki ügyesen barkácsol, így komoly összeget takaríthatsz meg. Otthonodban most különösen az ablakok, vagy más, a szellőzéssel kapcsolatos eszközök felújítása lehet halaszthatatlan.

NYILAS (november 23 – december 21.)

Anyagi ügyeid kissé átláthatatlanok. Eleget keresel, most mégis kevésnek találod, azonban meggondolatlan lépéseket semmiképpen ne tegyél. A hét eleje különösen veszélyes lehet, ha pénzről van szó. Jó megoldás, ha legalább picit félreteszed a terhelő gondolatokat és a barátokkal, lazább ismerősökkel keresed a kapcsolatot. Meglátod, a hétvégére kitisztul az ég és tele leszel friss gondolattal, energiával.

BAK (december 22 – január 20.)

Felhagyhatnál az aggodalmaiddal, már ami az otthonoddal kapcsolatos. Az otthon fogalmába nem csak egy lakás, hanem azok a személyek is beletartoznak, akikkel megosztod azt. Merd bátran kifejezni az érzéseidet. Ne engedd, hogy bárki basáskodjon feletted. Ezen a héten ne csak a szellemi, hanem a fizikai energiádnak is engedj szabad teret. Menj korcsolyázni! Óriási élmény lesz.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Addig üsd a vasat, amíg meleg! Most van esély rá, hogy komolyabb karrierépítésbe fogj, de ne hamarkodj el semmit. Szűrd ki az üres ígéreteket és dolgozz azon, hogy saját arcod, saját szakmai névjegyed legyen. A szorgalmad adott, mostanában pedig szinte látnoki képességekkel is rendelkezel. Ezeket a rendkívüli ötleteidet ne hagyd veszendőbe. A hideg időben pedig öltözz fel rendesen. Az ízületeid többször is jelezhetnek, ha nem így teszel.     

HALAK (február 20 – március 20.)

Egész héten nagyon jó a hangulatod, jól érzed magad a bőrödben. Feltehetően olyan baráti közegbe kerülsz, ahol a közös érdeklődésen kívül emberi megértésre is találsz. Egyre fontosabb, hogy beszélgess és a felszín alatti mélységeket is meglásd. A lassan kialakuló érzelmi biztonság segít, hogy egyéb prózai ügyeidben is előrelépj.  Támaszkodj a barátaidra, de az új ismeretségek is sokat hozhatnak a konyhára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X